Nisan ayı uğurlu gelsin ;)

Kızlar merhaba , 5+2 haftalığım tam 5 haftalıkken kese görünmedi bugün randevum var kese görünür mü ? Pzt ye ait beta 2869,13

Kızlar günaydın hepinize nisan ayı uğurlu olsun inşallah Kızlar 6 nisanda yumurtam çatladı test yapmıştım çalışmalara başlamıştım insallah tutar ya bugunude atlatırsam yarın evde gebelik testi yaparım

O zaman Nisan ayının bu son günlerini kimler bekliyorr bir heyecanla:) Benim bat 25 Nisan. Ama herhangi bir ağrım sızım yok valla. Arada çok az kasık ağrısı var o da pskiolojik bence. Çünkü sadece işim yokken ağrıyor Yoksa artık Mayıs ayı grubumuzda buluşuruz

Son düzenleme:
bende bekliyenlerdenim batım 2 mayıs ama bende belirti yok gerçi ilk gebeliğimdede hiç belirti yoktu hatta adet bile
olmuştum hemde çok yoğun bir şekilde hayırlısı bakalım

Kızlar merhaba , 5+2 haftalığım tam 5 haftalıkken kese görünmedi bugün randevum var kese görünür mü ? Pzt ye ait beta 2869,13
gözün aydın cnm tebrik ederim hayırlısıyla sağlıklı sihhatli sende bebişini kucağına alırsın İNŞALLAH bizede dua et

cnm hadi hayırlısı bizleride sonuçtan haberdar etmeyi unutma

Ayy wala ben 21 22 yaşındayken kendim çocuktum ya , hayaller dünyasında yasıyordum
Anca bebisim olacak olgunluğa geldim.
Herkesin baska tabi
Haberlerini bekliyoruz insallah en kisa zamanda

Canımmmmm bakar mısın????

Eklentiler

• image.webp
    44,9 KB · Görüntüleme: 44
valla ortaya atmamıssın resmı ama cvp vermek ısterm sılık cıxgı goruyorum ıns vardır:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…