- 13 Aralık 2016
- 1.062
- 1.093
- 133
- 30
Hangisi catladi acabaMerhaba kizlar bende bu ag klomen kullandim dedigi tarihde gittim yumurtan var dedi 22 mm ve 19 mm kendiliginden catlamasini bekleyelim dedi ugne vermedi bugun kontrolum vardi gittim biri catlamis biri catlamamis adetini bekleyelim dedi insallah hamile kalabilirim .s
Yumurta kontrolü mu yarın sonuçları yaz bakalimBende yarın kontrole gidecem çok heyecanlıyım
Hadi ya iğneye rağmen catlamama ihtimalide mı varBenim dün kontrolüm vardı 22 be 16 iki yumurtam vardı 36 saat sonra çatlar dedi 4 ay önce iğne olmama rağmen çatlamamış kist olmuştu Allah tan hayırlısı bakalım mevlam beyler neylerse güzel eyler inş
Kist ne kadar oldu ne zaman eridiEvet 28 günde oluyorum klomen kişiye göre değişiklik gösteriyor kiminde düzene sokuyomuş adetini bende değişiklik olmadı kistten başka
Ya bişey sormam lazım.4 cm ye yakındı soğan suyu içtim eridi kontrole gittim yoktu erimişti ben rahim filmi çekildim
Ben aralıkta çekildim ama hala gebelik yok bi sorunda yok sebepsiz kısırlık dendi kalan yokmu tabiki var ama bunlar sadece sebep vakit saat dolmadıgı sürece ne yapsak boşYa bişey sormam lazım.
Rahim filminden snra kolay gebe kalınır diyolar doğru muu
Ola bilir ama rahim filmi eşinin sperm tahlili ve hormon tahlilleri yapılmadan klomen kullanmak çok yalnışSıkıntı tuplerdeyse açılınca kolay oluyordur belki.
Benim bir dusugum var öyle olunca doktor filme gerek duymadı. Bir kere hamile kalmışsın tüpler açık demrkki dedi. Hormon ve spermlerde sorun yok ama bende pco varOla bilir ama rahim filmi eşinin sperm tahlili ve hormon tahlilleri yapılmadan klomen kullanmak çok yalnış
Benimde 8 yasında kızım ve 4 aylık düşügüm var zamanla tüpler kapana biliyomuş kürtaj oldum düşük yapınca kürtajdan sonrada kapanmış ola bilir dendi ve hsg istendi ama açık çıktı çok şükür sizin kaç aylık düşük olduBenim bir dusugum var öyle olunca doktor filme gerek duymadı. Bir kere hamile kalmışsın tüpler açık demrkki dedi. Hormon ve spermlerde sorun yok ama bende pco var
Benim daha küçüktü 6 haftalikti. Kendiligimden düşürdüm kürtaj olmadım. 6 ay olduBenimde 8 yasında kızım ve 4 aylık düşügüm var zamanla tüpler kapana biliyomuş kürtaj oldum düşük yapınca kürtajdan sonrada kapanmış ola bilir dendi ve hsg istendi ama açık çıktı çok şükür sizin kaç aylık düşük oldu
Geçmiş olsun canım üzülme rahim saglıksız gebelikleri dışarı atarmış benimde kendiliğinden düştü ama içerisini temizlemek için kürtaj oldum maalesefBenim daha küçüktü 6 haftalikti. Kendiligimden düşürdüm kürtaj olmadım. 6 ay oldu
Düşük gerçekten zor bir surecmis ben baya yiprandim çok üzüldüm. Ama veren geri aldı bize laf düşmüyor. Hayırlısı böyleymiş demek. Benim ilk bebeğimdi başkada yok zatenGeçmiş olsun canım üzülme rahim saglıksız gebelikleri dışarı atarmış benimde kendiliğinden düştü ama içerisini temizlemek için kürtaj oldum maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?