Nisa'n ayı klomen kullananlar buraya

İgnemi vurundum hanimlar. Ayın sonunda belli olur artık. Bu arada arkadaşlar doktor bana ilişki için saat vermedi bugünden itibaren gün aşırı ilişki dedi

İgnemi vurundum hanimlar. Ayın sonunda belli olur artık. Bu arada arkadaşlar doktor bana ilişki için saat vermedi bugünden itibaren gün aşırı ilişki dedi
10 gün boyunca eksizsiz ilişkiye giriceksin canım.Benim dün akşam yumurtam çatladı mesela

Ow
Ağzından bal damlıyor inş bu ay hamiş kalorız ikimizde canım.Benim 3.günüm bakalım iğne vurduralı.

11 gün sonra test yaparım heralde
Oww senin baya yakın benim o güne belli olmaz. Önce senin haberi alıp seviniriz sonra benimkine seviniriz. Allah herkese nasip etsin hayallerini yaşatsın

Ow

Oww senin baya yakın benim o güne belli olmaz. Önce senin haberi alıp seviniriz sonra benimkine seviniriz. Allah herkese nasip etsin hayallerini yaşatsın
Aminnn canım aramızda 3 gün var. Bi kaç gün arayla mutlu haberlerimizi paylaşırın inşallah

Canim benim seninle 1 gun arayla ilerliyoruz. Ins hayirli haberlerini verirsin. Sakin kafana bir ictim diye takma ondada hayir vardir. Zaten bitince hemen gitmiyoruz 2 yada 3 gun sonra dr muayenesi oluyor. Bende bugun 3. Gunumdeyim. Pazartesi dr bakalim ne diyecek. Opuyorum

Haklısın CAnım benim pko hipotriot ve proklatin var (süt hormonu yüksekliği ) hapla dengeleniyor . Endeokroji proklatinden dolayı hipotriot oluşmuş olabilir diyor . Şuan bitlisteyim Ankara'da olsam halletcemde

Arkadaşlar benim iğne dün yapildi. 25 nisanda belli olur sanırım. Herkes beklediği tarihi yazsın bakalım. İnşallah o tarihlerde hayırlı haberlerimizi paylasiriz

Selamun aleyküm kızlar bende dün ignemi oldum adet günümü bekliyorum 28 nisan hepimizin hakkında hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…