Nisan Ayı Hamişleri

Bak akrepkız benim oğlumun doğduğu gün. Oğlum bu haldeydi şimdi kocaman erkek oldu bile hiçççççç üzülme senEki Görüntüle 567027

Canim benim bebegim zayif biraz tsk ederim o guzel dilekler icin ins hersey gececek ins bebegi alip eve gidicm gunu iple cekiyorum eve gittiginizde kilosu nekadardi 2130 gr kaldi minigim ins artik kilo almaya baslar

Canim benim bebegim zayif biraz tsk ederim o guzel dilekler icin ins hersey gececek ins bebegi alip eve gidicm gunu iple cekiyorum eve gittiginizde kilosu nekadardi 2130 gr kaldi minigim ins artik kilo almaya baslar

Canım hastaneden çıktığımızda 2.360 gramdı oğlum. Son 3 gün kendim emzirmiştim hastanede her ögünde hastaneye gittik.Zaten emerekte kilo veriyormuş bebekler enerji sarf ettiği için ama bizimkisi kilo almıştı. Kilo verirse sakın tedirgin olma çok çabuk büyüyorlar zaten.Yaklaşık 2 hafta önce kontrole gittiğimizde 3.250 gram olmuştu düşün yani çabuk kilo alıyorlar.

ay bi de biz kucagımıza alsak artık, gunler gectıkce ınsan heycanlanıyor.
akrepkız cogu gıttı azı kaldı moralını yuksek tutmaya calıs

kızlaaar benimde dün gece kanamam oldu çok korktum zamanından önce gelecek diye ama muayene eden ebe rahim açılmamış plesentan önde olduğu için bebek baskı yaptıkça kanamalar olabilir dedi. bide dün çook yoruldum deli gibi ev işiyle uğraştık eşimle herşeyi o yaptı ama bende peşinde dolanmaktan yorulmuşum. aman sizde benim gibi bişey olmaz deyipte kendinizi yormayın yatın doğumu bekleyin bundan sonra. doktora gidicem şimdi dua edin bana....

yorulmak dogumu tetıklıyor bence.arkadasım 37.haftaya kadar calıstı 37+2 de dogum yaptı.yormayın kızlar kendınızı.

akrepkız inşallah dahada iyi haberler alırsın. saglıklı günler...

duygu maşallah büyüttün oglunu. sünnet nezaman düşünüyorsunuz. biz bir aqksilik olmazsa dogumdan sonra 2 hafta içinde düşünüyoruz.. daha saglıklıylıymış kolay iyileşiyormuş.

bu arada revindelden haber yok bugun kontorlu olcaktı gitmişken dogurdumuyki....

Bugun 4 e kadar hastanedeydik.. sabahtan ilk nst ye girdim.. sonra da usg.. doktor kan tahlili istedi ve bütün sonuçlara kan tahlili cıkınca baktı.. nst de sancım ckmış 12-13 dk da bir.. tekrar usg ye soktu ve çatı muayenesi yapcam dedi.. Allah'ım nasıl canım yandı catı muayenesinde ama be cok kastım kendimi .. normalde 38 haftalık falan yapılıyomuş ama benim sancım var diye erken baktı.. 5 dk da bir kasılma hissedersen hemen gel dedi..
bu arada en cok aklıma takılan konu bebek 4-5 gun geri cıktı. 15 gunde 200 gram almış.. Su an 2660 cıktı, bide çarşamba günü başka bi doktora gitmiştk o 2800 demişti.. zayıflamış olamaz heralde bebek demi.. yanılma payı oluyodur sanırım..

yanılma payı oluyormuş. ama kilosu normal degilmi. haftana göre. bende merak ediyorum bakalım yarın bende gitcem. gecen benimde karın ölçümü geri çıkmıştı. doktorun sorun yok diyorsa dert etme. geçen bir sitede kilo hesaplayıcısına rastladım girdim degerlere göre yüz gram düşük çıkmıştı. zaten benim usg ölçümlerinde kilo ölçümün yanında 200 gram fazla eksik olabilr gibi bişey yazıyordu.

canım benımde bebişim 100 gram düşük çıkmıştı; aslında 11 gune kadar geç olmas normalmiş. doktorun da bişi demediyse korkma, bidahaki kontrolunde anlarsın zaten; sakın endişe yapma, bebişinin beslenmesini engeller bu. ama kafanı bu konuya taktıysan proteın agırlıklı beslenebilirsin, bebişe en cok proteın kılo aldırıyormus. ama 4/5 gun onemlı deıl.

