Nisan Ayı Hamişleri

beimde 9 haftalıkken kahvrengi leke olarak başladı.. sonraki haftalarda kanamaya döndü ama 20.ci haftaya kadar hep yattım evde. Progestan kapsülü fitil olrak kullanıydum.. Allah'a şükür atlattık o günleri.. Senin de geççek inşallah hiç korkma ama bol bol yat dinlen.. hiç iş yapma..

canım Allah sana da kızına da hayırlı ve tez zamanda şifa versin. en kısa zamanda iyileşeceğine eminim. sen sakın üzülme ki sütün azalmasın. benim çok yakın bir arkadaşım da aynı senin yaşadıklarını yaşadı. o sıkıntıdan sütü kesildi. Allaha dayan kızın ona emanet :) iyi olacak herşey hem de çok iyi.

canım yediklerinle de ilgili olabilir. adaçayı maydanoz gibi şeyler yeme içme. ben bilmiyordum daha 6 haftalık falan gebeydim bir tabak maydanozu üstüne limon sıktım tuz ektim yedim yetmedi bir daha yedim. o gün kanamam oldu meğer maydanoz hamilelikte düşük tehlikesi yaparmış. Allah korudu bebeğimi. diğer hususlarda diğer arkadaşlar gerekeni söylemişler zaten. inşallah bebeğin sana sımsıkı tutunmuştur. bol su ayaklar ve baş sıcak olsun

canım sakın kötü düşünme, tüm küveze giren bebeklere o kabloları takıolar, benım arkadasın bebegı de kuvoze gırmıstı; onunki solunum problemı yuzundendi. ama dogar dogmaz gırdıgı ıcın problemı gectıkten sonra 3/4 gun daha tuttular bebegı, iyice emmeyı ogrenene kadar. demem o ki o son 3/4 gunde bıle hala bebekten kan alıolardı, ve ayagıyla elınde kablolar duruyodu. halbuki bebegın hıcbır problemı yoktu. o yuzden sakın üzülme. arkadasların da dedıgı gıbı moralını ıyı tut ki sütün gelsin, eninde sonunda gelecek, bebegın emdıkce de cogalacak

Canım sakın üzülme, kendini toparlaması için zaman ver bebeğine, inşallah güzel haberlerini bekliyoruz

içini ferah tut arkadaşım. iyi seyler düşünelim iyi olsun inşallah.

canım akrep kız dualarımız seninle inşallahlar en kısa zamanda iyileşip taburcu olursunuz allah büyük içini ferah tut

Sonunda bugun cantami hazirlayabildim. Ama icime fenaliklar geldi stres yapiyorum ya hemde cok . Uc takim cocuga koydum kendime bir pijama 4 hasta bezi ,12 cocuk bezi corap patik, mama,pecete,havlu,pet,gecelik ,bebege yelek ,terlik,ic camasiri ikiser yane,daha suluk almadim o konulacak bas otusu, iki tane agiz mendili gogus pedi hasyanede daha lazim olmaz diye dusundum eksigim varmi sizce baska kizler sizlerin hazirdir cantalar.

akrepkız ne yaptın,nasılsın? sırf senden iyi haberler alamk için açtım bilg.ı. bebiş iyidir inş tabi sen de...

bende hazırladım sayılmaz canım daha bugun hazırlıcam.hastane cok sıcak oluyomus genelde pıjaman ınce olsun.alt pıjama ıkı tane al batar falan kanaman cok olursa.ben emzırme atletı almadım valla yarım atlet koycam o daha rahat.lohusa tacını,foto mkınesı,ayna tarak,dıs fırcasını unutma :))))

akrepkız arkadasımıza da allah yardım etsın.ınsallah bebegı ıyıdr.erken dogum yapmak benı de cok korkutuyor.dun gece uykumda bıle dua ettım.ınsallah zamanında gelır bebegım dıye.bazen onunla da konusuyorum kızım sakın 38.haftadan once gelme dıye.ınsallah benı dınler.

dün son alısverısımızı yaptık bebek ıcın.park yatak ıcın nevresım takımı,küvet,5li hastane cıkısı,cocuk bezını,ıslak mendilini aldık.yatagını da 15 gune kadar kurmayı dusunuyoruz.bir tek banyo ürünleri kaldıı pişik kremi falan.onu da hangı marka alacamı bılemedım.sebamed ıyı dıyorlar ama...

