Aşılama Nisan Ayında Aşılama Yaptıracak Olanların Yeri

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
hamileyken de boyanabilir diyolar ama biz bu kadar uğraşınca açıkcası ben yaptırmam, bişey falan olur hep ondan mı diye düşün dur. ALLAH korusun

canım bende hiç inanmıyorum aslında saç boyatma işine ama genede ne bilim çekiniyorum. O kadar uğraş sonra bişey olsun aynen senin dediğin gibi acaba boyattımdamı oldu düşüncesini yaşamak istemiyorum.

vallahi öyle insanlar verki hamileyken paket paket sigara içiyorlar. biz bu kadar özendiğimiz için mi olmuyo nedir? ben acayip titizimdir. çocuk olursa iyice coşarım artık zarar görmesin diye

sinem gitmiş artık gelince öğrenicez. ne yemek yaptın godescim

tüp yada aşılama senin karar vericen bişey ama bi sorunumuz yok diyosun acelende yoksa aşılama dene derim ben. ama daha hızlı sonuç istiyorsan tüp bebek daha mantıklı,

gülücüm çok haklısın ya kafam karışık bir regli olim oan karar veririm artık.
Yemekte daha doğrusu kocam çiğer istedi. Kolay zaten. Onu hazırladım patates kızarmasıyla. Çok seviyorya kedi gibi çiğerci benim kocam

hayırdır sinem noldu?

kız ben bu kk başlık acmıştım cok öncelerden silinmesini istedim biri bana mesaj gönderdi silmesem başına gelcekleri düşündünmü sana abi tavsiyesi dikkat et sen kimsin bee delimi ama sorunlar bölümüne bildirdim biz burda güvenim meil adresimisi verdik bize sacma saapn mesajlar geldi
eşim yanımdayken mesaj gelseydi eşim actıgım başlıklara kızmazdıkı mesaja kızardı sana abi nasihat hemde erkek lan sen kimsin sana mı sorcan görevin siliyosan silidim silmiyosan özür dile susu ya eşin duysa silmedigimi farzet salak ya

godes iyi yapmışmıyım yetkililer bilsin dikkat etsinler dimi

çok iyi yapmışsın canım ama belki yetkili biri değildir buraya üye olan biri bunu yaptı sana özel mesaj attı. Mesaj nereye geldi onu söylesene senin özel mail adresinemi yoksa burayamı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…