Nisan Ayı Hamişleri

Canım benimkide aynı kafasını kaldırıp oturmak istiyor, geçen hafta tek yöne dönüyodu ama onu da bıraktı bu hafta hiç dönmedi

Canim yeni gordum ksura bakma evet evde yaptigim hareketler cok ise yaradi simdi donderebiliyor kafasini her iki tarafa ben hep oyuncagiyla yada cingiragiyla donmedigi tarafa dogru hareket ettirdim sindi duzeldi gerek kalmadi fisioterapiye

Sağol canım cvp için, benim kız dönmeyi toptan bıraktı herhalde zaman istiyor

Biz dün 4 aylık kontrolüne gittik, idrar yolunda enfeksiyon çıktı mecbur antibiyotik kullancz, doktor dışkıdaki kan da bundan olabilir dedi,
ek gıdaya alıştırmaya başlicz meyve suları falan deneyimli anneler ek gıda konusunda biraz bilgi verirmisiniz bi de bebeklerinize su veriyomusunz ben hiç vermedim ama meyve suyu verdikten sonra su vermeyi düşünüyorum

hepercım ınternette var bebek egzersızı yaz çıkıyor.kas gelısımı acısından sartmıs.4 aylık kontrolde bızım doktor ek gıdaya başlama sakın dedı.5.aydan sonraymış.ama ben yıne de arada yalattırıyorum elma armut vs gıbı.hatta dun erık yalattım suratını eksıte eksıte yaladı eksıyı sevdı kızım :) dr dönme için de erken dedı ama mılletın cocugu dönüyo valla fıldır fıldır.

kızlar doktor progestan diye bir ilaç verdi iki kere yoğun kahve lekelenmem oldu ,normalde de hafif pembemsi bi akıntım var,bu ilacı kullanıp bebeğine kavuşan var mı? çok merak ediyorum..

kızlar doktor progestan diye bir ilaç verdi iki kere yoğun kahve lekelenmem oldu ,normalde de hafif pembemsi bi akıntım var,bu ilacı kullanıp bebeğine kavuşan var mı? çok merak ediyorum..

Ben ilk 3 ay kullanmıştım, benim kanamam içerdeydi. Bebeğim 4 aylık oldu çok şükür.

kızlarr ben geldim nasılsınız bakalım? Benim sıpada dün tam 7 aylık oldu tutabilene aşk olsun. 6. ayda kilosu 8.200 gramdı. Yürüteçle yan yan gitmeye başladı. Önceden sırt üstü yatıyordum. Yan yatmak istemiyordur. Şimdide kendi yan yatıp uyuyor. Sırt üstü çeviremiyorum:) Bu arada oğlum 15 gündür falan yüz üstü dönmeye başladı benim. Ek gıdada taze meyve suyu sıkıyorum onu içmiyor. Hero babyları götürüyor. Sebze çorbası , yayla çorbası falan yediriyorum. Hergün bir haşlanmış yumurtanın sarısı , küçük paket labne peyniri , bir tatlı kaşığı pekmez , kızarmış ekmek ya da bebe bisküvisi koyuyorum kahvaltısına. Maşallah iyi yiyiyor. Hatta yemek yerken yemeklerin suyuna banıp ekmek veriyorum ıh ıh deyip istiyor:) Ağzını açıp bekliyo sıpa ya Baya hareketlendik biz yaramazlık yapıyoruz:) Umarım sizin bebişlerde iyidir.

Maşallah canım, hem iş hem ev zorlanıyormusun, zaman ayırabiliyormusun ufaklığa, ben kızımı bırakmayı düşünemiyorum bile, etraftan çalışmam gerektiğiyle ilgili duygusal baskı var, emekli olamazsın gibi sözler, kendi annem bile çalış o her halükarda büyür seninle ya da sensiz diyo, babaanneside bakmak için can atıyo, ama ben onu asla bırakamam ki bence her anne en az 3 sene kendi bakmalı bebeğine, halihazırda beni bekleyen bir işim olsa neyse öyle bir şey de yok, hamile kalmadan önce bırakmıştım işimi, neyse kızlar ya lütfen yazın buraya fikirlerinize ihtiyacım var, bırakmayın burayı, biliyorum ufaklıklarla çok zor oluyo ama arada uğrayın

bende bayadır uğrayamadım kızlar bebişler ne alemde =) biz büyüyoruz 28 aralık doğumluyuz =)
son 1aydır felan dönüyorum bi ara emekler gibi olduk bu sıralarda emeklemeye çalışıyoruz gel deyince yattığı yerden döne döne geliyor

kızlar merhaba.nerelerdesınız yaa? bebıskolarınız ıyıdır ınssallah.bız de ayın 3 u ıtıbarıyle tam 5 aylık olduk.dönmelere başladık cok sukur.sırt ustundeyken yuz ustune donebılıyoruz.seslı gülmeler falan da başladı.su ana dek hep anne sutu verdım.sımdıden sonra da mama falan vermem artık sanırım.cunku ek gıda verıyorum yavaş yavaş.elma suyu ve yoğurt.bıraz daha gecsın çorbalara da baslıycam.yayla,tarhana,sebze çorbası falan.dişimiz çıkmadı henüz ama salyamız cok.emzık emmiyoruz ve annemızı aralarda cıldrtıyoruuuuuuz :) kılomuz da 7.300. sızler ne alemdesınız?

doktorum bana da vermişti hamileliğimin ilk başlarında,şimdi 16. haftadayız,çok şükür iyi gidiyoruz(maaşallahhhh) bu ilacın yan etkisi:halsizlik.ben de tansiyon düşüklüğü de yapmıştı.hep yatıyordum,kafamı kaldıramıyordum. ama korkma; ilacı bırakınca,daha iyi oluyorsun.

Rabbim yardımcımız olsun,evlatlarımızı sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin...

mrb güzel zevkli anne :) allah bebeğinzle mutlu sağlıklı yıllar nasip etsin. bende 12 haftalık hamileyim odanızı çok begenmiştim geçen sene tekrar sizi bulmak için bu 450 sayfayı tekrar aradım bende sadece dolap ve yatak alabiliyorum oldumuda güzel olsun istiyorum istanbulda oturuyorum bebek mobilyanızı nereden aldınız acaba ögrenebilirmiyim daha cinsiyet belli değil ama bu mobilyanın oldugu yerde güzeller mutlaka vardır şimdiden teşekkür ederim...

Merhaba canım beğenmene çok sevindim :) Ankara sitelerde yaptırdık biz. Ama kargo ile gönderim yapıyorlar diye biliyorum

Hhhheyyyyyyyyy kızlarrrrrrr nerelerdesiniz ben çok uzun zamandır girmemiştim bu konuyaaaaa bebişler büyüdüüüüüüüüüüüüüüüüü hadi tekrar toplanalım burda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…