Nisan Ayı Hüsranla Sonuçlananlar...

dekopa

Hergün yeni bir umut...
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2009
1.162
3
116
İstanbul
Kızlar Merhaba .. Sanırım yoğun istek üzerine bu topik açmak mecburi oldu.. zira biz ayrılmak istemiyoruzzz .

Yeni gelecek arkadaşlara tanıtmak amacıylaa.. ben 3. denememi yaptım sonuç pozitifti havalara uçtum.. değerim artıyordu doktorum 15 gün sonra keseye çağırdı ben hamiş hamiş etrafta gezinirken bir gün içime bir kurt düştü ve test yaptım değerim 282 den 95e gerilemiş.. yıkıldımm tabii. ama yıkılmak yok..

Gelin hep birlikte yeni tedavilere yelken açalımmm

sevinç, hasret, heyecan birlikte paylaşalımm..

Canim yeni topigin vatan millete, tum anne olmak isteyenlere hayirli olsun, caya geldim komsu HUUUU cay varmi?

ay daha kaç nisan kaç mayıs hüsranla bitecek bilmiyorum.. hüsranların gediklisi ben de geldiiim :)))
hayır yani bir deneyebilsem de olmadı desem gam yemem de iptal iptal üstüne bir opu bilem olamadım garip kaldım yad ellerde vay vay

Sevgili kader arkadaşlarım..
Yeni bir liste ile yepyeni umutlara yelken açma vakti geldi.. herkes aşağıda istediğim bilgileri yazarsa yeni listemizin hepimizi bebeişlerimize kavuşturmasını dileyerek hazırlayacağım.

isim
yeni tedavi durumu ( biliyorsa tarih ve merkezi)

örneğin
dekopa............... 27..................dondurulmuşlarla Eylül ayında..... Umut tüpbebek merkezi

ben geldımmmm
ulan fena mı oldu ohhhh
guzel oldu valla elıne saglık ben de acmıstım tam nası kapatcammmmm

hu huuuu bende geldim çaya kızlar çayın yanında ne var ben yalnız içememde çayı
hoşgeldin canımmm ne istennnn bilmem ki herkes bi zahmet kendi alıp geliversin çayını pek uzak burdan soğurrrr

hayatım hoşgeldinnn sen başlayamıyon biz bitiremiyoruz ne olcak bizim halimiz böylee

اَللهُ لآ اِلَهَ اِلاَّ هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ لاَ تَاْخُذُهُ سِنَةٌ وَلاَ نَوْمٌ لَهُ مَا فِي السَّمَوَاتِ وَمَا فِي اْلاَرْضِ مَنْ ذَا الَّذِي يَشْفَعُ عِنْدَهُ اِلاَّ بِاِذْنِهِ يَعْلَمُ مَا بَيْنَ اَيْدِيهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَلاَ يُحِيطُونَ بِشَيْءٍ مِنْ عِلْمِهِ اِلاَّ بِمَا شَآءَ وَسِعَ كُرْسِيُّهُ السَّمَوَاتِ وَاْلاَرْضَ وَلاَ يَؤُدُهُ حِفْظُهُمَا وَهُوَ الْعَلِيُّ الْعَظِيمُ

Bismillahirrahmanirrahim

Allâhü lē ilēhe illē hüvel hayyul kayyûm. Lē te'huzühû sinetüv-ve lē nevm. Lehû mē fis-semēvēti vemē fil ard. Menzellezî yeşfeu indehû illē biiznih. yağlemü mē beyne eydîhim vemē [k]halfehüm velē yühîtûne bişey'im-min ilmihî illē bimē şē'. Vesia kürsiyyu hüssemēvēti vel ard. Velē yeûdühû hifzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm

Rabbim hepimizi bebişlerimize kavuştur. Hasretimizi dindir.. Aminnn

ISIM .............. YAS............. DENEME SAYISI .............. TEDAVI MERKEZI................. TEDAVİ ZAMANI

Dekopa ............. 27 ................. 3.................. Umut Tüp Bebek................ Eylül Dondurulmuş.....................

Kızlar bilgilerinizi yazarsanız güncellenecektir.

