cuma öğelden sonra ayvalıka gittik biz de dün gece döndük yüzdüm yüzdüm ooh kızım suyun içinde ben suyun içinde :))) iyiyiz valla bu öğlen indirimler başlamış kızıma ciciler aldım çoook tatlılaar..
Oglum olooooooooo
anaaaaaa gözün aydın. kız bizden bi numara olmaz hiç tahmin edemedik seninkine kız benimkine oğlan dedik tersi çıktı.. bu arada 2lideki beta değeri de yalanmış bak benimki 18 mi neydi yine de kız :)))
ee nasılmış paşan iyi mi kocaman olmuş mu?? babası sevinmiştir erkekler oğulları olacağını duyunca pek böbürlenip seviniyor :)))
Gunadinn cancanlarrrr....fkrinize ihtiyacim varrrr...benim bebikim erkek yaaa MUSTAFAya ikinci isim arioruzz..hadi en yakisani bulalimm lutfennnn
kızlar eğer bebeğim tutmuş olsaydı şimdi 4,5 aylık falan olucaktı.offfff offff neden hala gelmiyor bebeğim.neden???
kızlar eğer bebeğim tutmuş olsaydı şimdi 4,5 aylık falan olucaktı.offfff offff neden hala gelmiyor bebeğim.neden???
ahh be güzelim benim de ilkinde tutmuş olsaydı şimdi 3 aylık olacaktı bebeğim ama kadar işte, Rabbim inşallah onlara nasip etmediği ömrü sonrakilere versin.. biri bana demişti ki hamile kaldıktan sonra bak gördün mü iyiki ilk denemende olmamış şaşrıdım neden dedim çünkü şimdi bu karnındaki bebeği o kadar çok seveceksin ki başka bebek istemeyeceksin eğer o tutmuş olsaydı şimdiki bebeğin olmayacaktı.. güldüm ama haklı olunca öyle bir seveceksin ki olmayanı unutacaksın.. tez zamanda hayırlısıyla gelsin kuzucuğun..
canlarım, benim bebeğimde doğsaydı şimdi 5 yaşında olcakdı... bu sene anaokuluna başlayacaktı kardeşimin oğluyla 2 hafta arası vardı 40mız karışacaktı...hatta ilk evlendiğimiz zamanlarda bebeğimiz olsaydı şu anda 6. sınıfa gidecekdi...yıllar geçip gidiyor ben halen bekliyorum birgün olacak hayırlısıyla diye ama bazen korkuyorum ya geç kalırsam hiç olmazsa diye...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?