he yol kalmadı canım ikiside şimdi belediye foseptiğindesıkma canını açılır o yollarrr
ohoooo rezerv terk etmiş gitmiiş, çikolata kisti olmuş kafam kadar, spermler desen hımbıl tembel üstelik yamuk :))) çok parlak bir tablo..
sıkma canını açılır o yollarrr
kızlar bu toiğe kapattığımız zaman nasıl açıcaz tkrar uf yaaaa ben diğer topiğe girmeyi yeni öğrenmiştimmmmm teknoloji bana uzak da birazcıkkk
he yol kalmadı canım ikiside şimdi belediye foseptiğindealdırdım çünkü bağırsaklarıma yapışmıştı artıkkk tüp bebekte şansımı çok düşürüyordu..
tablo gerçektenn inanılmaz.. beterin beteri var neyse yinede umutluyuz
aman yaaa napayım üzül üzül içim çürüdü dalgaya vurdum artık...kız allah canını almasın bu ne biçim anlatma
he yol kalmadı canım ikiside şimdi belediye foseptiğindealdırdım çünkü bağırsaklarıma yapışmıştı artıkkk tüp bebekte şansımı çok düşürüyordu..
tablo gerçektenn inanılmaz.. beterin beteri var neyse yinede umutluyuz
pınarım da gelmıs ben aradan kaynak yapıyorum hamıslerın sayfasına reklam verıyorum dekopa ohh rahatladım ya valla ıı geldı ıı senı guldurebıldıysem ne mutlu ayse sen de benı guldurdun ya valla nolcak halımız ben herkese ılk aydan gebe kaldım dıcektım 2 adet donemı bu olacagımdahıl bı de amannn sımdı bana 1 sıklusu soleyın bakıyım dıyelım sımdı yarın adet oldum nısan basarısız oldu ne zaman olur.
pınarım da gelmıs ben aradan kaynak yapıyorum hamıslerın sayfasına reklam verıyorum dekopa ohh rahatladım ya valla ıı geldı ıı senı guldurebıldıysem ne mutlu ayse sen de benı guldurdun ya valla nolcak halımız ben herkese ılk aydan gebe kaldım dıcektım 2 adet donemı bu olacagımdahıl bı de amannn sımdı bana 1 sıklusu soleyın bakıyım dıyelım sımdı yarın adet oldum nısan basarısız oldu ne zaman olur.
canım ben sık kullanılanlara alıyorum kolay oluyor takip ettiklerimi.. ama tüp bebek özel bölüm var yukarıda ona tıkla güncel topikler çıkıyor
aman yaaa napayım üzül üzül içim çürüdü dalgaya vurdum artık...
kendime ve bebeğime birkaç şans daha tanımam lazım umudumu ondan sonra yitiririm...
kıs sen hamıs dıılmısınnnnn ne ısın var burdaaaa
selamhiç sevmedim ben bu işi ne bu ayrı gayrı
beraber başladık beraber devam etmeliydik
ama saygı duyorum fikrinize
topic iniz hayırlı olsun
başarısız denemeden sonra 1 kez adet görüyorsun bitiyor sonra 2. adetin de bittikten sonra 3 .de başlıyorsun cos cos iğnelere.. yani yarın adet olsan hazirandaki adetinle başlarsın tahminen
dekopa ne son şansı gerçi bi dahakinde olacak ama ben allah sağlık verdikçe yapacam ne zaman paralar suynu çekerse
tamam gelmem bi daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?