Nisan Ayı Hüsranla Sonuçlananlar...

Ya su anda kayananammm bile aklimda yok..gectimm ben onlarii ..barissak bile bu gnleerde cektiklerimin hesabini kim verckk/./aysemmm biliom sen beni sakinlestrmeye calisionnn...olmuooo wlla ayni sey snede de olsa bende sana ayni seyleri derdimm..ama kabullenmesi cok zorr/....gozlerimin demani kalmadi artikk..gunde 1ogun yiorum agoiorum hamileyim ve ne acayippp hala bunyem dayanio bunaaa

Ben neyin gunahinicekiorum diorummm bulamiorum ayseemm...allahimm su damarlarimdaki sizi btsin artikk cok acio artikk

hamile kalamadığım zamanlarda ben de hep öyle derdim neyin cezası bu kimin bu kadar ahını aldım ben diye ağlardım sonra bir arkadaşım dedi ki bu dünyada çektiğin sıkıntılar için şükret bunlar hep hesap ya hiç sıkıntı çekmeden gitsen öbür dünyaya kalır bütün hesapların o kadar hesabın altından kalkamazsın öte yanda dedi bana.. doğru evet hayatında hiç pürüz olmadan laylay yaşayan insanlar var ama Rabbim bizi daha çok seviyor dert veriyor duamızı istiyor bizi sınıyor unutma sınavımız ne kadar zorsa mükafatımız o kadar büyük olur..

tabiki dilim döndüğünce sakinleştirmeye çalışmam lazım ne yapayım yangına körükle mi gideyim.. ben sakinleştiremesem de zaman sakinleştirecek seni ama bu geçen zamanda kendine vereceğin en az zararı ver istiyorum.. sen vitamin balık yağı vs alıyormusun hiç olmazsa güçten düşmemiş olursun..

Siginacagim tek allahim var ama ayse ona bioe dua edemiorum baslayinca aglamaya basliorum...sadece agltken gzlerimi tepeye dikipp yalvarircasina bakiorum/.biliorum bu dunyqda cekilen sikintilar icin sukurler olsun...ama iste cnm yaniooo bee...damarlarim patlicakmis gibi sizliooo

dua ederken cümle kurmana gerek yok ki Rabbin kalbinden geçeni bilir.. ya sabır çek..
hülyam anlıyorum anneni üzmek istemiyorsun ama ablan falan yok mu biriyle paylaş biri destek olsun sana 2-3 gün uzaklaşsan sana şöyle baksalar sarılsalar yemekler yedirseler sen de sakinleşir kendini toplarsın daha sağlıklı düşünürsün..

Sadece elevit gunde bi kere aliorum..balik yagini ne drum ne de ben sordum unuttum...

tamam ben de aynısı decavit alıyorum bir kere 2-3 günde bir de balık yağı alıyorum al sende en azından düzgün yemeye başlayana kadar 3 günde bir bile alsan kardır zararı yok nasılsa marincap yazdı bana doktor..

Ayseeem saolll...ablam wrrr herseyden de haberi vrrr...dun senden snra onla konustumm gtme annemgil cok uzulur du bakalim ramazana kdr dedi..onlrada gtmem enistem baristrmaya calisir..'bide oraya gttigim icin suclar onlariii... Offf ablamin cocuklari var 3tanee...en kucugu bizi cok sever bizim gibi o...o cok etkileniooo kaciooo bnden bn agladikcaaa...hep aksam olcak enistesi glcek mi die bklerr orda daa..bnn ne b.....n dsunceliyimm..herkesi dsunurum ama kndime pacavra gibi davraniom

ay ne diyim ki aklıma da başka hiç bişey gelmiyor..o zaman ya sabır çekip bekliyceksin hele birkaç gün geçsiin oturur saki sakin konuşursunuz..Allah sağlık versin de çözülür herşey...

Haklisn cnmama bn kfaya koydum bu ole kolay affedilmicekkk..gidecem annmlere insaaalh bigunnn... O deilde cok pismanim hamis olduguma...

hülyam ben bir duş ve malum temizlik işlerimi yapayım 10 buçukta çıkmam lazım doktor için çıkmadan bakmaya çalışırım yine.. bişeyler ye ve uyu uyumak en iyi ilaç üzüntüye..

Ayyy sen bgunnnn bebikini i grcennnnn..tamam cnm cik tabiki hadi hayrli haberlerlen gel insallah

Haklisn cnmama bn kfaya koydum bu ole kolay affedilmicekkk..gidecem annmlere insaaalh bigunnn... O deilde cok pismanim hamis olduguma...

olur mu kuzuuum ne olursa olsun bunar bize verilmiş en güzel hediyeler.. çok şükür de küser bebişkon, yarın birgün unutulabilecek bir tatsızlık için meleğini üzme.. ben şimdi düşünüyorum tabiki analı babalı sağlıkla büyüsün ama şimdi boşanacak olsam ne gam ben kuzuma kendim de bakarım.. hem şimdi çok duygusalsın zaman geçsin senin de için soğuyacak..
hülya teyzesiiii benim %90 kızım olacakmış :)))))

Ayyyy hani daha gdcen erkek gibiydiii...erkek gibi kis olcak dseneee...ciciş gelioone gusel aysemm...sukurler olsun allahima bizi yalniz birakmadi verdii meleklerimizi...bgun alisverise gttim ablamla kendime cicsler aldim...evime bi kac sey aldim..snra yemekkk ...isimiz bitince anneme gectim sitenin bahcesinde oturdukk..annemin eve wcye grdimm ayyy sankiii bekarken grdigim an geldii ahhhhhh dedimmm....annemde surekli esimi soruo ya da onun adini aniooo cok uzuldumm...ama su an iiiyiyimm...grmesem iyiyimmmmm

ha şöyleeee sana yakışmıyor mutsuzluk.. üzme kendini bu günler de geçer herşey yeniden yoluna girecek ben eminim..
Valla ben de erkek diye düşünüyordum heleki ikilideki betam da çok düşük çıkmıştı.. Ama eşim çok emindi kız olduğuna dediği de çıktı. Senin beta kaç çıktı? Aslında sen gitsen çoktan belli olmuştur demedi mi son kontrolde bişey?

Meryem gelioo deseneee....herkes bana da kizin olcak dio...yanlamasina grnisledim ve kalcamm cok buyuduu..34bedenden 40bedeneolsunn cniii saolsun kuzumun

Yokc nm demedi kimse bana bisi..10agustos kntrol gunum insallah..ikili test uapilmicak ban a cnmm...aysemm sende de akinti var mi hergun camasir degistiriorum ve iiii kokusu yokk

meryem gelioo deseneee....herkes bana da kizin olcak dio...yanlamasina grnisledim ve kalcamm cok buyuduu..34bedenden 40bedeneolsunn cniii saolsun kuzumun

eveeet elif meryem yoldaaaaa... Aman ben zaten 50 bedendim hala da öyleyim 5 kilo verdim hiç bir değişiklik yok başka..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…