Kizlar bebisim buseferde sarilik oldu dunden beri sari isigin altinda daha kac gub kalacak bilmiyorum bugun biraz emdi beni cok hosuma gitti ins devami gelir sat 12 de bidaha gidip emziricem 2115 gr kaldi bebegim ins daha cok zayiflamaz ama elindeki igneyi falan cikardilar sekeride cok iyi cok sukur simdilik benden boyle kizlar size allaha kolaylik versin ben kizimi dusunucem diye agri sizi hissetmiyorum kanamamda fazla yok ins herkez sag salim bebegini kucagina alir evine gider allahim

allah yardımcınız olsun canım ınsallah en kısa zamanda ıyı olur mutlu mutlu evınıze gıdersınız.beıbısını bol bol emzır emdıkce toparlancak ıyılescektr.yenıdogan sarılıgı genelde oluyo gecer o.bol bol dua et allaha sıgın.su an once allaha sonra da doktorlara teslımız.benımde bugun kontrolum var bakalım ne durumdayız ..

akrepkız bende senin gibi hiç ağrı hissetmedim aklım hep oğlumdaydı.Bu arada sünneti ne zaman yaptırırız bilmiyorum babası oğluna kıyamıyor:) Kızlar ultrason ölçümleri genelde tam bilgi vermiyor.Bana 2 kilo civarı demişti doktor hatta %50 yaşar dedi. oğlum 2.540 gr doğdu doktorlar bile şaşırdı. Üstelik 32 hafta 6 günlüktü bütün doktorlar gününüzü yanlış hatırlıyorsunuz bu bebek 34 haftanın üstünde dediler.

akrepkız çok geçmiş olsun.

revindeli merak ediyorum. 3 gündür bişey yazmadı.

bizde bugun kontroldeydik. allah şükür iyiiz. oglum 15 günde 600 gram almış. 2900 olmuş. herşeyı iyi çıktı şükür. 17sinde gitcem yine. dogum şekline karar verilcek. herkes iyi haberler alsın inşallah... iyi akşamalr....

maşallah seninkide tosun olmuşş benimki küçük kaldı aranızda..

gunaydın kızlar.

ben de dun doktora gıttım.bebegım 2490 gr olmus 3 haftada sadece 480 gr almıs moralım bozuldu bıraz.3 haftada az almıs gıbı geldı bana.doktor normal dedı ama ıste anne yuregı ben kendımı sucladım ıyı besleyemedım bebegımı dıye.doktor da napcan cok buyuk olmasını kolay dogurursun ıste cok buyuk olmazsa dedı.bu arada ben normal dogum yapcam bı aksılık cıkmazsa.doktorumla oyle karar verdık.sancılarımın gelmesını beklıcez..zaten nst de sancım cıkmadı.suyu ıyıymıs,rahım agzı kapalıymıs 37.haftada gene kontrolumuz var.acaba ne yesem kızlar gelısmesı ıcın kızımın?

protein agırlıklı beslen; sütünü peynırını yumurtanı eksık etme. hergun et balık ya da tavuk tuketmeye calıs. bı de yatarken soluna yatmaya dıkkat et. benım bıldıklerım bu kadar canım

Kizlar doktor bi sorun gormedikce kilolarina takilmayin bebislerin ne guzel kolayca dogarlaer kilo oldiumu zor . Revindeli bende merak ettim gercekten dogum yapmis olabilirmi . Benimde yarin muayenem var bakalim icerde neler olmus ay kizlar ya sag salim kolaycana cabucak bi kurtulsak +:))) ne guzel olur.

bende istemiyorum çok kilo alsın. 3 250 yi çok geçmese diyorum ama bakalım. 15 gündür yumurta yiyorum. süt içmeye çalışıyorum. belki ondan kilo almıştır. ölçümlerimiz tam adet tarihime göre çıktı. geçen karnı küçüktü yumurta süt ihmel etme dedi doktor. cidden o ara hiç yumurta yemedimdi. magnezyumu bırakcam bir hafta sonra galiba o sancıyı azaltıyormuş. bırakınca ne olcak korkmaya başladım daha sancı hisetmiyorum. 17 sini göreyim inşallah ondan sonra istediginde gelsin. hepimiz en kolayından doguralım inşallah. saglıkla kavuşalım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…