Nisan ayı transfer sonuç bekleyenler

Canımnhayırlı olsun hareketlerine ilk günlerde nelere dikkat ettin yatıp kalkarken ıkınmaz zorlama vs oluyor mu
Amin inşallah hakkımızda hayırlısı olsun.niye ıkınma olsun canm ıkınma zorlanma kabızlık olmaması lazım zaten.ben çok aşırı yatmadım dinlendim tabi ama yürüdumde.bugun beşinci gunum banyo yaptım.harektlerime hala dikkat ediyorum anı oturma kalkma yapmıyorum.yuksege uzaniyorum kendimi yormuyorum sizde mi transfer oldunuz yoksa olacak misiniz

yani gülerken oturup kalkarken bide araba sarsmasından korkuyorm yaaa bide meyve vs ne iyi gelir acava

yani gülerken oturup kalkarken bide araba sarsmasından korkuyorm yaaa bide meyve vs ne iyi gelir acava
Vala ben transferin üçüncü günü 8 saatlik yol geldim canm arabayla rabbim nasip ettiyse zaten olacak çok kasma bence. Herşeyi normalden yavaş yaptım tabi tedbir bizden takdir allahtan. Ben ilk iki gün avakado yedim öncesinde taze havuç suyu içiyordum ve hala havuç suyuna devam ediyorum.kuru incir ve kuru kayısı yiyorum arada portakal yersem yiyorum muzda arada bir tüketiyorum ilaclar kabızlık yaptığı için muzu fazla tüketmiyorum.o yüzden kuru kayisiyida kabız olmamak için yiyorum.bunlsrin dışında kavrulmamis kabak çekirdeği ve badem yiyorum ama sık deil çok sevmem o yüzden aklıma geldikçe atarım agzma. Bunlsrin disinda da sadece Allah'a yalvarıp bekliyorum canm en zor aşama bekleme aşaması oldu bence bol dua ve bol sabır lazim

Rabbim en hayırlısını nasip etsin insAllah bende 19 unda transfer oldum yarın beklenen adet tarihim çok heyecanlıyım
Bişe sormak istiyorum bende 19nda transfer oldum adet tarihim 5 Mayıs sizinki neden böyle erken ben anlamadım yani bilmedigim için soruyorum benm adetime daha 11 gün var çünkü

Aynen öyle kardeşim allah razı olsun peki oruç tutuyor musun

Aynen öyle kardeşim allah razı olsun peki oruç tutuyor musun
Allah sizden de razı olsun inşallah hayirli haberler alalım hep berabermalesef tutamıyorum çok zoruma gidiyor bu durum ama sabah ilaçlar var o yüzden daha tutamadım.insallah sahur iftar olarak ilaçları ayarlayabilirsem tutmak istiyorum.birde bol su tüketmek lazım uzun bir saat sivi alışı olmayacak o nasıl olur bilmiyorum

Bişe sormak istiyorum bende 19nda transfer oldum adet tarihim 5 Mayıs sizinki neden böyle erken ben anlamadım yani bilmedigim için soruyorum benm adetime daha 11 gün var çünkü
Rahim kalınlığı ile alakalı sanırım transfer öncesi ultrason la sürekli kontrol edildi gereken kalınlıkta transfer yapıldı benim de kafamı karıştırdı o doktorum bu şekilde söyledi

Rabbim sizede bizlerede hayırlı haberler almayı nasip etsin inşallah 5.denemeniz maddi manevi yıpratıcı olmustr Allahım yardım etsin bu son olsun inşallah
ah hemde nasıl ameliyat kürtaj var birde arada çok yıprandık inşallah canım bu son olur emeklerimizin karşılığını alırız

ah hemde nasıl ameliyat kürtaj var birde arada çok yıprandık inşallah canım bu son olur emeklerimizin karşılığını alırız
Sizi anlayabiliyorum benim ilk denemem ama bende engebeli yollardan gectim.allahim size sabırlar versin ve bu son olsun inşallah Allahım emeklerimizin karşılığını nasip etsin

Sizi anlayabiliyorum benim ilk denemem ama bende engebeli yollardan gectim.allahim size sabırlar versin ve bu son olsun inşallah Allahım emeklerimizin karşılığını nasip etsin
amin sizde ilk denemede inşallah kucağınıza alırsınız süreç uzadıkça yıpratıyor maalesefaldığımız hormonlar az değil rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın

amin sizde ilk denemede inşallah kucağınıza alırsınız süreç uzadıkça yıpratıyor maalesefaldığımız hormonlar az değil rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın
Amin inşallah teşekkür ederim.evet gerçekten yıpratıcı maddi manevi zor ama en zorunda asilamayan maneviyat oluyor.dedgniz gibi hormonlarda cabasi bu işin.allsh yardımcımız olsun inşallah bu mübarek ayda hayırlı haberler alalım hepimiz

19 unda transfer oldum pazar günü beklenen adet tarihim doktorum ama ayın 3 ünde test yap dedi regli gecikmesi olursa hamilelik oluşmuştur diyebilir miyim acaba
Kullanılan ilaçlar adeti geciktiriyormuş sanırım öyle duymuştum. Bu arada aynı gün transfer olmuşuz doktorum ayın 29 unda istedi benden tahlili heyecan dorukta

Bende 19 unda transfer oldum kızlar heyecanla sonucu bekliyorum rabbim gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı kılsın inşallah

12 nisanda tek embriyo transfer oldu. 22 nisan perşembe hcg 66 geldi. Bugün tekrar bakıldı 91 geldi. Doktorum çok yükselmediği için pazartesi tekrar istedi. Dua edin nolur sonuç iyi olsun
12 nisanda tek embriyo transfer oldu. 22 nisan perşembe hcg 66 geldi. Bugün tekrar bakıldı 91 geldi. Doktorum çok yükselmediği için pazartesi tekrar istedi. Dua edin nolur sonuç iyi olsun
Moralinizi bozmayın inşallah sıkı sıkı tutunur annesine rabbim ol derse olur. Hayaliniz kaderiniz olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…