iyi akşamlar birkaç gündür sarı lekelenmem oluyordu bugün çamaşırımda biriki damla kadar kahverengimsi kan gördüm hastaneye gittim igne yapıldı progestan kullanmaya başladım. arkadaşlar siz hamileliginizin sonlarına gelmişsiniz sizde böyle durumllar yaşadınızmı.bebegim beni bırakmıcak degilmi
Kizlarrrrr bebegime seker yuklemedi yapiliyi glikoz veriliyo birde kuveze alindi vucut sicakligi dusmus sicak olsun diye oraya koydular morelim cok bozuk hertarafindan kablolar var bebegimin daha koklasamadik bile neyapacagimi sasirdim sutumde gelmedi makinayla sagiyorum her uc saate bi ama gelmiyr cok az akinti var kan aliyorlar bebegimden durmadan acaba mikrop mu kapti diye antibiotigede basladilar sasirdim kaldim agliyorum sabahtan beri
iyi akşamlar birkaç gündür sarı lekelenmem oluyordu bugün çamaşırımda biriki damla kadar kahverengimsi kan gördüm hastaneye gittim igne yapıldı progestan kullanmaya başladım. arkadaşlar siz hamileliginizin sonlarına gelmişsiniz sizde böyle durumllar yaşadınızmı.bebegim beni bırakmıcak degilmi
Kizlarrrrr bebegime seker yuklemedi yapiliyi glikoz veriliyo birde kuveze alindi vucut sicakligi dusmus sicak olsun diye oraya koydular morelim cok bozuk hertarafindan kablolar var bebegimin daha koklasamadik bile neyapacagimi sasirdim sutumde gelmedi makinayla sagiyorum her uc saate bi ama gelmiyr cok az akinti var kan aliyorlar bebegimden durmadan acaba mikrop mu kapti diye antibiotigede basladilar sasirdim kaldim agliyorum sabahtan beri
Sonunda bugun cantami hazirlayabildim. Ama icime fenaliklar geldi stres yapiyorum ya hemde cok . Uc takim cocuga koydum kendime bir pijama 4 hasta bezi ,12 cocuk bezi corap patik, mama,pecete,havlu,pet,gecelik ,bebege yelek ,terlik,ic camasiri ikiser yane,daha suluk almadim o konulacak bas otusu, iki tane agiz mendili gogus pedi hasyanede daha lazim olmaz diye dusundum eksigim varmi sizce baska kizler sizlerin hazirdir cantalar.
Kizlar herkeze guzel dilekler icin tesekkurler ben hala hastanedeyim agri arada oluyor ama fazla ...
ya kızlar sırt ağrılarım çok fazla. oturmak, yürümek çok çok yoruyo. sık sık uzanıyorum. burayı da yarım yamalak okuyabiliyorum. kayınvalidem de burda. bana bir sıkıntısı yok ama onun da etkisi var çok giremememde. çok az kaldı. heyecanlıyım. dün ilk oyuncağını aldım kızıma. el yapımı bez bebek:) beşiğini serip içine oturttuk, gelip gidip bakıyorum.
Yavaş yavaş günlerimiz de belli olmaya başlamış. Benim de karnım inmiş biraz aşağı, görenler farkediyor. ben de oturduğumda kucağıma oturuyor göbeğim.
haberler bunlar. daha ayrıntılı okuyup layıkıyla yazarım sonra. öpüyorum sizi.
Kizlar herkeze guzel dilekler icin tesekkurler ben hala hastanedeyim agri arada oluyor ama fazla degil agri kesici aliyorum kanamamda cok asiri degil bebisime gelince bugun kuvezden cikardik normal yataga aldilar ama vucut isisini kendi ayarlayabilirse orda kalacak yine duserse kuveze girecek bugun gogsumu verdim bir iki cekti ama bisey gelmeyince sinirlendi birakti antibiotik devam ediyor sanirim yarin doktorumuz bize bilgi verecek tedavinin devamini beni en cok korkutan burnundan beslenmesi yani biberonla sutumu veriyoruz fazla emmek istemiyor yarisi bazen yarisindan az yada fazlasini burnundan veriyor hemsire ama o beni mahvediyor iste bazen cikariyor pek hoslanmiyo sanirim bende her uc saate bi sagiyorum mememi fazla bisey gelmiyo ama gunden gune cogaliyo tabii kilo kaybimizda oluyo ama normal diyolar ilk hafta bi haftayi bi atlatsak heralde gerisi gelir benden bu kadar canlarim
Duygu eger okursan senin bebisindemi sondayla beslendi bide nekadar surecek bu sondayla beslenme bilmiyorum cok ozluyorum kizimi hep yaninda olmak istiyorum
Kizlar herkeze guzel dilekler icin tesekkurler ben hala hastanedeyim agri arada oluyor ama fazla degil agri kesici aliyorum kanamamda cok asiri degil bebisime gelince bugun kuvezden cikardik normal yataga aldilar ama vucut isisini kendi ayarlayabilirse orda kalacak yine duserse kuveze girecek bugun gogsumu verdim bir iki cekti ama bisey gelmeyince sinirlendi birakti antibiotik devam ediyor sanirim yarin doktorumuz bize bilgi verecek tedavinin devamini beni en cok korkutan burnundan beslenmesi yani biberonla sutumu veriyoruz fazla emmek istemiyor yarisi bazen yarisindan az yada fazlasini burnundan veriyor hemsire ama o beni mahvediyor iste bazen cikariyor pek hoslanmiyo sanirim bende her uc saate bi sagiyorum mememi fazla bisey gelmiyo ama gunden gune cogaliyo tabii kilo kaybimizda oluyo ama normal diyolar ilk hafta bi haftayi bi atlatsak heralde gerisi gelir benden bu kadar canlarim
Duygu eger okursan senin bebisindemi sondayla beslendi bide nekadar surecek bu sondayla beslenme bilmiyorum cok ozluyorum kizimi hep yaninda olmak istiyorum
ayy bak iyi oluyo annesi ,küvezden çıkardıklarına göre.merak etme hepsi düzelir inş.moralini yüksek tutmaya çalış.canım ya ne küçük ne tatlıdır şimdi o annesi.eminim ayrı olmak çok zordur ama çok az kaldı.en kısa zamanda beraberce evinize dönüp fazlasıyla hasret giderirsiniz inş.ben de çok dua ediyorum sizin için.küçük meleğini öpüyorum....
Bak akrepkız benim oğlumun doğduğu gün. Oğlum bu haldeydi şimdi kocaman erkek oldu bile hiçççççç üzülme senEki Görüntüle 567027
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?