Nisan ayı uğurlu gelsin ;)

Canım benim yaaa geçmiş olsun. İnşallah hamis kalirsin kendi kendine.. Nisan ayı hepimiz mutlu olalim

Benim kafama takilan bisey var kızlar. Adetim bikac gün önce bitti. Adet oldugumdan beri bel agrim ve kasım agrim var. Yani hamilelik imkansiz aslında bu durumda. Ama yinede test yaptım negatif çıktı. Ama bu bel ağrısı niye. Kasıkta arasira ağrıyor. Offf neden. Dalga geçer gibi bi durum oldu.

Ayniiiii bennnn. Ama benim adetim bittiğinden beri bel ve kasık agrim var. Test yaptım negatif. Adetim yeni bitmiş bu ağrılar niyee anlamiyorum ben yaa. Psikolojik diye diye dahada şımardı bu psikoloji

Ayneeeen benimde adet oncesinde bile gogus hassasligim pek olmaz , 4 gun önce yumurtladim ( bu kelime cok komik hissettiriyo bana kendimi ) heryerde belirti die gogus hassasiyeti okudum simdi goguslerim hassaslasti ya.sonra menemen sevmen ben canim, avm de gördüm biri yiyodu canim cekti hemen yedim falan. Valla psikolojim benden deli cikti her okudugumu uzerimde uyguluyo

gercekten vücudumuz okuduklarimiza gore hareket ediyor. Her olumsuzlugu uyguluyor ama iş hamilelige gelince onu es geçiyor. Beynim yandı okumaktan. Okuya okuya hergun belirti yaşar oldum

gercekten vücudumuz okuduklarimiza gore hareket ediyor. Her olumsuzlugu uyguluyor ama iş hamilelige gelince onu es geçiyor. Beynim yandı okumaktan. Okuya okuya hergun belirti yaşar oldum
Aynen canım ama okumayı da bırakamıom ve hatta bırakmak istemiom :) ama belirtilere çok heyecanlanmamaya çalışıyorum, hayal kırıklığı yaşamamak adına. Olmazsa bir sonraki aya artık. Geç olsun güç olmasın ya pozitif düşünüp stres gerginlik toplamayalım

birazdan doktora gıdıcem bakalım ne diyecek eger yumurtalar olgunlasmıssa ıgne yapacaktı oyl konuşmuştuk
agrı oluyor mu ıgneden sonra

Canim bu ay hastalanirsam eğer bende mutlaka alacagim. TESK.ediyorum bilgin icin
Canım benim çok teşekkür ederim alsam mı acaba yoksa gün aşırı ilişkiye girsem de olur mu illa yapsam mı ki adet bittikten sonra gün açırı çalışmalara başlamayı düşünüyorum ama

Kızla birde bugün yeni ay iyi düşünüp iyi niyetler yazıp okuyun olur mu..Evrene olumlu msjlar yollayalım
kesınlıkle buna katılıyorum..
ıstedıgını gerı veren tek sey evren bana göre
ayrıca böyle ozel bırgunde dua edelım bırbırımıze
Allahım gonullerdekı hayırlı muratlarımızı avuçlarımıza getirsın ınş
hepınıze ıyı kandıller

Kendimize gore bi belirti olsun istiyoruz. İsteye isteye oluyor zaten o belirtiler. Ama beynimiz yapıyor onları. Bebek olduğundan değil. Biz sadece belirtileri çağırıyoruz

Aynen canım o yüzden belirtilere pek takmayalım bırakalım onlar kendi halinde takılsınlar ama tabi çok zor biliyorum heyecandan çoşmamak elde değil

Canım benim çok teşekkür ederim alsam mı acaba yoksa gün aşırı ilişkiye girsem de olur mu illa yapsam mı ki adet bittikten sonra gün açırı çalışmalara başlamayı düşünüyorum ama
Canim bu ay diğer adetine kadar gün şairi ilişkide bulun mutlaka yakalayarak dindir yumurtlamayi. Gelecek aya hamile kalmazsan testi al

Yumurtlaman 21. Günmü cnm.ben hep 14. Günde deniyorum 12 si 18 arası deniyorum ovülasyon testini bende denedim ama pizitifi hiç görmedim malesef

sımdı doktordan geldım yumurtalar olusmus fakat ıstenılen buyukluge gelmemıs 15-16 cm mıs
yıne p.tesıye kaldı
acaba bır problme mı var ya düşünmeden edemedim
bırde belım ve goguslerım cok ağrıyor buna ragnmen olmadıysa pes artık
herseyın hayırlısı deyıp yolumuza devam edıcezzzzz

sevgili sinemcim
benimde öyle bi problemim vardı ben kür yaptım ve yaklasık 10 gün içtim bide doktorum klomen vermişti bana benim iki yumurtada biri 20mm diğeri 22 oldu..istersen sende bi dene şifa niyetine iç her içtiimde öyle dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…