Aşılama Nisan Ayında Aşılama Yaptıracak Olanların Yeri

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
size aşılama için çişe sıkışık gelin dendi mi ilk doktorum hiç öle bişe dememişti bu doktor altına kaçıracak kadar sıkışık olana dek bekliyo hatta masaya yaparsan yap önemli diil dio:)

evet canım banada ilk aşılamada dedi, allahım o kadar zor ki altıma kaçıracak gibiydim çok kötü oldum, doktoruma dedim ayy ben dayanamicam o da git birazını yap yarısında peçeteyle tampon yapp dedi, bide aşılamadan sonra zaten 20dk falan yatırıyo, ondan sonrada çişe gitmeye korkuyosun aşılamanın üstüne sanki tutmicakmış gibi geliyo ama ben dayanamamıştım hemen yapmıştım kalkınca hepsini. bu sefer hiç idrara sıkışık değildim ne yapayım:çok üzgünüm: dayanılacak gibi değil hele o çatala oturunca altına yapacak gibi oluyo kızlaaarrrr

ya canım ben yemek yapmıştım kocam az önce aradı başka bişey istedi şimdi onu hazırladım. Evdeyim ya yemek istiyor yazık istesin arada dime ama.

istesin tabii azıcık ev hanımı kocalığını tatsın adamcağız

sağol canım, orjinal rengine döndüm aslında biraz çakma sarışın olarak dolaştımda.

inanırmısın canım saçımı bende sarı yapmak istiyorum. Sırf hamile kalırım sonra dipleri çıkar boyatamam diye yaptırmıyorum. AMa 9 ay geçti hala hamile kalamadım. Boşuna bekledim galiba

inanırmısın canım saçımı bende sarı yapmak istiyorum. Sırf hamile kalırım sonra dipleri çıkar boyatamam diye yaptırmıyorum. AMa 9 ay geçti hala hamile kalamadım. Boşuna bekledim galiba

valla bende öyle çok bekledim ağrılarım oldu ilaç bile içmedim o şüpheyle ama hala bekliyoruz. ama ben tüpten çok umutluyum

tabi tabi istesin yeterki ben yaparım. Ama daha erken söyleseydi başka birşey yapmazdım. Neyse yarın anneme gidicem yemeğim var rahat rahat otururum :)))

evet keşke önce söyleseymiş insanın biraz zoruna gider ama bikerecik olsun bakalım

valla bende öyle çok bekledim ağrılarım oldu ilaç bile içmedim o şüpheyle ama hala bekliyoruz. ama ben tüpten çok umutluyum

inşallah canım. Bende öyle başım ağrır ilaç içmem aman belki hamileyimdir falan diye. Bak saçımı boyatmıyorum. Sonra dipleri çıkar boyatamam hamileyken diye off.
Banada tüp sanki tutacakmış gibi geliyor ama ben niye aşılama yaptırıyorum anlamadım ya vazgeçip tüpmü yaptırsam acaba off biranda kafam karıştı.
Tüpün tutma yüzdesi daha çok.

hamileyken de boyanabilir diyolar ama biz bu kadar uğraşınca açıkcası ben yaptırmam, bişey falan olur hep ondan mı diye düşün dur. ALLAH korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…