Bak akrepkız benim oğlumun doğduğu gün. Oğlum bu haldeydi şimdi kocaman erkek oldu bile hiçççççç üzülme senEki Görüntüle 567027
Canim benim bebegim zayif biraz tsk ederim o guzel dilekler icin ins hersey gececek ins bebegi alip eve gidicm gunu iple cekiyorum eve gittiginizde kilosu nekadardi 2130 gr kaldi minigim ins artik kilo almaya baslar
Bugun 4 e kadar hastanedeydik.. sabahtan ilk nst ye girdim.. sonra da usg.. doktor kan tahlili istedi ve bütün sonuçlara kan tahlili cıkınca baktı.. nst de sancım ckmış 12-13 dk da bir.. tekrar usg ye soktu ve çatı muayenesi yapcam dedi.. Allah'ım nasıl canım yandı catı muayenesindeama be cok kastım kendimi .. normalde 38 haftalık falan yapılıyomuş ama benim sancım var diye erken baktı.. 5 dk da bir kasılma hissedersen hemen gel dedi..
bu arada en cok aklıma takılan konu bebek 4-5 gun geri cıktı. 15 gunde 200 gram almış.. Su an 2660 cıktı, bide çarşamba günü başka bi doktora gitmiştk o 2800 demişti.. zayıflamış olamaz heralde bebek demi.. yanılma payı oluyodur sanırım..
Bugun 4 e kadar hastanedeydik.. sabahtan ilk nst ye girdim.. sonra da usg.. doktor kan tahlili istedi ve bütün sonuçlara kan tahlili cıkınca baktı.. nst de sancım ckmış 12-13 dk da bir.. tekrar usg ye soktu ve çatı muayenesi yapcam dedi.. Allah'ım nasıl canım yandı catı muayenesindeama be cok kastım kendimi .. normalde 38 haftalık falan yapılıyomuş ama benim sancım var diye erken baktı.. 5 dk da bir kasılma hissedersen hemen gel dedi..
bu arada en cok aklıma takılan konu bebek 4-5 gun geri cıktı. 15 gunde 200 gram almış.. Su an 2660 cıktı, bide çarşamba günü başka bi doktora gitmiştk o 2800 demişti.. zayıflamış olamaz heralde bebek demi.. yanılma payı oluyodur sanırım..
Kizlar bebisim buseferde sarilik oldu dunden beri sari isigin altinda daha kac gub kalacak bilmiyorum bugun biraz emdi beni cok hosuma gitti ins devami gelir sat 12 de bidaha gidip emziricem 2115 gr kaldi bebegim ins daha cok zayiflamaz ama elindeki igneyi falan cikardilar sekeride cok iyi cok sukur simdilik benden boyle kizlar size allaha kolaylik versin ben kizimi dusunucem diye agri sizi hissetmiyorum kanamamda fazla yok ins herkez sag salim bebegini kucagina alir evine gider allahim
akrepkız çok geçmiş olsun.
revindeli merak ediyorum. 3 gündür bişey yazmadı.
bizde bugun kontroldeydik. allah şükür iyiiz. oglum 15 günde 600 gram almış. 2900 olmuş. herşeyı iyi çıktı şükür. 17sinde gitcem yine. dogum şekline karar verilcek. herkes iyi haberler alsın inşallah... iyi akşamalr....
gunaydın kızlar.
ben de dun doktora gıttım.bebegım 2490 gr olmus 3 haftada sadece 480 gr almıs moralım bozuldu bıraz.3 haftada az almıs gıbı geldı bana.doktor normal dedı ama ıste anne yuregı ben kendımı sucladım ıyı besleyemedım bebegımı dıye.doktor da napcan cok buyuk olmasını kolay dogurursun ıste cok buyuk olmazsa dedı.bu arada ben normal dogum yapcam bı aksılık cıkmazsa.doktorumla oyle karar verdık.sancılarımın gelmesını beklıcez..zaten nst de sancım cıkmadı.suyu ıyıymıs,rahım agzı kapalıymıs 37.haftada gene kontrolumuz var.acaba ne yesem kızlar gelısmesı ıcın kızımın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?