kızlar benım kızım 3 ocak doğumlu ve hala dönemiyor.sizinkiler dönüyor mmu? kucağıma alınca kafasını öne atıyo, oturmak ıstıyo,yatarken kaldırdığımda ( elınden tutup ) oturma pozısyonunda kalmak ıstıyor fakaaaaaaaat dönemiyo! daha zamanı var dıyolar ben taktım dönme işine ama
Canim yeni gordum ksura bakma evet evde yaptigim hareketler cok ise yaradi simdi donderebiliyor kafasini her iki tarafa ben hep oyuncagiyla yada cingiragiyla donmedigi tarafa dogru hareket ettirdim sindi duzeldi gerek kalmadi fisioterapiye
kızlar doktor progestan diye bir ilaç verdi iki kere yoğun kahve lekelenmem oldu ,normalde de hafif pembemsi bi akıntım var,bu ilacı kullanıp bebeğine kavuşan var mı? çok merak ediyorum..
kızlarr ben geldim nasılsınız bakalım? Benim sıpada dün tam 7 aylık oldu tutabilene aşk olsun. 6. ayda kilosu 8.200 gramdı. Yürüteçle yan yan gitmeye başladı. Önceden sırt üstü yatıyordum. Yan yatmak istemiyordur. Şimdide kendi yan yatıp uyuyor. Sırt üstü çeviremiyorum:) Bu arada oğlum 15 gündür falan yüz üstü dönmeye başladı benim. Ek gıdada taze meyve suyu sıkıyorum onu içmiyor. Hero babyları götürüyor. Sebze çorbası , yayla çorbası falan yediriyorum. Hergün bir haşlanmış yumurtanın sarısı , küçük paket labne peyniri , bir tatlı kaşığı pekmez , kızarmış ekmek ya da bebe bisküvisi koyuyorum kahvaltısına. Maşallah iyi yiyiyor. Hatta yemek yerken yemeklerin suyuna banıp ekmek veriyorum ıh ıh deyip istiyor:) Ağzını açıp bekliyo sıpa yaBaya hareketlendik biz yaramazlık yapıyoruz:) Umarım sizin bebişlerde iyidir.
kızlar doktor progestan diye bir ilaç verdi iki kere yoğun kahve lekelenmem oldu ,normalde de hafif pembemsi bi akıntım var,bu ilacı kullanıp bebeğine kavuşan var mı? çok merak ediyorum..
Oğlumun odası kızlar bakalım beğenecek misiniz?Eki Görüntüle 557319 Eki Görüntüle 557349 Eki Görüntüle 557348 Eki Görüntüle 557347 Eki Görüntüle 557343 Eki Görüntüle 557340 Eki Görüntüle 557342 Eki Görüntüle 557335 Eki Görüntüle 557332 Eki Görüntüle 557331 Eki Görüntüle 557327 Eki Görüntüle 557323 Eki Görüntüle 557353
mrb güzel zevkli anne :) allah bebeğinzle mutlu sağlıklı yıllar nasip etsin. bende 12 haftalık hamileyim odanızı çok begenmiştim geçen sene tekrar sizi bulmak için bu 450 sayfayı tekrar aradım bende sadece dolap ve yatak alabiliyorum oldumuda güzel olsun istiyorum istanbulda oturuyorum bebek mobilyanızı nereden aldınız acaba ögrenebilirmiyim daha cinsiyet belli değil ama bu mobilyanın oldugu yerde güzeller mutlaka vardır şimdiden teşekkür ederim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?