Amin canım inşallah. Allah bağışlasın ogluşunuSlm kızlar bende varım inşallh Rabbim hepimize nasip eder şuan adetimin bitmesini bekliyorum 1 tane 6 yaşında oğluşum var kardeş istiyor kuzum inşallh 1 tanede prensesimiz olur
Canım benim yaaa geçmiş olsun. İnşallah hamis kalirsin kendi kendine.. Nisan ayı hepimiz mutlu olalimEvet gittim 1 yıl olmayınca tedaviye başladık 2 ay kullanabildim klomenle yumurtalarım olması gerekenden çok fazla büyüdü 2 tane 25 cm olmuştu çatlamadılar kiste döndülrr bende ölümden döndüm tam 10 cmdi kist .. Dr bidaha klomen kullanamıycağımı söyledi o yüzden aşılama vs aşamaları otomatik iptal oldu derken kendliğimden hamile kaldım 6. Haftada düşük yaptım rahimde perde olduğu tespit edildi onu aldırdık :) şimdi 3 4 ay kendin dene olmazsa tüp bebek dedi dr
Amin canım seninde kandilin mübarek olsun.. Hep dua ediyoruz ama bugün farklı edelim bebislerimiz için..bu arada Kandiliniz Mübarek olsun kızlaar bol bol dua edelim hayırlı evlatlar nasip etsin Allah bize, isteyen herkese
Ayniiiii bennnn. Ama benim adetim bittiğinden beri bel ve kasık agrim var. Test yaptım negatif. Adetim yeni bitmiş bu ağrılar niyee anlamiyorum ben yaa. Psikolojik diye diye dahada şımardı bu psikoloji
Bende haziriiiiiim evrensevgili evren hamileliğimi doyasıya yaşamaya hazırım teşekkür ederiiiimmmmmm
Ayneeeenbenimde adet oncesinde bile gogus hassasligim pek olmaz , 4 gun önce yumurtladim ( bu kelime cok komik hissettiriyo bana kendimi ) heryerde belirti die gogus hassasiyeti okudum simdi goguslerim hassaslasti ya.sonra menemen sevmen ben canim, avm de gördüm biri yiyodu canim cekti hemen yedim falan. Valla psikolojim benden deli cikti her okudugumu uzerimde uyguluyo
Aminn canım Rabbim herkezin evladını korusunAmin canım inşallah. Allah bağışlasın ogluşunu
Aynen canım ama okumayı da bırakamıom ve hatta bırakmak istemiom :) ama belirtilere çok heyecanlanmamaya çalışıyorum, hayal kırıklığı yaşamamak adına. Olmazsa bir sonraki aya artık. Geç olsun güç olmasın ya pozitif düşünüp stres gerginlik toplamayalımgercekten vücudumuz okuduklarimiza gore hareket ediyor. Her olumsuzlugu uyguluyor ama iş hamilelige gelince onu es geçiyor. Beynim yandı okumaktan. Okuya okuya hergun belirti yaşar oldum
Aynen canım ama okumayı da bırakamıom ve hatta bırakmak istemiom :) ama belirtilere çok heyecanlanmamaya çalışıyorum, hayal kırıklığı yaşamamak adına. Olmazsa bir sonraki aya artık. Geç olsun güç olmasın ya pozitif düşünüp stres gerginlik toplamayalım
Kendimize gore bi belirti olsun istiyoruz. İsteye isteye oluyor zaten o belirtiler. Ama beynimiz yapıyor onları. Bebek olduğundan değil. Biz sadece belirtileri çağırıyoruz
Canim bu ay hastalanirsam eğer bende mutlaka alacagim. TESK.ediyorum bilgin icin
Canım benim çok teşekkür ederim alsam mı acaba yoksa gün aşırı ilişkiye girsem de olur mu illa yapsam mı ki adet bittikten sonra gün açırı çalışmalara başlamayı düşünüyorum amaCanim eczanelerde satiyor ama pek bulunmuyor bide pahaliymis galiba int.daha ucuz. Adetin bittikten sonra 10.gün yada 11.gün sabah bitane aksam bitane test yapiyorsun iki çizgi koyu renk cikarsa yumurtlama günün yakin 36 saat içinde oalacaktir değerlendiriyor sun bu testi adet gününe kadar hergun yapabilirsin.böylelikle hamile kalman kolaylasiyor ben denemedim ama galiba alacagim adetine iki gün var belirtim yok muhtemelen hastalanacagim
kesınlıkle buna katılıyorum..Kızla birde bugün yeni ay iyi düşünüp iyi niyetler yazıp okuyun olur mu..Evrene olumlu msjlar yollayalım
Kendimize gore bi belirti olsun istiyoruz. İsteye isteye oluyor zaten o belirtiler. Ama beynimiz yapıyor onları. Bebek olduğundan değil. Biz sadece belirtileri çağırıyoruz
Canim bu ay diğer adetine kadar gün şairi ilişkide bulun mutlaka yakalayarak dindir yumurtlamayi. Gelecek aya hamile kalmazsan testi alCanım benim çok teşekkür ederim alsam mı acaba yoksa gün aşırı ilişkiye girsem de olur mu illa yapsam mı ki adet bittikten sonra gün açırı çalışmalara başlamayı düşünüyorum ama
Yumurtlaman 21. Günmü cnm.ben hep 14. Günde deniyorum 12 si 18 arası deniyorumben ben bennn :) adetin mart ortasında bitti bu ay ovülasyon testini deneyeyim dedim ilk yaptığımda pozitifi gördüm şaşırtıcı ama :) 21.günümde ayın 1i işte değerlendirdim ama bakalım nisan uğurlu gelir hepimize inşallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?