Nisa'n ayı klomen kullananlar buraya

Merhaba kizlar bende bu ag klomen kullandim dedigi tarihde gittim yumurtan var dedi 22 mm ve 19 mm kendiliginden catlamasini bekleyelim dedi ugne vermedi bugun kontrolum vardi gittim biri catlamis biri catlamamis adetini bekleyelim dedi insallah hamile kalabilirim .s

Hangisi catladi acaba

Benim dün kontrolüm vardı 22 be 16 iki yumurtam vardı 36 saat sonra çatlar dedi 4 ay önce iğne olmama rağmen çatlamamış kist olmuştu Allah tan hayırlısı bakalım mevlam beyler neylerse güzel eyler inş

Hadi ya iğneye rağmen catlamama ihtimalide mı var

Peki adetlerin düzenli mi?? Benim Duzensiz şimdi iğneden sonra adet günümü nasıl bilcem. Klomen düzenliyor mu 14 gün sonraya mı dikkate alacagiz

Evet 28 günde oluyorum klomen kişiye göre değişiklik gösteriyor kiminde düzene sokuyomuş adetini bende değişiklik olmadı kistten başka

Kızlar rahim filmi çektiren var mı acaba

4 cm ye yakındı soğan suyu içtim eridi kontrole gittim yoktu erimişti ben rahim filmi çekildim

Ya bişey sormam lazım.
Rahim filminden snra kolay gebe kalınır diyolar doğru muu
Ben aralıkta çekildim ama hala gebelik yok bi sorunda yok sebepsiz kısırlık dendi kalan yokmu tabiki var ama bunlar sadece sebep vakit saat dolmadıgı sürece ne yapsak boş

Ola bilir ama rahim filmi eşinin sperm tahlili ve hormon tahlilleri yapılmadan klomen kullanmak çok yalnış
Benim bir dusugum var öyle olunca doktor filme gerek duymadı. Bir kere hamile kalmışsın tüpler açık demrkki dedi. Hormon ve spermlerde sorun yok ama bende pco var

Benim bir dusugum var öyle olunca doktor filme gerek duymadı. Bir kere hamile kalmışsın tüpler açık demrkki dedi. Hormon ve spermlerde sorun yok ama bende pco var
Benimde 8 yasında kızım ve 4 aylık düşügüm var zamanla tüpler kapana biliyomuş kürtaj oldum düşük yapınca kürtajdan sonrada kapanmış ola bilir dendi ve hsg istendi ama açık çıktı çok şükür sizin kaç aylık düşük oldu

Benim daha küçüktü 6 haftalikti. Kendiligimden düşürdüm kürtaj olmadım. 6 ay oldu

Benim daha küçüktü 6 haftalikti. Kendiligimden düşürdüm kürtaj olmadım. 6 ay oldu
Geçmiş olsun canım üzülme rahim saglıksız gebelikleri dışarı atarmış benimde kendiliğinden düştü ama içerisini temizlemek için kürtaj oldum maalesef

Geçmiş olsun canım üzülme rahim saglıksız gebelikleri dışarı atarmış benimde kendiliğinden düştü ama içerisini temizlemek için kürtaj oldum maalesef
Düşük gerçekten zor bir surecmis ben baya yiprandim çok üzüldüm. Ama veren geri aldı bize laf düşmüyor. Hayırlısı böyleymiş demek. Benim ilk bebeğimdi başkada yok zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…