ya niye öyle diyon belki onunda etkisi olmuştur. Hem niye 3 paket içti kaç gün oldu alalı sabah akşam içmiyormu yoksa ihmalmi ediyor.
hayalbazzzzzzzzz hoşgeldin
size aşılama için çişe sıkışık gelin dendi mi ilk doktorum hiç öle bişe dememişti bu doktor altına kaçıracak kadar sıkışık olana dek bekliyo hatta masaya yaparsan yap önemli diil dio:)
birazdan hastaneye gitcem aşılamamın 2.seansı için..ne değişik bi duygu ya ne çabuk geldi 2.aşılamayı oluyorum.önceden aşılamanın tutmama ihtimalini hiç düşünmemiştim aşılamayı yaptırdığım ay hamileyim die düşünüyodum...ne de olsa hayalbazım:)
one kıss öle böööğğğ bilmiyorumkismile
size aşılama için çişe sıkışık gelin dendi mi ilk doktorum hiç öle bişe dememişti bu doktor altına kaçıracak kadar sıkışık olana dek bekliyo hatta masaya yaparsan yap önemli diil dio:)
hayatım üç paket derken üç bardak yani hiç içmedi daha gitti 100 milyon boşa üç gün üst üste birer bardak zor içirdim
ne bilim canım öle dedi şu anda inanılmaz sıkışığım mesela ama boşa gitmesin die yapamıyom çişimidelikafadulden
ya ben çıkmak zorundayım akşam görüşürüz acil çıkmam lazım
şu aşılama önce idrar tutma işini bir sorim doktoruma gidince. Naısl bir faydası var acaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?