Nisan Ayı Hamişleri

canım bence de kilosunu çok kafana takma... her bebek ayrı bir hikaye apayrı bir beden. kimsenin bebişiyle kıyaslama ... ama muz yumurta süt ihmal etme çok faydalı. zaten et tavuk balık tüketiyorsundur.

benim daha tık yok ne zaman doğacak bu bebiş özledim

yarın kontrol var bakalım doktor ne diyecek

bi kaç gündür kursağım aşırı yanıyo.. hat safhaya cıktı artık.. ne rennie duo, ne ayran, ne süt hiç bişey fayda etmiyo artık.. siz ne durumdasınız ?

ya kızlar çoğunuz 37-38 haftalıksınız biz aranızda çok küçük kaldık. dalinin bebek deterjanını alıcam ben marketlerde satılıyo mu sadece ebebekte gördüm civilde bile yok nerelerden aldınız siz istanbuldayım ben anadolu yak.

sibelcim benim bebeğin başı aşağı döndü yaklaşık 1 ay oluyo.. bana napıyosa poposuyla yapıyo velet :) kaburgalarıma da cok baskı yapıyo.. mandalina da benim korkulu rüyam :)

dalin sıvı bütün marketlerde görüyorum ben.. tanşas, kipa, metro.. ama ben dalan roxy sabun tozuyla yıkadım.. yumuşatıcı olarak dalin aldım ve herbişeyimiz mis gibi oldu maşallah..

ben e bebekten aldım migrosta yoktu ztn. dalının sabun tozu vardı orda sadece. ınternetten de sıparıs verebılırsın ıstersen

bi kaç gündür kursağım aşırı yanıyo.. hat safhaya cıktı artık.. ne rennie duo, ne ayran, ne süt hiç bişey fayda etmiyo artık.. siz ne durumdasınız ?

canım bır ıkı haftaya, bebeklerımız asagı ınmeye baslayınca bu problemlerımız bıtecekmıs; bende de oluyor. benım bebıs 28 haftalıkken basasagı dondu, öncelerı ayagıyla kaburgalarımı ıtıyodu, sımdı tum vucuduyla. hatta bılmıyorum sız hıssedıyor musunuz, benım bebıs ara sıra ıyıce catıma ınıyor, o zmn bacaklarımı zor hareket ettırıyorum, bazen de yukarı cıkıyor, yukarı cıktıgı zmnlar hemen eksımeye baslıo mıdem

Gercektenmi bende doktora sorup kesiyim magnezyumu o zaman. Cunku dogumlarimiz geldi artik.

slm kızlar ve tatlı bebişleri:)
ben de az önce kontrolden geldim, çatı muayenesi yapar diye gittim ama haftaya yapalım dedi en azından sezeryan mı normal mi belli olacaktı, şimdi bi hafta daha stres yaşayacağız. 3100 gr olmuş benim miniğim, nst de de sorun çıkmadı. kilo alımını sordum ben de yaklaşık 400 gr almış 15 günde, az mı dedim. daha da fazla almasın zaten, 4 haftası var 4000 gr ı bulur dedi beklerse, o da normal doğumu güçleştirir dedi. kilolara fazla takılmayın bence, herbirinin bireysel özellikleri ve gelişimleri farklı. önemli olan sağlıklarında bi problem olmasın, doğduktan sonra zaten hemencecik toparlarlar inşallah. revindell in baya önden gidiyordu haftası, o da doğurmuş olabilir:) herkese iyi akşamlarrrr....

Gercektenmi bende doktora sorup kesiyim magnezyumu o zaman. Cunku dogumlarimiz geldi artik.