Kizlar herkeze guzel dilekler icin tesekkurler ben hala hastanedeyim agri arada oluyor ama fazla degil agri kesici aliyorum kanamamda cok asiri degil bebisime gelince bugun kuvezden cikardik normal yataga aldilar ama vucut isisini kendi ayarlayabilirse orda kalacak yine duserse kuveze girecek bugun gogsumu verdim bir iki cekti ama bisey gelmeyince sinirlendi birakti antibiotik devam ediyor sanirim yarin doktorumuz bize bilgi verecek tedavinin devamini beni en cok korkutan burnundan beslenmesi yani biberonla sutumu veriyoruz fazla emmek istemiyor yarisi bazen yarisindan az yada fazlasini burnundan veriyor hemsire ama o beni mahvediyor iste bazen cikariyor pek hoslanmiyo sanirim bende her uc saate bi sagiyorum mememi fazla bisey gelmiyo ama gunden gune cogaliyo tabii kilo kaybimizda oluyo ama normal diyolar ilk hafta bi haftayi bi atlatsak heralde gerisi gelir benden bu kadar canlarim

Duygu eger okursan senin bebisindemi sondayla beslendi bide nekadar surecek bu sondayla beslenme bilmiyorum cok ozluyorum kizimi hep yaninda olmak istiyorum

Kizlar herkeze guzel dilekler icin tesekkurler ben hala hastanedeyim agri arada oluyor ama fazla ...

Tatlııımm çok sevindim. Allah analı babalı büyütsün inşallah. Toparlanmanız için zamana ihtiyacınız olması normal tabi. Sabırlar ve sağlıklar diliyorum. Seni ve eşini tebrik ediyorum. O kadar sevindim ki daha bir sürü iyi dilek geçiyor içimden ama "delirdi heralde" dememeniz için abartmıyorum:)) Bir sürü güzel dualar gönderiyorum size, öpüyorum.

ya kızlar sırt ağrılarım çok fazla. oturmak, yürümek çok çok yoruyo. sık sık uzanıyorum. burayı da yarım yamalak okuyabiliyorum. kayınvalidem de burda. bana bir sıkıntısı yok ama onun da etkisi var çok giremememde. çok az kaldı. heyecanlıyım. dün ilk oyuncağını aldım kızıma. el yapımı bez bebek:) beşiğini serip içine oturttuk, gelip gidip bakıyorum.
Yavaş yavaş günlerimiz de belli olmaya başlamış. Benim de karnım inmiş biraz aşağı, görenler farkediyor. ben de oturduğumda kucağıma oturuyor göbeğim.
haberler bunlar. daha ayrıntılı okuyup layıkıyla yazarım sonra. öpüyorum sizi.

Seni bi süredir görmeyince doğurdu mu acaba dedim :)

Canım inşallah günden güne daha iyi olacaksınız, doktorun bilgi verince bize de yaz merak ediyorum valla

ayy bak iyi oluyo annesi ,küvezden çıkardıklarına göre.merak etme hepsi düzelir inş.moralini yüksek tutmaya çalış.canım ya ne küçük ne tatlıdır şimdi o annesi.eminim ayrı olmak çok zordur ama çok az kaldı.en kısa zamanda beraberce evinize dönüp fazlasıyla hasret giderirsiniz inş.ben de çok dua ediyorum sizin için.küçük meleğini öpüyorum....

Canim tesekkur edrerim ins cok tatli cok guzel bi bebegim var teyzesiii gercekten darisi herkesin basina ins

Canımmmm sakın korkma tamam mı benim oğlum 2.540 gram doğdu ödemleri gidince 2.240 a kadar düştü.Bu çok normal zamanında doğan bebeklerde bile ödemler gidince kilo kaybı mutlaka oluyor.Benim oğlum solunum cihazına bağlanmadı sadece burnunda bi hortum vardı oksijen verdiler.Beslenmesine gelince birgün mideden hortumla beslendi anne sütü dışında hiç birşey vermediler. İlk zamanlarda zaten anne sütü damla damla geliyor.Bu bile yetiyor onlara küçücük mideleri var. Bende senin gibi emziremedim oğlumu hatta hiç kucağıma alamadım 6 gün her 3 saatte bir sağıp hastaneye koştum sütümü götürmek için. 6 günün sonunda emzirmeye başlattılar bana. Eve geldiğimizde bile tam ememiyordu sürekli memede uyuyup kalıyordu.Sütünün gelmesi için göğüslerine sıcak suyla masaj yap.Bol bol sıvı tüket canım. Allah yardımcın olsun ama merak etme herşey geçiyo bak oğlum bugün 43 günlük oldu bile.

Bak akrepkız benim oğlumun doğduğu gün. Oğlum bu haldeydi şimdi kocaman erkek oldu bile hiçççççç üzülme senEki Görüntüle 567027

Canim benim bebegim zayif biraz tsk ederim o guzel dilekler icin ins hersey gececek ins bebegi alip eve gidicm gunu iple cekiyorum eve gittiginizde kilosu nekadardi 2130 gr kaldi minigim ins artik kilo almaya baslar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…