- 26 Mayıs 2017
- 123
- 83
- 13
- 37
Canim olur inşallah ben bu ay hic bir belirti yasamadim olmadi gözüyle baktim gecen ay belirtim çoktu çünkü. Hatta dun test alırken bembeyaz boşluk girmeyi umuyordum supriz oldu hatta hala tereddutteyim gecen ayda çok silik çizgi görmüştüm ama bu ay daha net. Hic ummadigin anda oluyor gerçekten kafani yorma gez eğlen bebisi düşünme ben bu ay öyle yaptim hic düşünmedim hic okumadim arastirmadim oluruna biraktim gezdim eglendim. Gecen ay neredeyse haftada 2 defa test yapiyordum bu ay ilk defa 13. Gün yaptimAy nasıl sevindim gözün aydın olsun inş sağlıklı bir bebek nasip etsin bende pazartesi aşılama yapıldı İlk ay sadece klomen içtim doğal haline bıraktı . Bu ay herşey çok iyiydi yumurtalar güzel gelişti hormonlarım güzeldi ama sanki olmayacak gibi hissediyorum enerjim bitti yemin ederim . PaZartesi aşılama yapıldı buğün 5. Gün kızlar bilmiyorum
KuZum bende de sadece aşılama yapıldığı gün ağrı oldu kaşıklarda daha sonra birşey Yok ağrı felan kendimi de dinlemiyorum olursa olur olmaZsa eşin takma tüp bebeğe kadar yolumuz var diyor şükür ki anlayışlı bir eşim var .hayırlısı test felan 15 gün geçmeden yapmam .Canim olur inşallah ben bu ay hic bir belirti yasamadim olmadi gözüyle baktim gecen ay belirtim çoktu çünkü. Hatta dun test alırken bembeyaz boşluk girmeyi umuyordum supriz oldu hatta hala tereddutteyim gecen ayda çok silik çizgi görmüştüm ama bu ay daha net. Hic ummadigin anda oluyor gerçekten kafani yorma gez eğlen bebisi düşünme ben bu ay öyle yaptim hic düşünmedim hic okumadim arastirmadim oluruna biraktim gezdim eglendim. Gecen ay neredeyse haftada 2 defa test yapiyordum bu ay ilk defa 13. Gün yaptim
Arkadaslarimin 6 yildir olmuyirdu tüp bebekle ikiz sahibi oldular ama çok erken alindilar birinin durumu kritik. Atkadasimla konuşurken dedi ki hatice Duana dikkat hqyirlisini sagliklisini dile tüm bunlar için beklenen gerekuyirsada bekle demişti. O hep olsun diye dua edermiş oldu ama sagliksizlar. Herşeyin vakti zamanki vardır allah hayirlisuyla sagliklisiyla karsilastirsinKuZum bende de sadece aşılama yapıldığı gün ağrı oldu kaşıklarda daha sonra birşey Yok ağrı felan kendimi de dinlemiyorum olursa olur olmaZsa eşin takma tüp bebeğe kadar yolumuz var diyor şükür ki anlayışlı bir eşim var .hayırlısı test felan 15 gün geçmeden yapmam .
Ay kıyamam Allah yardımcıları olsun ben herzaman hayırlı sağlıklı evlatlar nasip et diyorum KuZumArkadaslarimin 6 yildir olmuyirdu tüp bebekle ikiz sahibi oldular ama çok erken alindilar birinin durumu kritik. Atkadasimla konuşurken dedi ki hatice Duana dikkat hqyirlisini sagliklisini dile tüm bunlar için beklenen gerekuyirsada bekle demişti. O hep olsun diye dua edermiş oldu ama sagliksizlar. Herşeyin vakti zamanki vardır allah hayirlisuyla sagliklisiyla karsilastirsin
Aynen bende öyle diyorum bir dusugum var arkasından baya uzulmustum sonra dedim Allahin bildiği vardir . şimdide öyle dua ediyorum hayirli evlat olacaksa saglikliysa kavustursun rabbimAy kıyamam Allah yardımcıları olsun ben herzaman hayırlı sağlıklı evlatlar nasip et diyorum KuZum
Vayyyy maşallah maşallah gözün aydın olsun güzel anneCatlatma iğnesinin 15. Günü degerim 200 arkadaşlar Simdilik hamileyim gecen ay bugun 5 ti
Darisi basiniza inşallah sabah test yaptik diğerlerinden farklı marka çok silik cikti korktuk hemen hastaneye gittik bu sayiyla karsilastik. Hastaneden dönünce tekrar uyuduk yazik Esim sonucun ruyasini gorcem diye uyuyamamis:)) simdilik normal gibi sonunda iyi olur inşallah.allahim kimseyi bu duygudan mahrum birakmasin.Vayyyy maşallah maşallah gözün aydın olsun güzel anne
Canim benimde 13.gün belli çizgi vardi simdi hamileyim 15.günümKızlar bişey sorabilirmiyim benimde çatlatma iğnesinin 13.günü bugün ovulasyon testi yaptım ikinci çizgi ilki kadar koyuydu gebelik testi yapamıyorum yanılmamak için çatlatma iğnesinin etkisi ne zaman geçer acaba.
