- 1 Kasım 2015
- 19
- 13
- 3
- 32
merhaba canım görünür büyük ihtimalleKızlar merhaba , 5+2 haftalığım tam 5 haftalıkken kese görünmedi bugün randevum var kese görünür mü ? Pzt ye ait beta 2869,13
negatifsonuç belli olunca bizide haberdar et ALLAHA emanet ol cnm
Amin canim. Aynen benimde öylemerhaba kızlar benim umutlarım mayıs ayına kaldı Allah herkesin gönlüne göre versin :)
Benim de öyle nasip Mayıs ayına artk ben hiç ovulasyon testi kullanmadım ama bu ay kullancam baklm hyrlsımerhaba kızlar benim umutlarım mayıs ayına kaldı Allah herkesin gönlüne göre versin :)
ayne öyle cnm hayırlısı neyse o olsun mayıs ayı çalışmalara devam bendede hiç belirti yok gerçi daha batıma 11 günnegatifolsundu... önümüzde maçlar var daha
gözün aydın ALLAH sağlıklı sihhatli kucağına almayı nasip etsin darısı tüm istiyenlerin başınaSa. kizlar hamd olsun rabbime nisan ayi bana ugurlu geldi
bende bekliyenlerdenim batım 2 mayıs ama bende belirti yok gerçi ilk gebeliğimdede hiç belirti yoktu hatta adet bileO zaman Nisan ayının bu son günlerini kimler bekliyorr bir heyecanla:) Benim bat 25 Nisan. Ama herhangi bir ağrım sızım yok valla. Arada çok az kasık ağrısı var o da pskiolojik bence. Çünkü sadece işim yokken ağrıyorYoksa artık Mayıs ayı grubumuzda buluşuruz
gözün aydın cnm tebrik ederim hayırlısıyla sağlıklı sihhatli sende bebişini kucağına alırsın İNŞALLAH bizede dua etKızlar merhaba , 5+2 haftalığım tam 5 haftalıkken kese görünmedi bugün randevum var kese görünür mü ? Pzt ye ait beta 2869,13
cnm hadi hayırlısı bizleride sonuçtan haberdar etmeyi unutmaKızlar günaydın hepinize nisan ayı uğurlu olsun inşallahKızlar 6 nisanda yumurtam çatladı test yapmıştım çalışmalara başlamıştım insallah tutar ya bugunude atlatırsam yarın evde gebelik testi yaparım
Ayy wala ben 21 22 yaşındayken kendim çocuktum ya , hayaller dünyasında yasıyordum
Anca bebisim olacak olgunluğa geldim.
Herkesin baska tabi
Haberlerini bekliyoruz insallah en kisa zamanda
Canımmmmm bakar mısın????
valla ortaya atmamıssın resmı ama cvp vermek ısterm sılık cıxgı goruyorum ıns vardır:))
bence var silik bir çizgi gördüm sankii resimde daha silik çıkıyor cunku hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?