- 19 Aralık 2016
- 4.368
- 2.659
- 48
Ayyyy ben kalçadan hiç iğne vurulamamBenim kalçadan
İğnenin her turlusune karsiyim ama bebis için degerAyyyy ben kalçadan hiç iğne vurulamam
Aynen öyle canım allahım inşallah isteyen çabalayan olmayan herkeze bu ay verirİğnenin her turlusune karsiyim ama bebis için deger
10 gün boyunca eksizsiz ilişkiye giriceksin canım.Benim dün akşam yumurtam çatladı meselaİgnemi vurundum hanimlar. Ayın sonunda belli olur artık. Bu arada arkadaşlar doktor bana ilişki için saat vermedi bugünden itibaren gün aşırı ilişki dedi
Hissettim mi nasıl anladin10 gün boyunca eksizsiz ilişkiye giriceksin canım.Benim dün akşam yumurtam çatladı mesela
Dün 4 gibiydi sanırım iki kasığım Aynı anda ağrımaya batmaya başladı sonra sağ sonrada sağ olmak üzere ağrılar değiştiHissettim mi nasıl anladin
Ağzından bal damlıyor inş bu ay hamiş kalorız ikimizde canım.Benim 3.günüm bakalım iğne vurduralı.Nasip olursa bebislerimiz yakın olacak haberleşelim gelismelerimizi takip edelim
Oww senin baya yakın benim o güne belli olmaz. Önce senin haberi alıp seviniriz sonra benimkine seviniriz. Allah herkese nasip etsin hayallerini yaşatsınAğzından bal damlıyor inş bu ay hamiş kalorız ikimizde canım.Benim 3.günüm bakalım iğne vurduralı.
11 gün sonra test yaparım heralde
Aminnn canım aramızda 3 gün var. Bi kaç gün arayla mutlu haberlerimizi paylaşırın inşallahOw
Oww senin baya yakın benim o güne belli olmaz. Önce senin haberi alıp seviniriz sonra benimkine seviniriz. Allah herkese nasip etsin hayallerini yaşatsın
Canim benim seninle 1 gun arayla ilerliyoruz. Ins hayirli haberlerini verirsin. Sakin kafana bir ictim diye takma ondada hayir vardir. Zaten bitince hemen gitmiyoruz 2 yada 3 gun sonra dr muayenesi oluyor. Bende bugun 3. Gunumdeyim. Pazartesi dr bakalim ne diyecek. OpuyorumKuZu ben günde 1 tane klomen içiyordum ya 2 gündür buğün 3. Gün kafamı karıştı herkes günde 2 gün içiyor bende doktora sordum günde 2 dedi yanlış içmişim . İnş sıkıntı olmaz bugün 2 tane içmeye başlıyacağım
Haklısın CAnım benim pko hipotriot ve proklatin var (süt hormonu yüksekliği ) hapla dengeleniyor . Endeokroji proklatinden dolayı hipotriot oluşmuş olabilir diyor . Şuan bitlisteyim Ankara'da olsam halletcemdeCanim benim seninle 1 gun arayla ilerliyoruz. Ins hayirli haberlerini verirsin. Sakin kafana bir ictim diye takma ondada hayir vardir. Zaten bitince hemen gitmiyoruz 2 yada 3 gun sonra dr muayenesi oluyor. Bende bugun 3. Gunumdeyim. Pazartesi dr bakalim ne diyecek. Opuyorum
Hakkimizdan hayirlisi 5 mayisArkadaşlar benim iğne dün yapildi. 25 nisanda belli olur sanırım. Herkes beklediği tarihi yazsın bakalım. İnşallah o tarihlerde hayırlı haberlerimizi paylasiriz
Oo 4 Mayıs doğum günüm. Hayırlısı inşallahHakkimizdan hayirlisi 5 mayis
Bende dün oldum.Selamun aleyküm kızlar bende dün ignemi oldum adet günümü bekliyorum 28 nisan hepimizin hakkında hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?