Kuzu selam inşallah bebeğin olur allahın izniyle . Benimde buğün klomenin 3 günü akıntım var yoğun şeffaf neden oluyor ki oİhh sonunda aradığım konuyu buldum. Hanımlar bende bu ay klomene başladım bugün kontrolum var inşallah yumurta oluşmuştur. Pco var ve 6ay önce dusuk yaptım. Şuanda arada kasık ağrısı batma şişkinlik var akintimda çoğaldı. Hep kuru hissederdim şimdi ıslak hissediyorum. Dua edin yumurtalar gelişmiş olsun doktora girundukten sonra merak eden olursa yazayım. 4 arkadaşım klomenle hamile kaldı. 3u ilk kullanımda diğeri 2. Kullanım da
İnşallah yumurtalardan kaynaklanıyordur.Kuzu selam inşallah bebeğin olur allahın izniyle . Benimde buğün klomenin 3 günü akıntım var yoğun şeffaf neden oluyor ki o
İnş allahın izniyle inş hayırlısı KuZumİnşallah yumurtalardan kaynaklanıyordur.
Oley oley oley İnş olur CAnım inşDoktor tek yumurta bekliyordum iki olmuş 2,5cm 1,9cm biri kistlesebilir dedi. İğne verdi ovitre değil başka bir iğne. İlişkiyi hemen dedi 36 saat filan demedi. Büyük olan heran çatlar belki belli olmaz dedi. Hemen iğneyi yaptircam sonra bekleyecegiz
İsmi ne iğneninİğneyi bulamıyoruz
Niye be Allah allaha hangi şehir ne iğnesi bu çatlatmamı??İğneyi bulamıyoruz
Evet cnm pregnyl dir kesin o bulunmuyorNiye be Allah allaha hangi şehir ne iğnesi bu çatlatmamı??
Allahım herşey olay kıyamam inş bulurlarEvet cnm pregnyl dir kesin o bulunmuyor
İnşallah cnm ben 4 kez çatlatma iğnesi oldum ovitrelle 1 kimyasal gebelik oldu dahada hamile kalamadimAllahım herşey olay kıyamam inş bulurlar
KuZu ben günde 1 tane klomen içiyordum ya 2 gündür buğün 3. Gün kafamı karıştı herkes günde 2 gün içiyor bende doktora sordum günde 2 dedi yanlış içmişim . İnş sıkıntı olmaz bugün 2 tane içmeye başlıyacağımEvet cnm pregnyl dir kesin o bulunmuyor
Evet canım yumurta catlarken ağrı oluyor ama sana neden kolundan vurdular ben hep göbekten oldum igneKızlar bende şubatta klomen kullanıp çatlatma iğnesi vurdurdum omzumdan.
Bu ayda perşembe günü 6 sında doktora gittim yumurtalarıma baktı ve kendiliğinden büyümüş ve c.tesi iğne vuruldum.
Kızlar benim sorum şuilk iğnemi vurulduğum zamanı tam hatırlamıyprum.Pazar günü akşama doğru kasıklarım ağrımaya batmaya başladı çatlamışmı oluyordu ?
Olmaz cnm merak etme kafanı rahat tut veren Rabbim bende pko var yumurta tembelligi de var oyuzden bana günde 3 tane verdi galibaKuZu ben günde 1 tane klomen içiyordum ya 2 gündür buğün 3. Gün kafamı karıştı herkes günde 2 gün içiyor bende doktora sordum günde 2 dedi yanlış içmişim . İnş sıkıntı olmaz bugün 2 tane içmeye başlıyacağım
Göbekden de vurulabileceğimi söylediler af edersiniz koldan vurulmaya bayılırım iğneyi ama göbekden azcık korkuyorummmmEvet canım yumurta catlarken ağrı oluyor ama sana neden kolundan vurdular ben hep göbekten oldum igne
Benim kalçadanGöbekden de vurulabileceğimi söylediler af edersiniz koldan vurulmaya bayılırım iğneyi ama göbekden azcık korkuyorummmm
İki seçenek vardı ya kol ya göbek
İlk defa duyuyorum bu iğneyiChoriomon 5000 diye bir ilaç ispartadayim. Bakalım arıyoruz hemen yapılması gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?