Allahu Teala hepinize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inş..
sizden bi ricam olacak evlat sahibi olabilmek için dua topiğimiz var her hafta 2 arkadaşa 41 er yasini şerif ve ayet el kursi okuyoruz..
hamilelerin duası kabul olurmus katılır mısınız sizlerde..şimdiden allah razı olsun
Kizlar herkese merhaba sezeryan gunumuz belli oldu 10.12.12 aslinda 12.12.12 istiyordum ama doluymus maalesefneyse saglik olsun iki gun once bebisime kavusacam cok heycanliyim hic biseyimiz hazir degil daha yaaa utu yapilacak bugun birde carsamba gunu asure pisiricez ve persembe cuma ev temizlenecek bu hafta bu isler bitsin haftaya kociskomla son iki kisilik haftamizi stressiz gecsin hihi kizlarrrr cok mutluyummm
dün kontrolüm vardı. bebeğim pozisyon almış :) baş aşağıda popo göbeğimde ama azıcık tombik bir kız
3 haftaya kadar doğurursun dedi... su az içmiştim dün çarşı vs işlerinden dolayı hemencecik anladı doktor. plasenta aşağıdaydı ya o da yukarı çıkmış ama tam olarak diyaframın altında değil yine de yanda yani aşağı inme ihtimali var ama kızımın kafasından pek fırsat bulabileceğini sanmıyorumböyle giderse normal doğum olur Allah'ın izniyle...
kızımın kilosu 3 kilo 174 gr. 36+6 çıktı had-fatsı da... muhtemel doğum tarihimiz de 18 aralığa denk geliyor :S çoooooooooooooooooooook az kaldıııııı
bugün bol su içicem yarın tekrar gideceğim kontrole su durumumu beğenmedi...
akrepkız senin de günün belli olmuş. Allah analı babalı büyütmeyi nasib etsin hepimize amin :)
çok sevindim canım yaa.ne güzel,normal doğurabilirsek... kilosu da maşallah çok iyi.benim kızım küçük teyzesi.sağlıklı olsun da diyorum işte.biraz minyon olcak.Allah kolaylık versin canım.doğum tarihleri yavaş yavaş geliyo.
çok sevindim canım yaa.ne güzel,normal doğurabilirsek... kilosu da maşallah çok iyi.benim kızım küçük teyzesi.sağlıklı olsun da diyorum işte.biraz minyon olcak.Allah kolaylık versin canım.doğum tarihleri yavaş yavaş geliyo.
(null)
Ayy valla kiskaniyorum normal dogum yapacaklari yaaaneyse kismet artik benim kizim son zamanlarda pek kibarlasti oyle siddetli falan vurmuyo yavas yavas hareket ediyo yaaa ins bi sorun yoktur kizlar nst de hareketleri gayet normal dedi doktor ama ben yinede endiseleniyorim
merhaba
benim bebiş de 33+1 de 1923 gr çıktı gecen cuma ben de o günden beri yememi artırdım dr olması gerekenden 200 gr az dedi
faydalı şeylere yuklendim.benim büyük ihtimal sezeryan olacak miyom var çünkü 1-2 ocak gibi alırız dedi:)
bakalım 7 ve 18 aralık randevularım var 18 aralıkta netleşecek.:2:
maşallah etnografer bebegini iyi beslamişsin.. dogum konusunda tırsmaaya başladım yaa... bende normal istiyorum ama geçen çatın dar gibi dedi. bakalım 37 38 de birdaha muayne eder herhalde... çatı sancılarla falan açılan bişey degil mi... henüz çok sancı hissetmiyorum. bazen karnımın şekli kayıyor . bazen bir yerını dayamış gibi şişiyor biyeri. sizde de oluyormu. galiba bunlar kasılmaymış. sizler nasılsınız.
Akrepkız canim hayirli olsun dogum tarihin belli olmuş çok sevindim az kaldı kuzuna kavuşacaksın :)
Etno. Canım seninde şafak başladı desene ayyyyy günleriniz belli oldu ne güzel acaba doktor banada pazartesi birsey söyleyecekmi bakalim
Si-bel canim o kasilmaysa bende de sürekli oluyor karnimin bir tarafi taş gibi bir taafi yumuşak aaa kafasını poposunu yasladı diye dalga geciyoruz annemmmm kasılmamıymış onlar??
merhaba
benim bebiş de 33+1 de 1923 gr çıktı gecen cuma ben de o günden beri yememi artırdım dr olması gerekenden 200 gr az dedi
faydalı şeylere yuklendim.benim büyük ihtimal sezeryan olacak miyom var çünkü 1-2 ocak gibi alırız dedi:)
bakalım 7 ve 18 aralık randevularım var 18 aralıkta netleşecek.:2:
19+2 hamileyim nisanda doğacak bebeğim hemde çocuk bayramında inşallahh . Allah isteyip dileyen herkese nasip etsinn :)
canım Allah gönlünüze göre hayırlısını versin ben okuyabilirim bir yasin...
Ben de birkaç tane okuyabilirim Allah isteyen herkese hayırlı evlatlar versin
valla kendimi cemaatte hissettim sıra ile dua etmek falan garip geldi toptan hepsine bi defada dua edilse olmuyo mu.Allah kabul ederse inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?