Aşılama Nisan Ayında Aşılama Yaptıracak Olanların Yeri

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
klomen önce beyni uyarıyor orndan sonra yumurtalıklar uyarılıyor. Fakat iğnede direk yumurtalar uyarılıyor.

ay valla dedim ya bende bi heyecan yaptım haa

inşallah olacak bu sefer tatlım. İnsan ister istemez heyecan yapıyor tabi. Bak bana rekor deneme 4. aşılama yaptırıcam ama ben bile düşününce heyecanlanıyorum.
İnşallah bu ay hepimiz hamile kalırız.

ay canım benim ya tabi boncuk işi gözleirni yoruyor. Kız fazla iş varsa bizede yollasana

vardır heralde cnm adam paso yolluyor :)) ver adresini sanada getirsin :)))) sorma alışkın değilim ya ne zamandır çalışmaya baya baya yordu

vardır heralde cnm adam paso yolluyor :)) ver adresini sanada getirsin :)))) sorma alışkın değilim ya ne zamandır çalışmaya baya baya yordu

canım valla annem için istiyorum çok hevesli ama düzgün para veren yer bulamadı. Önceden vakkoya yapıyoru çünkü. Özelden bilgi atabilirmisin tatlım senin için bir sakıncası yoksa.

iklimciğim hoşgeldin. boncuk işine başlamışsın çok güzel sanada bi meşgale olmuş ama yinede allah kolaylık versin gözün ağrıyabilir zaman zaman canım

canım valla annem için istiyorum çok hevesli ama düzgün para veren yer bulamadı. Önceden vakkoya yapıyoru çünkü. Özelden bilgi atabilirmisin tatlım senin için bir sakıncası yoksa.
canım parası iyi ama günlük 15 tl gibi ayrıca bizim ara sokaklarda bir yerde adam bişey bitince paso gelip getiriyo yakın diye uzaksınız siz sanmam vereceklerini
iklimciğim hoşgeldin. boncuk işine başlamışsın çok güzel sanada bi meşgale olmuş ama yinede allah kolaylık versin gözün ağrıyabilir zaman zaman canım

canım ama bebek fikrininden uzaklaşmak aynı zamanda harçlıkta tabiki önceden olsa değmez der yapmazdım fakat şimdi tatile çıkıcam o zamana kadar meşgale olsun dedim

canım ama bebek fikrininden uzaklaşmak aynı zamanda harçlıkta tabiki önceden olsa değmez der yapmazdım fakat şimdi tatile çıkıcam o zamana kadar meşgale olsun dedim[/QUOTE]

tabi canım yaa inşallah uğurlu gelirde unutup hamile kalırsın. benim annemde ilk bi düşük yapmış sonra iki sene çocuğu olmamış kafama çok takıyodum diyo. sonra yeni eve taşındık el işine başladım kendimi unuttum bi baktımki hamile kalmışım diyo inşallahhhhh sende öyle olursun

geldim....farkındayım geç geldim..aşılamanın 2.seansı da oldu...rabbim hayırlısını versin..bu sefer hiiiiiiçç sallamıcam..zten teste de töbe ettim biliyosunuz.ne zaman adetimi bi hafta geçer giderim doktora..şu anda hangi gün adet olcamı bile hesaplamıyorum..amaaaann bea

tabi bugun cumartesi herkesin herifi evde benimde öğleden sonra gelcek siz yatın kocalarınızla ohh :umursamaz: bende sizi bekliyim hıhhh kocam gelsin bende girmicem yaaa :umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…