Nisan Ayı Hüsranla Sonuçlananlar...

Ayyyy romdomummm kuzummm benn telden giriodum ama araara..perdembr cuna koam hastaydi usutmus evdeydii...veeee cnm ben doymak nedir bilmiorumm hep mitfak masasinda ne buluosam yemekten nete girmiodum..ctesi arkadslarimdaydim sahurda da...pazar annemlerle piknikteydik..bgun iste evdeyim dus aldiktan snra (ki kalkabilirsem)pazara gtcem insaallah...olee cnmm..carsamba kntrolumm cnmm belkim ozmnn ogrenirizsen neler yapionnn kizimiz nasilll

Ayyyy romdomummm kuzummm benn telden giriodum ama araara..perdembr cuna koam hastaydi usutmus evdeydii...veeee cnm ben doymak nedir bilmiorumm hep mitfak masasinda ne buluosam yemekten nete girmiodum..ctesi arkadslarimdaydim sahurda da...pazar annemlerle piknikteydik..bgun iste evdeyim dus aldiktan snra (ki kalkabilirsem)pazara gtcem insaallah...olee cnmm..carsamba kntrolumm cnmm belkim ozmnn ogrenirizsen neler yapionnn kizimiz nasilll

iyiyiz bizde çok şükür oğlan biraz hastalancak gibi nezle gibi sanki ama dopingliyorum :):) niyetliyiz allah kabul ederse anneme geçicem iftara.. bende durmuyorum ki evde ANCE GECE YARILARI GİRİYORUM :) iyi olmanıza sevindim..

cuma öğelden sonra ayvalıka gittik biz de dün gece döndük yüzdüm yüzdüm ooh kızım suyun içinde ben suyun içinde :))) iyiyiz valla bu öğlen indirimler başlamış kızıma ciciler aldım çoook tatlılaar..

Ayyyy negusellll gesmisinizz..cicilerin fotolarini cek de eklee domummm...

Oglum olooooooooo

anaaaaaa gözün aydın. kız bizden bi numara olmaz hiç tahmin edemedik seninkine kız benimkine oğlan dedik tersi çıktı.. bu arada 2lideki beta değeri de yalanmış bak benimki 18 mi neydi yine de kız :)))
ee nasılmış paşan iyi mi kocaman olmuş mu?? babası sevinmiştir erkekler oğulları olacağını duyunca pek böbürlenip seviniyor :)))

Evet cnm tahmin yetenegimiz yok demkki..sevindi ama boburlenmedii..belki de henuzbuyumus ki ahmin etti dr..cnm baska bisi bilmiorum cunku kendi drum yoktu hastaymis.carsamhaya uclu testin sonuclari cikacak abbim insaallah sonuckarimiz iyi cikar.o gun drla goruscem

Gunadinn cancanlarrrr....fkrinize ihtiyacim varrrr...benim bebikim erkek yaaa MUSTAFAya ikinci isim arioruzz..hadi en yakisani bulalimm lutfennnn

kızlar eğer bebeğim tutmuş olsaydı şimdi 4,5 aylık falan olucaktı.offfff offff neden hala gelmiyor bebeğim.neden???

kızlar eğer bebeğim tutmuş olsaydı şimdi 4,5 aylık falan olucaktı.offfff offff neden hala gelmiyor bebeğim.neden???

ahh be güzelim benim de ilkinde tutmuş olsaydı şimdi 3 aylık olacaktı bebeğim ama kadar işte, Rabbim inşallah onlara nasip etmediği ömrü sonrakilere versin.. biri bana demişti ki hamile kaldıktan sonra bak gördün mü iyiki ilk denemende olmamış şaşrıdım neden dedim çünkü şimdi bu karnındaki bebeği o kadar çok seveceksin ki başka bebek istemeyeceksin eğer o tutmuş olsaydı şimdiki bebeğin olmayacaktı.. güldüm ama haklı olunca öyle bir seveceksin ki olmayanı unutacaksın.. tez zamanda hayırlısıyla gelsin kuzucuğun..

Sevgili hülyam,
sen bana küstün terk ettin artık hiç yazmıyorsun ama olsun ben yine de seni ve de sidikli oğlunu öpüyorum ikinizin de bayramı kutlu mutlu olsun kuşum.. Bayram sonu okullar da açılıyor artık sen de daha sık girersin özledim eski muhabbetlerimizi..kopkopla concon da döner belki..

Cnm herseyde vardir bi hayir..neler neler var keske sole olsaydi bole olardi falan filan..llahim bilir en iiisini en guzelini kafani yrma takmaaaa..
Sevgulu ayse ve poklu kizibisde sizi sefozz..sadece vakitler yanlis olo o kdr..yes bnde eski muhabbetleri osledim saten hicbi topicte ole kimse yokkk bana denk gelmedi ya da..
VE HERKESLEEERR hepinize iyi bayramlar nice nice bol cocuklu bayramlar insalllahhhhhh

canlarım, benim bebeğimde doğsaydı şimdi 5 yaşında olcakdı... bu sene anaokuluna başlayacaktı kardeşimin oğluyla 2 hafta arası vardı 40mız karışacaktı...hatta ilk evlendiğimiz zamanlarda bebeğimiz olsaydı şu anda 6. sınıfa gidecekdi...yıllar geçip gidiyor ben halen bekliyorum birgün olacak hayırlısıyla diye ama bazen korkuyorum ya geç kalırsam hiç olmazsa diye...

Nasnasss kiyamam yaa...uzulme hailyirlisiini dile en iyisi olacak vakti telince insallah

aaa kızarım ama duyan da 50 yaşındasın sanacak ne demek geç kalmak sen her zaman bize moral oldun yakışmıyor sana bu ümitsizlik... ben tek yılları hiç sevmem bak gör bitsin bu 2011, 2012 hepimize nasıl da iyi gelecek.. az kaldı sabır canım..

hu huuuu hülyaaa naber? yoktum ben gezmeleregittim geldim ptesi yine işe dönücem (( sen napıyorsun başladı mı okul?

Huhuuu nayseeee iiiiiis simdilik allaha sukur..dra gidmedim izinliymis..bu hafta peslrsembe burdaymis gitcem iste..insallah bi aksilik cikmaz..biliom cnm tatildeydin dimi diger topicte okduumgez gezbenm okul basladi ama ben gitmedim.raporluyum..bide yola cikamaz raporu aldik gorevlendirme bekliorum merkeze insallah o da olursa:2:Napcam bilmem wlla raporumda bitio persembe isbasi yapmam gerek ama..kimsed de cvp vermio daha doorusu arayip sormaya yeltenmedim..
Senin cislii napioo annesii.masllahh..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…