gunaydın kızlar.
ben de dun doktora gıttım.bebegım 2490 gr olmus 3 haftada sadece 480 gr almıs moralım bozuldu bıraz.3 haftada az almıs gıbı geldı bana.doktor normal dedı ama ıste anne yuregı ben kendımı sucladım ıyı besleyemedım bebegımı dıye.doktor da napcan cok buyuk olmasını kolay dogurursun ıste cok buyuk olmazsa dedı.bu arada ben normal dogum yapcam bı aksılık cıkmazsa.doktorumla oyle karar verdık.sancılarımın gelmesını beklıcez..zaten nst de sancım cıkmadı.suyu ıyıymıs,rahım agzı kapalıymıs 37.haftada gene kontrolumuz var.acaba ne yesem kızlar gelısmesı ıcın kızımın?
bi kaç gündür kursağım aşırı yanıyo.. hat safhaya cıktı artık.. ne rennie duo, ne ayran, ne süt hiç bişey fayda etmiyo artık.. siz ne durumdasınız ?[/QUOT
arada bende de oluyor. ekşi yeşil elma beni rahatlatıyordu. sanırım bebegın kafası yukardaysa oluyor. mideye daha fazla baskı yapıyor tabi bunlar benim düşüncem. birara çok olmuştu doktora gitigimde bebegin kafası yukardaydı. daha sonra azalmıştı ozaman aşagı dönmüştü. bende böyle bir mantık yürüttüm. bu ara azaldı yine aşagı dönmüş. mandalina falan çok yersem hele akşam yersem fena oluyor. dün tekrar sordum yukarı dönermi bu saatten sonra dedim. tuvalete sıkışmazsan dönmez dedi. aşagı dönmesi için suyu fazla tüket demişti.
ya kızlar çoğunuz 37-38 haftalıksınız biz aranızda çok küçük kaldık. dalinin bebek deterjanını alıcam ben marketlerde satılıyo mu sadece ebebekte gördüm civilde bile yok nerelerden aldınız siz istanbuldayım ben anadolu yak.
ya kızlar çoğunuz 37-38 haftalıksınız biz aranızda çok küçük kaldık. dalinin bebek deterjanını alıcam ben marketlerde satılıyo mu sadece ebebekte gördüm civilde bile yok nerelerden aldınız siz istanbuldayım ben anadolu yak.
bi kaç gündür kursağım aşırı yanıyo.. hat safhaya cıktı artık.. ne rennie duo, ne ayran, ne süt hiç bişey fayda etmiyo artık.. siz ne durumdasınız ?
bende istemiyorum çok kilo alsın. 3 250 yi çok geçmese diyorum ama bakalım. 15 gündür yumurta yiyorum. süt içmeye çalışıyorum. belki ondan kilo almıştır. ölçümlerimiz tam adet tarihime göre çıktı. geçen karnı küçüktü yumurta süt ihmel etme dedi doktor. cidden o ara hiç yumurta yemedimdi. magnezyumu bırakcam bir hafta sonra galiba o sancıyı azaltıyormuş. bırakınca ne olcak korkmaya başladım daha sancı hisetmiyorum. 17 sini göreyim inşallah ondan sonra istediginde gelsin. hepimiz en kolayından doguralım inşallah. saglıkla kavuşalım...
Gercektenmi bende doktora sorup kesiyim magnezyumu o zaman. Cunku dogumlarimiz geldi artik.
şuan 2 kere kullanıyorum bir ara idrar yolu enfeksiyonundan belki erken olur gibisine 2 kere kullan demişti. bu sefer gidince yine sordum. 1 hafta daha kullan sonra normal olabilecekse artık sancıları bekleyelim dedi. haftaya nst için gitcem. belki ozaman çatı muaynesi yapar. ona göre bıraktırır sezeryan olursa belki devam ettirir. inşallah normal olur. çok korkuyorum ama normal olsun istiyorum...
bu arada çatır çatır çatlıyorum. lireacda bitti sayılır. zeytın yagı sürüyorum. selülitler aldı başını gidiyor. bacaklarıma otacının selülit yagını aldım. gögüslerime susam yagı sürüyorum. süt damarlarını açıyormuş diye okumuştum. bazen uçlarına lanishoh sürüyorum. erken kullanınca belki çatlamaz. kendimi çok çürkün hisetmeye başladım. kıyafetlerde olmuyor yaza kadar bişey almıycam. inşallah eski kıloma dönebilirim. doguma 80le gitcem herhalde....
çatlaklar ıcın vazelın suruyorum ben kızlar sımdıye kadar tek bır cızık yok cok sukur alın sürün ben cok faydasını gördüm ucuz zaten 4,5 tl.lıerac kullanıodum basta ama onemlı olan cıldın nemlı olması ne gerek var dunya para vermeye.
ben pek magnezyum ıcmıom ya bazen karnım cıok sertlstgınde ıcıom o kadar duzenlı degıl o da.benım de hıc sancım yok aman olmasın da zaten bebısım erken gelmesın buyusun daha minik kelebegım :)
neden 2 hafta sonra cagırdı kı, o zmn 40 haftalık oluyorsun. hadı az sabır; bu kadar bekledik, brz daha bekleyecegız. gercekten revındelın dogurdugunu dusunmeye basladım bendeSlm kizlar nasilsiniz bugun doktora gittim daha benim bebisin gelmeye niyeti yok galiba. Kanala girmemis hatta ocagi bulabilir normal istiyorsan dedi. Birde su magnezyumu sordum yok o seni rahatlatir ama fdogum agrisini etkilemez dedi hatta bi kutu yazdi bitmistir diye:)) kilosu 3,250 olmus bebisin sanirim biraz kilolu olacak ve zor bir dogum beni bekliyor insallah zor olmax kolay olur. On bes gun sonra cagirdi bi daha offf ya niye daha erken cagirmiyorlar(.Bu arada revindel gercekten dogum yapti galiba hala yok ortada insallah iyidir bi aksilik yoktur.
Slm kizlar nasilsiniz bugun doktora gittim daha benim bebisin gelmeye niyeti yok galiba. Kanala girmemis hatta ocagi bulabilir normal istiyorsan dedi. Birde su magnezyumu sordum yok o seni rahatlatir ama fdogum agrisini etkilemez dedi hatta bi kutu yazdi bitmistir diye:)) kilosu 3,250 olmus bebisin sanirim biraz kilolu olacak ve zor bir dogum beni bekliyor insallah zor olmax kolay olur. On bes gun sonra cagirdi bi daha offf ya niye daha erken cagirmiyorlar(.Bu arada revindel gercekten dogum yapti galiba hala yok ortada insallah iyidir bi aksilik yoktur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?