Nisan Ayı Hüsranla Sonuçlananlar...

Ne gusel babasina asik babas da ona asik olcakk..onlrin askini izlersin artikk..hayatta kiskanmicagin ikinci disi geliooo...ayyy nasi duygulandim heyecenlandimm

hülyamm.... burdasın bebem nasılsın.... bebişimiz nasıl bakim... kızıyorum ben annesi üzüyo onu.. uzun uzun yollardan bunları duymak için mi geldi bakim.. ufak bi özet lazım bana konun başını bilmiyorum ama yok öle dava falan dur bakalım...

Cnmm topcte deildimm benn..topicteysem de seni grmedim...benn iiiimm bebikime sut icirdim cevis ve elma yedirdimm...yatios onla konusurum oleo beni birakmasin saglicakla yanimda olsun kimse umrumda deil allahimin izniyle..eesimle 1hafta olcak konusmuoz cnm mevzu kaynana ve hepsii kardesleri fialnn..ama okuyanblirsen oku burda anlatilmasi zor uzun oldukca oluo olaylarr..ya denk gelmios hiccc..bana pozitiflik verionus aysem sen caaasssiim

canımsın.. yaz oldu böle oldu... bak bitmezz... bu dertler bitmez ve emin ol herkesde var bebem... yanlız kocanın dengeyi kurması gerek ortada... iki tarafıda üzmeden... bak sende anne olacaksın.. bi oğlun olursa eğer kaynana olcan inş... bazen anneler oğullarına hassas davranabilir bencil olabilir cnm... hoş görcez çare yok... öle dava mış şu bu dur bakalım... biraz sakinleşin sende çok hassassın şimdi.. bulantın var yemek yiyemiyosun.. şahsen ben yemek yiyemediğim zaman açken fena olurum :):):):):):):):):):)) dayanamam hiiççç.... erkeklerin yapııs bu.. demek seninkide duygularını pek belli etmiyo... bebek istiyodunuz derdiniz buydu bebiş geldi dert bitti ne mıcırık çıkarcaĞINIZI BİLEMEDİNİZ.. ŞU KUZUMU ÜSMEYİN BAK SİNİRLENİYORUM HAAAA.....

Kizlarrr size bisey anlatcamm..bana fikirlerinizi yazinn..kaynanam ameliyat oldu..bgun annemle gttik gecmis olsuna..kadin ne saol ne hgeldin...orda fena hastalandim midemden kivrandimm geberiodum..anneme dedim ya kalkalim ya ben bayilcam...annem dio utanmio bnden bari utanirda nasilsin derrr..bnde Anneme dedim oglu varken sorar ben yalnizken sormaz...ne ahlaksiz ne adi bi insan oldugunu bikez daha anladim...bunu anlayinca kocam o adiler icin beni kirio ya bes para etmezmisss

Aysemmm gldi eve/.suratindan adam korkarr..gecti karsima biseyker yioo..ama cok cnm yaniooo...bgun tam1saate yakin mide agrisi cektim...sular indi gucudumdan..sirilsiklam bailcaktimm...ahh bnm kuzum annemmm yanimdaydi nasil uzulmustur

Ayrica cok da kotu grunuoo ...sac sskal bi arada...oufff o da mi mitsuz ...bn cok mutsuzumm...

Karsimda yemeye basladi demistim ya ilk bana vermek icin al dedi..konusmuorum cvp ver dedi bakmadim bile dizlerimin ustunde yastik yuzum grunmuo bi sekikde oturmustum...snra gldi kime diom ben dedii..yastigi hizlica cektuii...tekrar al dedi bisey demedim sadece cix dedim ...bana yesen sasarim seni net kurtarsin dedi..elimde telefonla giriorum ya nete..snra yedi mufaga gturdu..sigara icti ve karsi kanepeye yatti veeeee yarin annengile git dediahahhaha bnm salakk ev arkdsimm sana mi sorcam gtmek icinn cok da tinn...sen gittt bnm annemin evi varsa senin devar..hmse ne mutlu olarsinizz...bunlrin hicbirini demeedim aama..baktim bisey demedim..yine telefona egildim....o an nasi bi aglamk geldii..ben gunduz onun annesini insanlik namina ziyarete gidiorum ama iste terbiyesiz ailesi onu solemeznie cunku hakkaten cingen bi anneye ve aileye sahip ..yazikk

