Aşılama Nisan Ayında Aşılama Yaptıracak Olanların Yeri

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
godes ne güzel işte evde senle benımkıde gıtmese sen kac yıllık evlisin ben 3yıllık zamnala bende istermiyim acaba

kocam aradı gelmiş ben kaçıyom yemek faslı falan ilerleyen saatlerde gelirim tekrar öptüm sinemcim.

bi gün önceden hıı benim kocada hala gelmedi eli kulagındadır hıı buarad cok güzel oldugunu dedımmı sana belkıde kocan o yuzden senı yanlız bırakmıyo

bi gün önceden hıı benim kocada hala gelmedi eli kulagındadır hıı buarad cok güzel oldugunu dedımmı sana belkıde kocan o yuzden senı yanlız bırakmıyo

ay deli kız teşekkür ederim ama ona güzel gelmiyordurki. Sürekli gördüğü kişi elinin altında olunca kıymet bilinmez.
Neyse sende eşin gelince giremiyon canım. Seni çok öptüm.

güzeliz kocalarmızıda farkında hıı benı kımse yanlış anlmasın kımınınde kalbi güzeldir eşim bana derki hıı güzelim derim onu kızdırdıgım zaman kalbinde güzel ttut der

kıslar ben geldim hormonlar ii çıktı ve kistte kalmamış ve bugün puregona başladım bakalım hadi hayırlısı bi heyecan bastı beni yahu haftaya cuma yada cumarteside aşılama olur gibi geliyor bana

kıslar ben geldim hormonlar ii çıktı ve kistte kalmamış ve bugün puregona başladım bakalım hadi hayırlısı bi heyecan bastı beni yahu haftaya cuma yada cumarteside aşılama olur gibi geliyor bana

canım bişey sorucam, benimde geçen ay klomen kist yapmıştı doktor o yüzden aşılamaya bir ay ara verdi, geçip geçmediğine ultrasonla baktı, sen kist için mi tahlil yaptırdın? ultrasondan niye bakmadı doktorun

canım hem tahlil istiyoe benimki hemde ultrasonla bakıyor kusura bakma eksik yazmışım senin ne durumda şimdii

canım hem tahlil istiyoe benimki hemde ultrasonla bakıyor kusura bakma eksik yazmışım senin ne durumda şimdii

bana ultrasonla baktı geçmiş dedi, zaten bir ayda kendiliğinden geçiyo dedi. yinede baktı geçmiş. işte ikinci aşılamam oldu bugün 5. günüm, beklemedeyim canım zaman hiç geçmiyo.

bana ultrasonla baktı geçmiş dedi, zaten bir ayda kendiliğinden geçiyo dedi. yinede baktı geçmiş. işte ikinci aşılamam oldu bugün 5. günüm, beklemedeyim canım zaman hiç geçmiyo.

hadi ii haberler ver ve bizimde önümüzü aç önderlik et bize inş. sıraya girelim artık allahımın izniyle

ya birde senin neden klomenle oluyor ki aşılaman ya da benim neden iğne ile kafama takıldı bak şimdi

amin canım benim yaa inşallah:Saruboceq: yok bende klomen ve iğne kullandım ama yaşım genç diye 3 iğnede 22mm ye ulaştı. kafana takma sen onu iğnede oluyo.

canım çok çok sevindim valla. Hadi hayırlısı olsun. evet sen öenümüz aç bizde peşinden gelelim

canım bende ilk 2 aşılamamı klomenle oldum. 3. aşılamamıda iğneyle oldum. Şİmdi 4. aşılama için tekrar iğne kulanıcaz. O yüzden kafan takılacak bişey değil bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…