şuan 2 kere kullanıyorum bir ara idrar yolu enfeksiyonundan belki erken olur gibisine 2 kere kullan demişti. bu sefer gidince yine sordum. 1 hafta daha kullan sonra normal olabilecekse artık sancıları bekleyelim dedi. haftaya nst için gitcem. belki ozaman çatı muaynesi yapar. ona göre bıraktırır sezeryan olursa belki devam ettirir. inşallah normal olur. çok korkuyorum ama normal olsun istiyorum...

bu arada çatır çatır çatlıyorum. lireacda bitti sayılır. zeytın yagı sürüyorum. selülitler aldı başını gidiyor. bacaklarıma otacının selülit yagını aldım. gögüslerime susam yagı sürüyorum. süt damarlarını açıyormuş diye okumuştum. bazen uçlarına lanishoh sürüyorum. erken kullanınca belki çatlamaz. kendimi çok çürkün hisetmeye başladım. kıyafetlerde olmuyor yaza kadar bişey almıycam. inşallah eski kıloma dönebilirim. doguma 80le gitcem herhalde....

ben magnezymun doğum sancılarını etkileceğini hiç sanmıyorum.. son zamanlarda benim sırt ağrılarımı bile kesmiyodu sancıymı kescek :)

çatlaklar ıcın vazelın suruyorum ben kızlar sımdıye kadar tek bır cızık yok cok sukur alın sürün ben cok faydasını gördüm ucuz zaten 4,5 tl.lıerac kullanıodum basta ama onemlı olan cıldın nemlı olması ne gerek var dunya para vermeye.

ben pek magnezyum ıcmıom ya bazen karnım cıok sertlstgınde ıcıom o kadar duzenlı degıl o da.benım de hıc sancım yok aman olmasın da zaten bebısım erken gelmesın buyusun daha minik kelebegım :)

ah canım çatlakları hiç dert etme... selülit desen her kadında zaten var gamze onlar gamze

bebişler hele bir doğsun en kısa zamanda yine fıstık gibi olacağız inşallah

Kızlar bende çatlak kremlerine para vermeye pek gerek görmedim. Vazelin ve bebek yağı kullandım. Kimi insanlar ne sürerse sursun çatlakları oluyor; ama ben ilk aylarda nerelerime sürdüysem ( göğüs, göbek, bacakların ici) çatlamadı ve surmedigim yerler (bacaklarımın yanları -butlarim- ve baldırlarım) çatladı. Oralara da bir iki haftadır düzenli bebe yağı sürüyorum ve mor renkleri giderek ten rengine dndu

çatlakları dert etmeyin kızlar bi yolunu bulacağız inşallah.benim de göbeğimde damar gibi çatlaklar oluşmaya başladı minnoşun bebeyağını ben kullanıyorum şimdilik bi de lierac.çok düzenli kullanmıyodum bundan sonra daha dikkatli olmalıyım.

size bişey sormak istiyorum.benim ellerim özellkle sabahları takılıp kalıyo hani çıtlamak ister de öyle kalır ya onun gibi.sizin de öyle oluyo mu ve nedeni nedir.bazen öyle oluyoki ellerimi yumruk yapamıyorum doktoruma da sormayı unuttum bilginiz varsa sevinirim.

Slm kizlar nasilsiniz bugun doktora gittim daha benim bebisin gelmeye niyeti yok galiba. Kanala girmemis hatta ocagi bulabilir normal istiyorsan dedi. Birde su magnezyumu sordum yok o seni rahatlatir ama fdogum agrisini etkilemez dedi hatta bi kutu yazdi bitmistir diye:)) kilosu 3,250 olmus bebisin sanirim biraz kilolu olacak ve zor bir dogum beni bekliyor insallah zor olmax kolay olur. On bes gun sonra cagirdi bi daha offf ya niye daha erken cagirmiyorlar(.Bu arada revindel gercekten dogum yapti galiba hala yok ortada insallah iyidir bi aksilik yoktur.

neden 2 hafta sonra cagırdı kı, o zmn 40 haftalık oluyorsun. hadı az sabır; bu kadar bekledik, brz daha bekleyecegız. gercekten revındelın dogurdugunu dusunmeye basladım bende

bi de şey sorcaktım; kanala gırmemiş dedin ya,hıc bebeğin başını kasıklarında hıssedıyor musun? ben hıssedıyorum da, acaba bu yola gırdıgıne daır bır işaret mi diye dusunmeye başladım; senınkının cınsıyetı neydı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…