Ben martta yaptırdım perşembe test yapacam cnm.kimse yokmu nisan ayinda
bende bugün doktora gittim klomen verdi yine ve bitane daha ilaç vereyim seni biraz zorlayalim dedi geçen asilamamda 3 yumurtam oluşmuştu ve önümüzdeki hafta Salı gideceğim sanırım sonrada aşılamami yapar inş bu sefer olur yoksa tupe gececegim zaman geçmiyor sankiMerhaba kızlar. Ben ilk aşılamamı 15 Şubatta olmuştum ve malesef negatif sonuçlandı. Bu akşam çatlatma iğnemi olucam ve perşembe günü kısmetse aşılamam yapılacak...
sonucunuz ne cıktı olumlu mu?Merhaba kızlar. Ben ilk aşılamamı 15 Şubatta olmuştum ve malesef negatif sonuçlandı. Bu akşam çatlatma iğnemi olucam ve perşembe günü kısmetse aşılamam yapılacak...
Malesef sonucum negatifsonucunuz ne cıktı olumlu mu?
hayirlilusi olsuninsallah bidakine kalirsin.probleminz neydiMalesef sonucum negatif
ofya of üzülme cnm bundan sonra ne yapmayı dusunuyorsunMalesef sonucum negatif
Bunlar toplam kaç gün içinde oldu canımbenım asılamam su sekılde oldu. adetın 5.gunun doktora gttım klomen kullanmaya basladım 5 gun.daha sonra estofrem adlı bı hap kullandım 7 gun.doktora gttım 2ıkı yumurta olusmus. persembe gecesı catlatma ıgnesı oldum.cumartesı oglen 12de de asılama gerceklestı
Anladım canım saolasın bilgilendirdiğin için.adetımımn 5.gunu 10 nısan
catlatma ıgnesı 20 nısan
yumurtlama 22 nısan.. benım yumurta 2 gun gec olustı.sızı bı kac gun erken bıle olabılır
Evet ocak ayında çektirdim herşeyim temiz allaha şükür eşiminde öyleamin canım hepmıze ALLAHım nasıp etsın benım 4.gunum asılamada. bu arada sen rahım fılmı cektırmısmıydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?