Nisan Ayı Hamişleri

revindell

SatanistKesenPsikopatCat
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2009
2.428
20
358
kızlar bende bugun ögrendim 3.5 haftalik hamileymisim.. nedense mutlu olamiyorum su an kendimi cok tuhaf hissediyorum tuhaf bir heyecan var kalbim deli gibi carpiyor ama ayni zamanda kötü birsey olucakmis gibi hissediyorum.. yasim 23 ve 1,5 senelik evliyim neden böyleyim yaa

canım bende bugün öğrendim hamile olduğumu elim ayağım titredi bacaklarım tutmadı ağlamakla gülmek arasında gidip geldim ne yapacağımı şaşırdım. Allah hayırlısıya kucağımıza almamızı nasip etsin canım. benim eşimin ağzı hala kulaklarında

ben su an istanbulda ailemin yanindayim canim esim bursa da henüz esime söylemedim persembe aksami yaniba godicem nasil soylesem bilmiyorum :) ya bide ben doktora gittim kan tahlili felan yapmadi alttan ultrasonla bakti hamilesin dedi folik asit verdi kan testi felan istemesi gerekmezmiydi ya

Evet bende nisan hamilediyim allahim kucagima almaya nasip etdin bende hic belirti yok sadece cok. Uyuyorum kafami yastiga koymamla uyuyorum yoksa hic bir kokuya karsi bile hassasiyetim yok midem bulanmiyor

merhaba kızlar, bende nisan ayı hamıslerındenım
ama daha keseyı goremedık. b hcg 1660, doktor neden gormemıs olabılır?

Evet bende nisan hamilediyim allahim kucagima almaya nasip etdin bende hic belirti yok sadece cok. Uyuyorum kafami yastiga koymamla uyuyorum yoksa hic bir kokuya karsi bile hassasiyetim yok midem bulanmiyor

canim sende benim gibisin bende de hicbir belirti yoktu icime dogdu gittim doktara ama bana kan tahlili felan yapmadi alttan ultrasonla bakti

daha küçücüktür annesi benimki bile nokta gibi :) normal karindan görünmüyor alttan ultrasonla belli oluyor canim alttan baktilarmi sana?

alttan bakmadı anlamadım ki
karından baktı sadece. zaten baslardayım cok heycanlıyım. su an sadece folik asıt ıcıyorum baska ne yapmam gerekır?
bı de su tıcker ı bı turlu yapamadm sız nasıl yaptınız?

bende dün öğrendim hemen doktora gittim. beni muayene etmedi 10 mayısta gel dedi. yeni diye bakmak istemedi diye düşündüm. o zaman kalp atışları duyulurmu acaba. banada tahlil vermedi. sadace folibol verdi günde 1 tane dedi. bende yan etkisi falan olur die akşam içtim siz nasıl içiyorsunuz?

canım profilinde bebeğin muhtemel doğum tarihi die bişi var oraya tarihi yaz otomatik çıkıyor

ancak gorunur dıye dusunmustur. bende ılk gıttıgımde bakmadı bıle, bu gıttıgımde bakmasına ragmen bısı gorunmedı. b hcg degerın kactı senın? bı de son adet gunun? ilacı da ıhmal etme

canim bende folik asite başladim folibol mu ne ismi günde yarım tablet icicekmisim himm bide ben bursa da yasadigim icin ( hamile oldugumu ist. ailemin yaninda öğrendim) 15 gün sonra kadin doguma git dedi tekrar

bende sabah test aldim eczaneden aninda pozitif cikti şok oldum hemen hastaneye gittim ve yolda annemi aradim şok oldu " ben daha anneanne olmaya hazir değilim " dedi :) annem 45 ben 23 yasindayim.. ama doktorum o kadar güzel karşıladıki beni kutladi tebrik etti felan sasirdim :) hala şaşkınim.. kocama söylemedik ama perşembe günü yanina gidince söylicem :)

canım tebrıkler
reglın kac gun gectı?

ancak gorunur dıye dusunmustur. bende ılk gıttıgımde bakmadı bıle, bu gıttıgımde bakmasına ragmen bısı gorunmedı. b hcg degerın kactı senın? bı de son adet gunun? ilacı da ıhmal etme

172,73 tü dün. bide karnımın altında ağrı var dikiş varmış gibi sizdede varmı aynı şey?

172,73 tü dün. bide karnımın altında ağrı var dikiş varmış gibi sizdede varmı aynı şey?

aynı şekilde ağrım var benimde, karnım da kasılıyo cok ama normal oldugunu söyledi doktor. demekki bebeğin 2 haftalık, gebeliğin de 4 haftalık

alkol, sigara, kahve, eskitilmiş peynir, az pişmiş et, yumurta ve süt dışında dikkat etmemiz gereken gıda var mı

Herkese günaydın arkadaşlar,
Ben de bu ay öğrendim hamile olduğumu ve inanılmaz mutluyum. İnşallah Allah herkese yavrusunu sağ salim kucağına almayı nasip etsin, onları bize bağışlasın. Benimkisi planlı bir gebelikti o nedenle 3 aydır folik asit kullanıyorum, sanırım bebek 3 aylık oluncaya kadar devam edilecek. Bunun dışında iştahım çok açık, sürekli acıkıyorum ve ara ara kasığıma bıçak saplanıyor gibi oluyor. sizlerde de var mı böyle birşey?? 27 Nisan da keseyi gördük, bu hafta da bebeği görmek için gideceğiz. İnşallah bir aksilik olmaz da görürüz miniğimi:) Herkese iyi bir hamilelik diliyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…