Cnm benimki ovulasyon testi gebelik testi yapmadım henüz yarın yapmayı düşünüyorum ama ovulasyon testi koyu çıkınca acaba hormonlar vucuttan atılmadımı daha diye düşündüm.Canim benimde 13.gün belli çizgi vardi simdi hamileyim 15.günüm
Ovulasyon testi hakkinda fkrim yok canim hic yapmadim idrar testi yap birde ona bak.Cnm benimki ovulasyon testi gebelik testi yapmadım henüz yarın yapmayı düşünüyorum ama ovulasyon testi koyu çıkınca acaba hormonlar vucuttan atılmadımı daha diye düşündüm.
Yarın sabah ilk idrarla yaparım artık cnm inşallah yanılmamOvulasyon testi hakkinda fkrim yok canim hic yapmadim idrar testi yap birde ona bak.
Naptın tahlil yaptın miYarın sabah ilk idrarla yaparım artık cnm inşallah yanılmam
Bugün 14.günüm idrar testi yaptım sabah negatif cnm adetimi beklicem artık morelim çok bozukNaptın tahlil yaptın mi
Bozma moralini o bize iğneden ilaçtan daha çok lazım olacak. İkincisinde olur inşallah sabretBugün 14.günüm idrar testi yaptım sabah negatif cnm adetimi beklicem artık morelim çok bozuk
İnşallah cnm.Bozma moralini o bize iğneden ilaçtan daha çok lazım olacak. İkincisinde olur inşallah sabret
Hatice canim gozun aydin olsun. ins saglicakla al kucagina. Birsey sorucam Regl tarihine yakin regl sancisi oldumu canim? Yoksa hicbir belirti yasamadinmi. Ya benim bu 3. Ovitrelle caramba regl tarihim. Ama bugun karnim sistiii sanki regl olacak gibi oldum. hatta tuvalete gittim geldi sanip gelmemisti . Akinti vardi. Simdi o agri filan geri gitti. Yemek yiyorum habere ya. Sismanladim sanki. Ayy ins hamisimdir diycem ama dayanamayip 12. Gunu idrar testi yaptim negatifti. Su iki gunu bi atlatsaydim. Geleceksede yoluma bakardim ya. Benim gibi erken yapip negatif cikan sonradan hamile olan varmi acebaBozma moralini o bize iğneden ilaçtan daha çok lazım olacak. İkincisinde olur inşallah sabret
Sağol canım darısı başınıza inşallah. Canım ben geçen ay çok belirti yaşadım belim kasigim her yerim ağrıyordu midem bulaniyordu ama hamile değildim. Bu ay aksine hiç belirtim yoktu test yaparken bembeyaz boşluk göreceğim en azından beklentim olmaz diyerek yaptım. Ne ağrı ne sizi bisi yoktu. Geçen ay iğneden sonra 18.gun adet gördüm bu ayda aynı olur diyorfum yarın 18.gunum. iki gündür ağrım başladı belim kasiklarim .fena. bugün testi tekrarladik şükür herşey yolunda. Kendini dinleme akışına bırak ben bu ay öyle yaptikHatice canim gozun aydin olsun. ins saglicakla al kucagina. Birsey sorucam Regl tarihine yakin regl sancisi oldumu canim? Yoksa hicbir belirti yasamadinmi. Ya benim bu 3. Ovitrelle caramba regl tarihim. Ama bugun karnim sistiii sanki regl olacak gibi oldum. hatta tuvalete gittim geldi sanip gelmemisti . Akinti vardi. Simdi o agri filan geri gitti. Yemek yiyorum habere ya. Sismanladim sanki. Ayy ins hamisimdir diycem ama dayanamayip 12. Gunu idrar testi yaptim negatifti. Su iki gunu bi atlatsaydim. Geleceksede yoluma bakardim ya. Benim gibi erken yapip negatif cikan sonradan hamile olan varmi aceba
Tsk canim cevap icin. insallah saglicakla kucagina al bebisini.Sağol canım darısı başınıza inşallah. Canım ben geçen ay çok belirti yaşadım belim kasigim her yerim ağrıyordu midem bulaniyordu ama hamile değildim. Bu ay aksine hiç belirtim yoktu test yaparken bembeyaz boşluk göreceğim en azından beklentim olmaz diyerek yaptım. Ne ağrı ne sizi bisi yoktu. Geçen ay iğneden sonra 18.gun adet gördüm bu ayda aynı olur diyorfum yarın 18.gunum. iki gündür ağrım başladı belim kasiklarim .fena. bugün testi tekrarladik şükür herşey yolunda. Kendini dinleme akışına bırak ben bu ay öyle yaptik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?