- 23 Mart 2021
- 1.364
- 1.019
- 83
- Konu Sahibi Umutlubekleyis67
-
İnşallah yerleşme kanamasıde canm benmGeçti canım bugün hiç gelmedi ilk gün kanama ikinci gün kahverengi şeklinde geldi bugün herhangi bisey gelmedi sukur
Sanmıyorum ya 2.gun embriyosu olmasa belki derdim de hayırlısı yaİnşallah yerleşme kanamasıde canm benm
Sen öyle düşün öyle olsun olurda inşallah senden çok umutluyum neden bilmiyorum ama olacak gbi hissediyorum seninkini canm valaSanmıyorum ya 2.gun embriyosu olmasa belki derdim de hayırlısı ya
Bende hiç olmadı transfer den sonra leke falanGeçti canım bugün hiç gelmedi ilk gün kanama ikinci gün kahverengi şeklinde geldi bugün herhangi bisey gelmedi sukur
Ayyy ya sen bitanesin ne güzel moral veriyosun canım arkadaşımSen öyle düşün öyle olsun olurda inşallah senden çok umutluyum neden bilmiyorum ama olacak gbi hissediyorum seninkini canm vala
Bende de olmadı canm transferden sonra leke hiç yaşamadım benBende hiç olmadı transfer den sonra leke falan
Gerçekten içimden geçen bu şekilde kendimle ilgili olumlu olumsuz hiç bir dusunce gelmiyor altıncı hissim kuvvetlidir ama bende işlemiyor nedenseAyyy ya sen bitanesin ne güzel moral veriyosun canım arkadaşım
Estrofem , Protestan fitil , folik asit , Devit 3 , Protestan iğne kullanıyorumAmin inşallah bekleyen herkesin bekleyişini hayırla sonuclandrsin Allahım inşallahilaç ne kullanıyorsunuz şimdi.ben estrofem coraspirin progestan fitil kullanıyorum.tetradox vardı o bugün bitti dger ucu gebelik testine kadar devam insallah
Bana neden iğne vermediler acaba çok merak ediyorum progesteron hormonunuza baktılar mi transfer sonrasiEstrofem , Protestan fitil , folik asit , Devit 3 , Protestan iğne kullanıyorum
Adetin 2.gununden sonra transfere kadar takip edildiBana neden iğne vermediler acaba çok merak ediyorum progesteron hormonunuza baktılar mi transfer sonrasi
Benmde takip edildi ve hala ediliyor ama iğne vermedi bana hayırlısı bekleyelm bakalım sonuclarimizi inşallah iyi olurAdetin 2.gununden sonra transfere kadar takip edildi
Doktordan doktora fark ediyor , Aynı hastane farklı doktor olanlarla bile farklı benim ilaçlarımBenmde takip edildi ve hala ediliyor ama iğne vermedi bana hayırlısı bekleyelm bakalım sonuclarimizi inşallah iyi olur
kizlar bende geldim 21 inde transfer oldum 3.gun bugun bakalim bekliyoruz bu arada 5.deneme
amin inşallah benim de iki gün sonra adet tarihi test yaptınız mı evdeRabbim en hayırlısını nasip etsin insAllah bende 19 unda transfer oldum yarın beklenen adet tarihim çok heyecanlıyım
Yok daha çok erken diye yapmadım adet olmazsam pazartesi yapacağım aslında test tarihini beklemek istiyorum ama zaman geçmiyoramin inşallah benim de iki gün sonra adet tarihi test yaptınız mı evde
Canımnhayırlı olsun hareketlerine ilk günlerde nelere dikkat ettin yatıp kalkarken ıkınmaz zorlama vs oluyor muBenim BAT 5 Mayıs görünüyor ben Allah nasip ederse ikisinde kan verecem inşallah hayırlı haberler alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?