- 23 Mart 2021
- 1.364
- 1.019
- 83
- Konu Sahibi Umutlubekleyis67
-
Artı bir besin kullanıyor musunuz peki sebze meyve olarak.ben çok yatmadım yariy yarıya yaptım hep zaten ilaçların etkisiyle çoğu zaman uyudum ama uyanınca da gezdimValla ben genelde yatıyorum ara da kalkıp lavabo ya gidiyorum balkona çıkıp güneşleniyorum genelde uzanıyorum banyo bende yapmadım yarın yapacam
Vala bilemicem her merkez farklı diyor demekki benim hemşirelere göre aktif gez kan dolaşımı olsun yatarak tutmaz demek istediler.ben okadarda yapmadım tabi ama yarı gez yarı yattimGenelde yat dedi hasta gibi yat fazla ayakta kalma dedi
Paketli gıda kullanmıyorum meyve sebze ceviz badem fındık süt kahvaltı da yumurta bol bol sıvı tüketimi yapıyorumArtı bir besin kullanıyor musunuz peki sebze meyve olarak.ben çok yatmadım yariy yarıya yaptım hep zaten ilaçların etkisiyle çoğu zaman uyudum ama uyanınca da gezdim
Benim ilk doktorum yatma dedi yatmadm ilk başarısız oldu bu ikinci denemem farklı clinic bunu dinlemeye karar verdimVala bilemicem her merkez farklı diyor demekki benim hemşirelere göre aktif gez kan dolaşımı olsun yatarak tutmaz demek istediler.ben okadarda yapmadım tabi ama yarı gez yarı yattim
Bol bol dua et canım baska bişey yapmıyorum uzanıp TV izliyorum arada kalkıp yürüyorum içerde yemekde yapıyorumBende yarın yapcam ananas avokado havuç suyu muz ve kayısı tüketmeye dikkat ediyorum 3 gün dür yatıyorum dikkat ederek evde yürüyorum onun dışında başka bisey yapmıyorum ben sizin dikkat ettiğiniz başka biseu var mi
Insallah bu sefer tutunur canım pozitif haberini alirizBenim ilk doktorum yatma dedi yatmadm ilk başarısız oldu bu ikinci denemem farklı clinic bunu dinlemeye karar verdim
Afiyet şifa olsun inşallah tutunsun bebegnizPaketli gıda kullanmıyorum meyve sebze ceviz badem fındık süt kahvaltı da yumurta bol bol sıvı tüketimi yapıyorum
İnşallah canım hepimizin bebeği tutsunAfiyet şifa olsun inşallah tutunsun bebegniz
Amin canım bugün isteyenlere nasip olsun inşallahInsallah bu sefer tutunur canım pozitif haberini aliriz
Ananas hiç tuketmedim canm sende tüketme bence bir topikte görmüştüm ananas kasılma yapıyor diye o yüzden ben iki gün avakado yedim onuda yiyemedim vala zaten bıraktım onu sadece havuç suyu ve incir tüketiyorum kabızlık içinde kayisiBende yarın yapcam ananas avokado havuç suyu muz ve kayısı tüketmeye dikkat ediyorum 3 gün dür yatıyorum dikkat ederek evde yürüyorum onun dışında başka bisey yapmıyorum ben sizin dikkat ettiğiniz başka biseu var mi
Ben duymadım hiç sevmem zaten onuYaaa ananas tüketmemek mi lazımmis
Bende Allah nasip ederse yarın kuran okumaya baslicam canm dua hep dilimizde zaten inşallah hayırlısı olur.senin lekelenmen var mı canm simdiBol su kabak çekirdeği bolca dua ismi azam duası okuyorum salavat zikir çekiyorum yarın abdestlenince kuran okumaya basliycam siz oruç tutcak misiniz acaba
Evet tüketme canm ben bulursam sana atım ananas kasılma yapıyormuş malesefYaaa ananas tüketmemek mi lazımmis
Geçti canım bugün hiç gelmedi ilk gün kanama ikinci gün kahverengi şeklinde geldi bugün herhangi bisey gelmedi sukurBende Allah nasip ederse yarın kuran okumaya baslicam canm dua hep dilimizde zaten inşallah hayırlısı olur.senin lekelenmen var mı canm simdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?