çok iyi yapmışsın canım ama belki yetkili biri değildir buraya üye olan biri bunu yaptı sana özel mesaj attı. Mesaj nereye geldi onu söylesene senin özel mail adresinemi yoksa burayamı
msn adresime geldi buraya gelse tınlamam
hıı o zaman kk dan biri yani. Allah allah yöneticelere ulaşılabilyormu acaba burda telefonla. Araştırma yapmak lazım.
canım sıkılıyoo
niye canıııım
eşim arada msn acar eminim ben eşime desem buraya başlık açtıgımı bana bişe demez çünkü ben tekim annesine sizle paylaştıgımı desem bana derkı ıyı işte kafanı daıtıyon kı dedıde ben derm sizi bilmem ama ben sizden bahsediyorum
ama godes özel mesaj actıgında ya görseydi abi tavsiye si silmedigimi düşün eşim derki resmen sana şantaj yapmış zaten kendi paronayak biliyosunuz ama artık yazdık yetkili biri okur artık her önüne gelenide sorumlu tutmazlar
ne bilim işte sıkılıyorr offfffff napsamkilmaz:
oy oy oy yesinler içini kocacın ne zaman geliyor senin bakim.
kocam geldi ekmek arası menemen aldı gitti kaveyee :gitme:
ya niye gönderiyon kızım. Alla alla sende alemsin bişey demiyonmu.
kocam geldi ekmek arası menemen aldı gitti kaveyee :gitme:
hadi byyy öptüm ablammm:gitme:
hadi yaaa hafta içi kahveye giden erkekten nefret ediyorum benimki gecenlerde yapmışstı ayy deli oldum konusmadım şeytan kulagın akursun daha yapmadım hafta sonuda 4 saaten fazla yok
ayy melemenmı cokta severım vee cokta güzel yaparım biberli olcak yeşil biberli off ayy
godes burda özel mesaj yollasa buraya gelır burda yok msn actım oraya gelmış bu nedemek kk yollasa hem orda hem burda tamam dicem ama burda yok msn açtım gelmiş ilginç dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?