canım üzme kendini boşver sana bişeymi dedi kaynanan bi kulağından girsin ötekinden çıksın canım anlatsana rahatlarsın çok özel değilse geçenlerde bende kaynanamla takıştım beş yıldan sonra ama sizlerle paylaşınca rahatladım ondan sonrada bidaha görüşmedim zaten görüşmeyide düşünmüyorıumişte buda benim kaynana
ayy yok cnm bırebır yaptıgıı bişi yokk..ben gercekten cok sevıyelıı davranırımm oda hadını bılırr..buyuk ama hıcbızmn buyuklugunu blmedı yapmdııı..tam bı sınsııı..onun derdiii bizim aramızı bozmakkk..ne geccekse elınee...gelmezz gtmez aramaz sormaz...eee kocamın annesıgıl aramıo sormuoo(beni tabiki eşimiş gun boyu kırk kere caldırır aratır kndını saatlerce konuur hem kocası hm kndısııı)diee bnm annemlerde aramıjak sormıajkmııı...annemler hergun esım eve gelınce ya ınu ya vbenı ararlarr sıkmadann hergun olmasada ıkı gune bırr..ama esım varkenn kii kaynanamın yaptgı terbıyesılıge dşmelerını ıstemeyızz...bgun annem gldı tezmılık yaptık ascıkk..bı arkdsım gelcektı yemegee aradım oda benım kndı babamla bırlıkteymısss..eee ii ozmn babamla gelınn dedımm.yemegı yedılerr hmn kalktıla r satenn.onlrda bu drumdan cokk sıkıntılı gelmıolarrr eşinn bnm annemler gelmıoo senınkıler nıe gelıo der dıee dıken ustundeler...sankı ben geldıler kovdumm..yüzüde yok gercıı düğn oncesı esnası ve sonrasında yaptıklrındann utancındannn yada benn sen sunları yapmıstın dıe yuzune vuracagındannn ıstemıoo gelmekkk..tabı bide eşime gaz vermk ıcınn.eyy allahımm şu caresızlıgımınn hatrına uzak tuttt su ınsanları bndennn..kndımı satenn yarım hıssedıommm..bebeim olmuoo