Aşılama Nisan ayında 2ci asilama yapanlar veya yaptıracaklar haydi burada toplanalim

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Nale34

Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2016
261
74
13
46
Selam arkadaşlar ben Mart ayında ilk asilmami yaptirdim 30marttada tahlil yaptırdım ama ne yazikki hayal kırıklığına uğradım doktorum ikinci aşılama dedi kısmet se yarın gideceğim adetimin 4gunu oluyo inş bu sefer Rabbim güldürur yüzümüzü herkesi sevindirsin burda birbirimize destek olalım istedim Rabbim dualarimizi kabul etsin ins

Ben yaptırcam inş nisan ayında.dğn kontrolüm vardı klomene başladım.inşallah tüm isteyenlere rabbim bebiş nasip eder

Merhaba kızlar. Ben ilk aşılamamı 15 Şubatta olmuştum ve malesef negatif sonuçlandı. Bu akşam çatlatma iğnemi olucam ve perşembe günü kısmetse aşılamam yapılacak...

Merhaba kızlar. Ben ilk aşılamamı 15 Şubatta olmuştum ve malesef negatif sonuçlandı. Bu akşam çatlatma iğnemi olucam ve perşembe günü kısmetse aşılamam yapılacak...
bende bugün doktora gittim klomen verdi yine ve bitane daha ilaç vereyim seni biraz zorlayalim dedi geçen asilamamda 3 yumurtam oluşmuştu ve önümüzdeki hafta Salı gideceğim sanırım sonrada aşılamami yapar inş bu sefer olur yoksa tupe gececegim zaman geçmiyor sanki

ben nısan ayında ılk asılamamı oldum cumartesı gunun bugun 3.gun.ınsallahh bebıslerımız olur

Kızlar bende 22.23.24 de menogon vuruldum 22.28 femara kullanıyorum cuma günü kontrolüm var büyük ihtimalle aşılama yapacak doktorum.Ne zaman nasıl yapılıyor biraz bilgilendirirseniz sevinirim

benım asılamam su sekılde oldu. adetın 5.gunun doktora gttım klomen kullanmaya basladım 5 gun.daha sonra estofrem adlı bı hap kullandım 7 gun.doktora gttım 2ıkı yumurta olusmus. persembe gecesı catlatma ıgnesı oldum.cumartesı oglen 12de de asılama gerceklestı

Bun
Bunlar toplam kaç gün içinde oldu canım

adetımımn 5.gunu 10 nısan
catlatma ıgnesı 20 nısan
yumurtlama 22 nısan.. benım yumurta 2 gun gec olustı.sızı bı kac gun erken bıle olabılır

adetımımn 5.gunu 10 nısan
catlatma ıgnesı 20 nısan
yumurtlama 22 nısan.. benım yumurta 2 gun gec olustı.sızı bı kac gun erken bıle olabılır
Anladım canım saolasın bilgilendirdiğin için.

Allahım inşallah bu ay sana bir bebek bağışlar

amin canım hepmıze ALLAHım nasıp etsın benım 4.gunum asılamada. bu arada sen rahım fılmı cektırmısmıydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…