castamoo hosgeldın anaaa aramızda dıısık bırı var zeynep kımsın hele bı tanıt kendını:44:
ayyyy canıım çok geçmiş olsun yaaa böylesi çok daha fena ama olsun yılmıycaz alıştık...
kuzum benim yumoşlar büyümedi ya ama doktor hafif deli inat etti 3 yumurtayı büyütücem diye tam 23 gün inatlaştı ve kazandı adam o 3 yumurta en sonunda 5 oldu ve biraz da büyüdü ama tamam dedi şimdi bırakalım vücudunun direncini kırdık yükselişe geçti yumoşlar ama daha fazla inatlaşmayalım mayısta gel adam gibi baştan başlayalım ne baskılıyorsa şimdi ortadan kalktı dedi.. mayısta gitcem bakalım..
kız dekopa benım donmusum yok kı hıc bılmıom ne zaman baslanır yenı tedavıye kac ay sonra baslanır bı dıyın bakıyım sen yaz benı yas 29 2.tup bebek ivi olur heralde yine erdal beye guvenıyorum ama normadelde kac ay ara verılır???
hayatım ekleim ben ne zmana kısmet olursa artıkkkkız dekopa benım donmusum yok kı hıc bılmıom ne zaman baslanır yenı tedavıye kac ay sonra baslanır bı dıyın bakıyım sen yaz benı yas 29 2.tup bebek ivi olur heralde yine erdal beye guvenıyorum ama normadelde kac ay ara verılır???
amin canımmmmmmmmmmsağol canım inşallah bu sefer hep beraber tutturacaz uşaklarımızı
mersenemı merak edıyorum ya.....vallaha ınsallah aramıza katılmaz almayalım onu bu topıce
canım ilk denememden sonra doktor 3 ay ara verlim dedi ama bi kere vucudun ilaçları atsın hem belli mi olur belki kendiliğinden gelir bazen oluyomuş öle ilaçların etkisiyle hem siz en azından hamile kalabildiğinize öğrendiniz işin iyi tarafından bakmak lazım
ne demek canım topik herkese açıkkkk kendini tanıt hemen ekleyelim listeye.. yaş nedir. sorun nedir.sadece tedavi görenlermi yazıyor buraya bende dr. gittim sadece folboil verdi gönderdi . 7 aylıkda evliyim
dekopaaaa
topıc senlendı kız yenı arkadaslar var hamısler gelıp dadanmasın bıze sımdı....hamıleler kabus gbıydı son zamanlardaaa yıne mı ole olcakkkkkk?????
canım hayırlı olu inşallah senin sorunun neydiamaaan valla üzülemiyorum bile artık iyice kaşarlandım galiba :))))
bilgilerimi veriyoruum bu adımı yazdırdığım üçyüzbininci liste...
ayşe yaş 31 deneme 2 olacak olabilirse :))) güya da mayıstaki adetinde başlanacak duy da inanma :))) yine bursa art prof.dr.osman develioğlu
sadece tedavi görenlermi yazıyor buraya bende dr. gittim sadece folboil verdi gönderdi . 7 aylıkda evliyim
en az 2 siklus ara verilyor kuzucumkız dekopa benım donmusum yok kı hıc bılmıom ne zaman baslanır yenı tedavıye kac ay sonra baslanır bı dıyın bakıyım sen yaz benı yas 29 2.tup bebek ivi olur heralde yine erdal beye guvenıyorum ama normadelde kac ay ara verılır???
ooo harıka hadı bakalım bızden ondesın yanı....
benım genclıgım gıbısın.....5 aylık evlıyken gttım bebek dusunuyorum dedım bıdahakı ay gel dedı adetın gecıkınce bıde folbıol verdı uzerınden 2.5 yl gectı hala folbıol ıcıyorum meger kocısımın spermlerı zayıfmıs....
benım genclıgım gıbısın.....5 aylık evlıyken gttım bebek dusunuyorum dedım bıdahakı ay gel dedı adetın gecıkınce bıde folbıol verdı uzerınden 2.5 yl gectı hala folbıol ıcıyorum meger kocısımın spermlerı zayıfmıs....
canım hayırlı olu inşallah senin sorunun neydi
benimki senden beter bir yıl korunduk sonra istedik istedik olmadı... meğer yollar kapalıymışşdeli gibi korunucam diye neler yaptım ne komikmiş şimdi düşününcee
ohoooo rezerv terk etmiş gitmiiş, çikolata kisti olmuş kafam kadar, spermler desen hımbıl tembel üstelik yamuk :))) çok parlak bir tablo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?