11. Gün öğrenenler varmış çıkar bence 15. Günde. adetine kaç gün var? Bir iki gün öncesinde çıkıyorİdrar testi yapıcam ama çıkar mıki
Evet iki kere pcos şüphesiyle bakılmak istendi ama ben dayanamadım neden bilmiyorum kasılıyorumKlasik muayene gibi düşünün hiç bi acısı sızısı yok. Ama bunca tetkiklere rağmen hiç vajinadan kontrol edilmedi mi ben mi yanlış anladım yoksa
Bana ilaç bittikten 3 gün sonra gel dedi o gün yoktu diye doktor ilaç bittikten 2 gün sonra gittim bi tane yumurtamın oluştuğunu 16 mm olduğunu söyledi bi daha gel demedi zaten aşılama yapalım dedi pazar çatlatma iğneni yap ben istemedim aşılama. Hızlandırıyor mu bilmiyorum ama benim genelde ovulasyon testim adet bittikten 4. 5. Gün pozitif olurdu dün 6. Gündü pozitifi göremedim bugün yapınca gördüm o da iğnenin etkisidir. 5 6 gün yapıcam yine pozitif çıksa bile sonra silikleştiğini görmem lazım çatlayıp çatlamadığını anlamak içinBir şey sorucam ilaç bittikten kaç gün sonra kontrole çağırılması gerekiyor? Bana bittikten beş gün sonrası için kontrol tarihi verdi. 13.günüme denk geliyor benim normalde ovulasyon testlerinde 18.gün yumurtlamam oluyordu. Bu ilaç yumurtlamayı hızlandırıyor mu?
Canım bende de olmuştu yumurtan büyüyor ondandır yarın mıydı kontrolün? Umarım herşey yolundadır. Bende de oldu o ağrı adet bittikten sonra kontörle gidince 16 mm bir yumurtam olduğunu söyledi. Kesilmişti ağrılar bugün iğneyi yapalı 3 gün oldu dün geceden beri kasıklarıma aniden ağrılar giriyor özellikle ayakta kalınca herkeste oluyor mu bende merak ettimKızlar yürürken sol tarafımda ağrı hissediyorum. Sizde de var mı normal mi ya korkuyorum içerde şiş bişey var sanki.
Aynen canım yarın kontrolüm var. İnşallah büyümüştür yumurta bu kadar erken büyür mü bilmiyorum geç yumurtlama oluyor bende pkodan dolayı. Benim de ilk ayım senin gibi. İğne verecek mi onu da bilmiyorum. Muhtemelen senin ağrıların da ondandır.Canım bende de olmuştu yumurtan büyüyor ondandır yarın mıydı kontrolün? Umarım herşey yolundadır. Bende de oldu o ağrı adet bittikten sonra kontörle gidince 16 mm bir yumurtam olduğunu söyledi. Kesilmişti ağrılar bugün iğneyi yapalı 3 gün oldu dün geceden beri kasıklarıma aniden ağrılar giriyor özellikle ayakta kalınca herkeste oluyor mu bende merak ettim
Büyük ihtimal iğneden hamilelik belirtisi olarak düşünmek istemiyorum sonrasında çok üzülürümAynen canım yarın kontrolüm var. İnşallah büyümüştür yumurta bu kadar erken büyür mü bilmiyorum geç yumurtlama oluyor bende pkodan dolayı. Benim de ilk ayım senin gibi. İğne verecek mi onu da bilmiyorum. Muhtemelen senin ağrıların da ondandır.
Biz 3 aydır deniyoruz ama ovülasyon tarihi belli olmuyor işte. Sen ne zamandır deniyorsun. Bir de ilk gebelik mi olacak? Geçen ay ben de birsürü belirti yaşadım ama değilmiş. Bence de düşünme. İnşallah ondandır ama sonra üzülüyor işte insan. Haberdar et gelişmelerdenBüyük ihtimal iğneden hamilelik belirtisi olarak düşünmek istemiyorum sonrasında çok üzülürümkaç aydır deniyorsunuz ? Benim adet bittikten 2 gün sonra 16 mm olmuştu ilaç biraz daha erken büyütüyor bence yumurtayı ben normalde de ovulasyon testinde hep yumurtlama görürdüm hatta doktorun iğne yaptığı günler yumurtlamam olurdu anlamadım bişey inşallah olumlu olur sonuçlarımız
Tamam sende yaz mutlaka yarın doktor ne diyecek merak ettim. Evet ilk gebelik olacak inşallah 9 aydır evliyim 7 Aydır deniyoruz ovulasyon testi yapıyorum son 3 aydır yumurtlamayı görüyorum ama hala gebelik yok. Bu ay pko olduğumu öğrendim önceden 2 doktora gitmiştim bi sorun yok demişlerdi eşimde de sperm hızı düşüklüğü varmış normal yolla olmaz dedi zor olur aşılama yapalım spermler yumurtaya gidene kadar ölüyormuş vs bu 3 ay klomenle devam etmek istiyorum olmazsa mecbur aşılamaBiz 3 aydır deniyoruz ama ovülasyon tarihi belli olmuyor işte. Sen ne zamandır deniyorsun. Bir de ilk gebelik mi olacak? Geçen ay ben de birsürü belirti yaşadım ama değilmiş. Bence de düşünme. İnşallah ondandır ama sonra üzülüyor işte insan. Haberdar et gelişmelerden
Aynı şeyleri ben de yaşıyorum normal mi bilmiyorum ben de ilk defa kullandımKızlar merhaba nasıl gidiyor? Belirtileriniz var mı? Benim dünden beri kasıklarıma ağrı gidiyor 3 5 saniyelik sizde oluyor mu böyle şeyler ben ilk defa kullandım klomen çatlatma iğnesi normal mi bu durum sizce?
Araştırmalarıma göre normalmiş hatta akıntıda olabilirmiş o yok şimdilik bakalım . Senin kaç gün oldu iğne yapalı ?Aynı şeyleri ben de yaşıyorum normal mi bilmiyorum ben de ilk defa kullandım
Ya ben de geçtiğimiz ay öğrendim pko olduğunu. Sperm hızı için kür vs yok mu ilaç kullanırken onu da yapsaydı eşin keşkeTamam sende yaz mutlaka yarın doktor ne diyecek merak ettim. Evet ilk gebelik olacak inşallah 9 aydır evliyim 7 Aydır deniyoruz ovulasyon testi yapıyorum son 3 aydır yumurtlamayı görüyorum ama hala gebelik yok. Bu ay pko olduğumu öğrendim önceden 2 doktora gitmiştim bi sorun yok demişlerdi eşimde de sperm hızı düşüklüğü varmış normal yolla olmaz dedi zor olur aşılama yapalım spermler yumurtaya gidene kadar ölüyormuş vs bu 3 ay klomenle devam etmek istiyorum olmazsa mecbur aşılama
Doktor bi takviye vermiş onu kullanıyor onun dışında keçi boynuzu pekmezi yiyor pek ümidim yok bakalım. Senin ilk gebelik mi olacak canımYa ben de geçtiğimiz ay öğrendim pko olduğunu. Sperm hızı için kür vs yok mu ilaç kullanırken onu da yapsaydı eşin keşke
Akıntı da var bende yaklaşık 1 haftadır.iğne yapılalı 13 gün falan oldu benim.bu cuma test yapıcam bakalımAraştırmalarıma göre normalmiş hatta akıntıda olabilirmiş o yok şimdilik bakalım . Senin kaç gün oldu iğne yapalı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?