hülyam ne diyim ki şimdi sana bu iş uzadıkça daha da çok kıracaksınız birbirinizi madem git annene demiş git birkaç gün ailene de rahatsızlığını bahane edersin bana bakın azıcık dersin meseleyi anlatmana gerek yok.. birazz kafanı dinlersin o da dinler böylece ikiniz de birbirinizin kıymetini anlarsınız daha kolay düzelir herşey şimdi küs küs oturdukça daha çok kurup hırslanıyorsunuz böyle böyle daha büyüyor mesele..

Aysemmm nasilsinn..ben sukurler olsun iiim..umarim uzun surrli olur..cuma gecesi esimle konsutuk ssbsh 5e kdr..hak verior bana ama iste annesi atsa atilmioo...bnde hak verdihini gster bana yeter dedimm bi de cok sik gtmek istemiorum dedim...bilmrm artik nolur...ona anlatmamistim annesine gecmis olsunaa...netten okumus ben uyurkrn telefonumdann..ona solrmeyip burda soledigim icin cok bozuldu ama...iste klasik evliliksimdilik iiim sukurler olsujnn allahim...bnde bebikimi grmek istiom insaaalah 9gun snra kntolum bu sefer kim cikarsa dr karsima soleyibln bebikimmin cinsiyetinjii...bnde istiom yahhh ogrenmkk

oh oh hadi çok sevindim.. onlar yaşlı insanlar bugün varlar yarın yoklar onların lafı için bozmayın tabi huzurunuzu.. valla üstümden yük kalktı hülyam çok şükür..
yaa gitsene biran önce doktra öğrenseneee bence seninki de kız
biz de kızımıza makam aracı aldık cuma günü hepsini son ana bırakırsam para yetişmeyecek diye başladım ufak ufak.. bu arada karnım da çıktı sanki :))

Oooooo mwkasoforu kim olcak pekiii....ne gusell cnmm ya ben bisey alamiorum ne bilim ya...cinsiyeti belli olunca kiyafete dayanamam gibi ama..off hele kiz olursa o pullu rngarenk etekler bluzlar....gozume kestrdim bi kac model simdiden insallah hayrlisi...

valla ben de önce çekindim alsam mı almasam mı ya bişey olursa diye sonra dedim herkes doğuruyor neden benimkine bişey olsun.. son gittiğimde de doktor çok güzel bir gebelik geçiriyorsun herşey yolunda dedi ben de aldım..

Aysecimmmgunadin cnmm..sen feyste concon ve kopkoplan arkds deilmisin..msj atsana bi neroerdelermisss...yeden gelmolarmisss

Iyiyim cnmm ben oruc tutmuorum ya esim orucc..yemek hazirlamk da biliosun zor oluo..ilk gun ablama ikinci gun anneme yemege gttikk..ama bgun evdeyis maleeseff..ayyy biri yemege cagrsa keskee...iiiim cok sukurr..sen nasilsinn nasii kisimis iii miii

Iyiyim cnmm ben oruc tutmuorum ya esim orucc..yemek hazirlamk da biliosun zor oluo..ilk gun ablama ikinci gun anneme yemege gttikk..ama bgun evdeyis maleeseff..ayyy biri yemege cagrsa keskee...iiiim cok sukurr..sen nasilsinn nasii kisimis iii miii

ay yemek işi zor gerçekten bir de sıcak oluyor ki mutfağım felaket.. biz de kahvaltı karpuz peynirle idare ediyoruz işte.. kızımız iyidir umarım bu akşam görücem kendisini selamını söylerim teyzesi..

huuu hanım hanııım kaç gündür nerdesin sen?? nerelerde gezdin bakayım? hala cinsiyeti belli değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…