Son düzenleme:
hoşgeldin canımmm ne istennnn bilmem ki herkes bi zahmet kendi alıp geliversin çayını pek uzak burdan soğurrrr

hayatım hoşgeldinnn sen başlayamıyon biz bitiremiyoruz ne olcak bizim halimiz böylee

amaaan valla üzülemiyorum bile artık iyice kaşarlandım galiba :))))

bilgilerimi veriyoruum bu adımı yazdırdığım üçyüzbininci liste...
ayşe yaş 31 deneme 2 olacak olabilirse :))) güya da mayıstaki adetinde başlanacak duy da inanma :))) yine bursa art prof.dr.osman develioğlu

ayseeeeee
dekopayla ben kımyasal gebelık yasadık kuzum bbeklerımız ıcımızdeydı ve gttıler....ınanamadık ya...hala soktayız....sen nasılsın sımdı

اَللهُ لآ اِلَهَ اِلاَّ هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ لاَ تَاْخُذُهُ سِنَةٌ وَلاَ نَوْمٌ لَهُ مَا فِي السَّمَوَاتِ وَمَا فِي اْلاَرْضِ مَنْ ذَا الَّذِي يَشْفَعُ عِنْدَهُ اِلاَّ بِاِذْنِهِ يَعْلَمُ مَا بَيْنَ اَيْدِيهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَلاَ يُحِيطُونَ بِشَيْءٍ مِنْ عِلْمِهِ اِلاَّ بِمَا شَآءَ وَسِعَ كُرْسِيُّهُ السَّمَوَاتِ وَاْلاَرْضَ وَلاَ يَؤُدُهُ حِفْظُهُمَا وَهُوَ الْعَلِيُّ الْعَظِيمُ

Bismillahirrahmanirrahim

Allâhü lē ilēhe illē hüvel hayyul kayyûm. Lē te'huzühû sinetüv-ve lē nevm. Lehû mē fis-semēvēti vemē fil ard. Menzellezî yeşfeu indehû illē biiznih. yağlemü mē beyne eydîhim vemē [k]halfehüm velē yühîtûne bişey'im-min ilmihî illē bimē şē'. Vesia kürsiyyu hüssemēvēti vel ard. Velē yeûdühû hifzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm

Rabbim hepimizi bebişlerimize kavuştur. Hasretimizi dindir.. Aminnn

ISIM .............. YAS............. DENEME SAYISI .............. TEDAVI MERKEZI................. TEDAVİ ZAMANI

Dekopa ............. 27 ................. 3.................. Umut tüp bebek................ Eylül Dondurulmuş.....................
Ayşe..................31....................2.................Bursa Art..........................Mayıs ayında başlıyor inşallahh

Kızlar bilgilerinizi yazarsanız güncellenecektir.

kız dekopa benım donmusum yok kı hıc bılmıom ne zaman baslanır yenı tedavıye kac ay sonra baslanır bı dıyın bakıyım sen yaz benı yas 29 2.tup bebek ivi olur heralde yine erdal beye guvenıyorum ama normadelde kac ay ara verılır???

castamoo hosgeldın anaaa aramızda dıısık bırı var zeynep kımsın hele bı tanıt kendını:44:

benide ekle lütfen yaş 27 umut tüp bebek

ayseeeeee
dekopayla ben kımyasal gebelık yasadık kuzum bbeklerımız ıcımızdeydı ve gttıler....ınanamadık ya...hala soktayız....sen nasılsın sımdı

ayyyy canıım çok geçmiş olsun yaaa böylesi çok daha fena ama olsun yılmıycaz alıştık...
kuzum benim yumoşlar büyümedi ya ama doktor hafif deli inat etti 3 yumurtayı büyütücem diye tam 23 gün inatlaştı ve kazandı adam o 3 yumurta en sonunda 5 oldu ve biraz da büyüdü ama tamam dedi şimdi bırakalım vücudunun direncini kırdık yükselişe geçti yumoşlar ama daha fazla inatlaşmayalım mayısta gel adam gibi baştan başlayalım ne baskılıyorsa şimdi ortadan kalktı dedi.. mayısta gitcem bakalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…