Canim yeni topigin vatan millete, tum anne olmak isteyenlere hayirli olsun, caya geldim komsu HUUUU cay varmi?
hoşgeldin canımmmhu huuuu bende geldim çaya kızlar çayın yanında ne var ben yalnız içememde çayı
ay daha kaç nisan kaç mayıs hüsranla bitecek bilmiyorum.. hüsranların gediklisi ben de geldiiim :)))
hayır yani bir deneyebilsem de olmadı desem gam yemem de iptal iptal üstüne bir opu bilem olamadım garip kaldım yad ellerde vay vay
ben geldımmmm
ulan fena mı oldu ohhhh
guzel oldu valla elıne saglık ben de acmıstım tam nası kapatcammmmm
ama dıger yere gıdıp kızları calmak lazım haberı yok cogununnn...
hoşgeldin canımmmne istennnn bilmem ki herkes bi zahmet kendi alıp geliversin çayını pek uzak burdan soğurrrr
hayatım hoşgeldinnn sen başlayamıyon biz bitiremiyoruz ne olcak bizim halimiz böylee
ben geldımmmm
ulan fena mı oldu ohhhh
guzel oldu valla elıne saglık ben de acmıstım tam nası kapatcammmmm
Sevgili kader arkadaşlarım..
Yeni bir liste ile yepyeni umutlara yelken açma vakti geldi.. herkes aşağıda istediğim bilgileri yazarsa yeni listemizin hepimizi bebeişlerimize kavuşturmasını dileyerek hazırlayacağım.
isim
yeni tedavi durumu ( biliyorsa tarih ve merkezi)
örneğin
dekopa............... 27..................dondurulmuşlarla Eylül ayında..... Umut tüpbebek merkezi
ayseeeeee
dekopayla ben kımyasal gebelık yasadık kuzum bbeklerımız ıcımızdeydı ve gttıler....ınanamadık ya...hala soktayız....sen nasılsın sımdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?