Nisan Ayı Hüsranla Sonuçlananlar...

mersenemı merak edıyorum ya.....vallaha ınsallah aramıza katılmaz almayalım onu bu topıce

اَللهُ لآ اِلَهَ اِلاَّ هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ لاَ تَاْخُذُهُ سِنَةٌ وَلاَ نَوْمٌ لَهُ مَا فِي السَّمَوَاتِ وَمَا فِي اْلاَرْضِ مَنْ ذَا الَّذِي يَشْفَعُ عِنْدَهُ اِلاَّ بِاِذْنِهِ يَعْلَمُ مَا بَيْنَ اَيْدِيهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَلاَ يُحِيطُونَ بِشَيْءٍ مِنْ عِلْمِهِ اِلاَّ بِمَا شَآءَ وَسِعَ كُرْسِيُّهُ السَّمَوَاتِ وَاْلاَرْضَ وَلاَ يَؤُدُهُ حِفْظُهُمَا وَهُوَ الْعَلِيُّ الْعَظِيمُ

Bismillahirrahmanirrahim

Allâhü lē ilēhe illē hüvel hayyul kayyûm. Lē te'huzühû sinetüv-ve lē nevm. Lehû mē fis-semēvēti vemē fil ard. Menzellezî yeşfeu indehû illē biiznih. yağlemü mē beyne eydîhim vemē [k]halfehüm velē yühîtûne bişey'im-min ilmihî illē bimē şē'. Vesia kürsiyyu hüssemēvēti vel ard. Velē yeûdühû hifzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm

Rabbim hepimizi bebişlerimize kavuştur. Hasretimizi dindir.. Aminnn

ISIM .............. YAS............. DENEME SAYISI .............. TEDAVI MERKEZI................. TEDAVİ ZAMANI

Dekopa ............. 27 ................. 4.................. Umut tüp bebek................ Eylül Dondurulmuş.....................
Ayşe..................31....................2..... ............Bursa Art..........................Mayıs ayında başlıyor inşallahh
Nazayse..............29...................2...................Ivı tüp bebek....................İlk fırsatta inşallah
Castamo..............27...................2...................Umut Tüp Bebek...............?????????????

Kızlar bilgilerinizi yazarsanız güncellenecektir.

ooo harıka hadı bakalım bızden ondesın yanı....

canım ilk denememden sonra doktor 3 ay ara verlim dedi ama bi kere vucudun ilaçları atsın hem belli mi olur belki kendiliğinden gelir bazen oluyomuş öle ilaçların etkisiyle hem siz en azından hamile kalabildiğinize öğrendiniz işin iyi tarafından bakmak lazım

hayatım ekleim ben ne zmana kısmet olursa artıkkk
sağol canım inşallah bu sefer hep beraber tutturacaz uşaklarımızı
amin canımmmmmmmmmm
mersenemı merak edıyorum ya.....vallaha ınsallah aramıza katılmaz almayalım onu bu topıce

inşallah bize katılmazz ... bende merak ettim amaaa

dekopaaaa
topıc senlendı kız yenı arkadaslar var hamısler gelıp dadanmasın bıze sımdı....hamıleler kabus gbıydı son zamanlardaaa yıne mı ole olcakkkkkk?????

sadece tedavi görenlermi yazıyor buraya bende dr. gittim sadece folboil verdi gönderdi . 7 aylıkda evliyim

evet canım tüpten sonra kendiliğinde olan çok var tabi olma imkanın varsa benim tüpler yok istesede olamazzz yollar kapalıı

sadece tedavi görenlermi yazıyor buraya bende dr. gittim sadece folboil verdi gönderdi . 7 aylıkda evliyim
ne demek canım topik herkese açıkkkk kendini tanıt hemen ekleyelim listeye.. yaş nedir. sorun nedir.
dekopaaaa
topıc senlendı kız yenı arkadaslar var hamısler gelıp dadanmasın bıze sımdı....hamıleler kabus gbıydı son zamanlardaaa yıne mı ole olcakkkkkk?????

sorma valla iyi oldu içimiz açıldı beee hahahaha nazayseeeeee çok güldürdün benii eşim günlerden sonra gülerken gördü bakıyor garip garipp

canım hayırlı olu inşallah senin sorunun neydi

benım genclıgım gıbısın.....5 aylık evlıyken gttım bebek dusunuyorum dedım bıdahakı ay gel dedı adetın gecıkınce bıde folbıol verdı uzerınden 2.5 yl gectı hala folbıol ıcıyorum meger kocısımın spermlerı zayıfmıs....

en az 2 siklus ara verilyor kuzucum
ooo harıka hadı bakalım bızden ondesın yanı....

kız ben o kaplumbağayla tavşan hikayesi gibi hep önden gidip geride kalmaktan bi hal oldum :)))

benimki senden beter bir yıl korunduk sonra istedik istedik olmadı... meğer yollar kapalıymışş deli gibi korunucam diye neler yaptım ne komikmiş şimdi düşününcee

evet arkadaşım ilk gittim benim de doktor aynı şeyi dedi yutmadığım ilaç kalmadı babaanem bile benim kadar ilaç atmıyo artık doktoro diyecem tahlil yapma gözünü seveyim kurcaladıkça bi şey çıkıyo eşim bazen takılıyo seni sanayiye bırakacam sana rektifiye lazımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…