Evet bende nisan hamilediyim allahim kucagima almaya nasip etdin bende hic belirti yok sadece cok. Uyuyorum kafami yastiga koymamla uyuyorum yoksa hic bir kokuya karsi bile hassasiyetim yok midem bulanmiyor
(null)
daha küçücüktür annesi benimki bile nokta gibi :) normal karindan görünmüyor alttan ultrasonla belli oluyor canim alttan baktilarmi sana?
alttan bakmadı anlamadım ki
karından baktı sadece. zaten baslardayım cok heycanlıyım. su an sadece folik asıt ıcıyorum baska ne yapmam gerekır?
bı de su tıcker ı bı turlu yapamadm sız nasıl yaptınız?
bende dün öğrendim hemen doktora gittim. beni muayene etmedi 10 mayısta gel dedi. yeni diye bakmak istemedi diye düşündüm. o zaman kalp atışları duyulurmu acaba. banada tahlil vermedi. sadace folibol verdi günde 1 tane dedi. bende yan etkisi falan olur die akşam içtim siz nasıl içiyorsunuz?
(null)
(null)
bende sabah test aldim eczaneden aninda pozitif cikti şok oldum hemen hastaneye gittim ve yolda annemi aradim şok oldu " ben daha anneanne olmaya hazir değilim " dedi :) annem 45 ben 23 yasindayim.. ama doktorum o kadar güzel karşıladıki beni kutladi tebrik etti felan sasirdim :) hala şaşkınim.. kocama söylemedik ama perşembe günü yanina gidince söylicem :)
ancak gorunur dıye dusunmustur. bende ılk gıttıgımde bakmadı bıle, bu gıttıgımde bakmasına ragmen bısı gorunmedı. b hcg degerın kactı senın? bı de son adet gunun? ilacı da ıhmal etme
172,73 tü dün. bide karnımın altında ağrı var dikiş varmış gibi sizdede varmı aynı şey?
(null)
(null)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?