ay valla dedim ya bende bi heyecan yaptım haa
iklimmmmm hoşgeldin canım
hgördük cnm ay yeni kalktım iş başından bi sizlere bakim dedim çıkıcam birazdan çok uykum var gözlerim kapanıyor mirmirmirmir
ay canım benim ya tabi boncuk işi gözleirni yoruyor. Kız fazla iş varsa bizede yollasana
vardır heralde cnm adam paso yolluyor :)) ver adresini sanada getirsin :)))) sorma alışkın değilim ya ne zamandır çalışmaya baya baya yordu
canım parası iyi ama günlük 15 tl gibi ayrıca bizim ara sokaklarda bir yerde adam bişey bitince paso gelip getiriyo yakın diye uzaksınız siz sanmam vereceklerinicanım valla annem için istiyorum çok hevesli ama düzgün para veren yer bulamadı. Önceden vakkoya yapıyoru çünkü. Özelden bilgi atabilirmisin tatlım senin için bir sakıncası yoksa.
iklimciğim hoşgeldin. boncuk işine başlamışsın çok güzel sanada bi meşgale olmuş ama yinede allah kolaylık versin gözün ağrıyabilir zaman zaman canım
canım parası iyi ama günlük 15 tl gibi ayrıca bizim ara sokaklarda bir yerde adam bişey bitince paso gelip getiriyo yakın diye uzaksınız siz sanmam vereceklerini
yaaa neyse aklında olsun tatlım. Eğer uzağa gönderen bir yerde varsa bizi unutma sakın tamammı valla çok iyi olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?