Nisa'n ayı klomen kullananlar buraya

Canim olur inşallah ben bu ay hic bir belirti yasamadim olmadi gözüyle baktim gecen ay belirtim çoktu çünkü. Hatta dun test alırken bembeyaz boşluk girmeyi umuyordum supriz oldu hatta hala tereddutteyim gecen ayda çok silik çizgi görmüştüm ama bu ay daha net. Hic ummadigin anda oluyor gerçekten kafani yorma gez eğlen bebisi düşünme ben bu ay öyle yaptim hic düşünmedim hic okumadim arastirmadim oluruna biraktim gezdim eglendim. Gecen ay neredeyse haftada 2 defa test yapiyordum bu ay ilk defa 13. Gün yaptim

KuZum bende de sadece aşılama yapıldığı gün ağrı oldu kaşıklarda daha sonra birşey Yok ağrı felan kendimi de dinlemiyorum olursa olur olmaZsa eşin takma tüp bebeğe kadar yolumuz var diyor şükür ki anlayışlı bir eşim var .hayırlısı test felan 15 gün geçmeden yapmam .

Arkadaslarimin 6 yildir olmuyirdu tüp bebekle ikiz sahibi oldular ama çok erken alindilar birinin durumu kritik. Atkadasimla konuşurken dedi ki hatice Duana dikkat hqyirlisini sagliklisini dile tüm bunlar için beklenen gerekuyirsada bekle demişti. O hep olsun diye dua edermiş oldu ama sagliksizlar. Herşeyin vakti zamanki vardır allah hayirlisuyla sagliklisiyla karsilastirsin

Ay kıyamam Allah yardımcıları olsun ben herzaman hayırlı sağlıklı evlatlar nasip et diyorum KuZum

Kızlar bişey sorabilirmiyim benimde çatlatma iğnesinin 13.günü bugün ovulasyon testi yaptım ikinci çizgi ilki kadar koyuydu gebelik testi yapamıyorum yanılmamak için çatlatma iğnesinin etkisi ne zaman geçer acaba.

Vayyyy maşallah maşallah gözün aydın olsun güzel anne
Darisi basiniza inşallah sabah test yaptik diğerlerinden farklı marka çok silik cikti korktuk hemen hastaneye gittik bu sayiyla karsilastik. Hastaneden dönünce tekrar uyuduk yazik Esim sonucun ruyasini gorcem diye uyuyamamis:)) simdilik normal gibi sonunda iyi olur inşallah.allahim kimseyi bu duygudan mahrum birakmasin.

Canim benimde 13.gün belli çizgi vardi simdi hamileyim 15.günüm

Bozma moralini o bize iğneden ilaçtan daha çok lazım olacak. İkincisinde olur inşallah sabret
Hatice canim gozun aydin olsun. ins saglicakla al kucagina. Birsey sorucam Regl tarihine yakin regl sancisi oldumu canim? Yoksa hicbir belirti yasamadinmi. Ya benim bu 3. Ovitrelle caramba regl tarihim. Ama bugun karnim sistiii sanki regl olacak gibi oldum. hatta tuvalete gittim geldi sanip gelmemisti . Akinti vardi. Simdi o agri filan geri gitti. Yemek yiyorum habere ya. Sismanladim sanki. Ayy ins hamisimdir diycem ama dayanamayip 12. Gunu idrar testi yaptim negatifti. Su iki gunu bi atlatsaydim. Geleceksede yoluma bakardim ya. Benim gibi erken yapip negatif cikan sonradan hamile olan varmi aceba

Sağol canım darısı başınıza inşallah. Canım ben geçen ay çok belirti yaşadım belim kasigim her yerim ağrıyordu midem bulaniyordu ama hamile değildim. Bu ay aksine hiç belirtim yoktu test yaparken bembeyaz boşluk göreceğim en azından beklentim olmaz diyerek yaptım. Ne ağrı ne sizi bisi yoktu. Geçen ay iğneden sonra 18.gun adet gördüm bu ayda aynı olur diyorfum yarın 18.gunum. iki gündür ağrım başladı belim kasiklarim .fena. bugün testi tekrarladik şükür herşey yolunda. Kendini dinleme akışına bırak ben bu ay öyle yaptik

Tsk canim cevap icin. insallah saglicakla kucagina al bebisini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…