ee anlat sen naptın bugun baya dinlendin
godes ne güzel işte evde senle benımkıde gıtmese sen kac yıllık evlisin ben 3yıllık zamnala bende istermiyim acaba
calışırken yemegı yetıstırebılıyomuydun
bi gün önceden hıı benim kocada hala gelmedi eli kulagındadır hıı buarad cok güzel oldugunu dedımmı sana belkıde kocan o yuzden senı yanlız bırakmıyo
kıslar ben geldim hormonlar ii çıktı ve kistte kalmamış ve bugün puregona başladım bakalım hadi hayırlısı bi heyecan bastı beni yahu haftaya cuma yada cumarteside aşılama olur gibi geliyor bana
canım bişey sorucam, benimde geçen ay klomen kist yapmıştı doktor o yüzden aşılamaya bir ay ara verdi, geçip geçmediğine ultrasonla baktı, sen kist için mi tahlil yaptırdın? ultrasondan niye bakmadı doktorun
canım hem tahlil istiyoe benimki hemde ultrasonla bakıyor kusura bakma eksik yazmışım senin ne durumda şimdii
bana ultrasonla baktı geçmiş dedi, zaten bir ayda kendiliğinden geçiyo dedi. yinede baktı geçmiş. işte ikinci aşılamam oldu bugün 5. günüm, beklemedeyim canım zaman hiç geçmiyo.
hadi ii haberler ver ve bizimde önümüzü aç önderlik et bize inş. sıraya girelim artık allahımın izniyle
ya birde senin neden klomenle oluyor ki aşılaman ya da benim neden iğne ile kafama takıldı bak şimdi
kıslar ben geldim hormonlar ii çıktı ve kistte kalmamış ve bugün puregona başladım bakalım hadi hayırlısı bi heyecan bastı beni yahu haftaya cuma yada cumarteside aşılama olur gibi geliyor bana
hadi ii haberler ver ve bizimde önümüzü aç önderlik et bize inş. sıraya girelim artık allahımın izniyle
ya birde senin neden klomenle oluyor ki aşılaman ya da benim neden iğne ile kafama takıldı bak şimdi
canım çok çok sevindim valla. Hadi hayırlısı olsun. evet sen öenümüz aç bizde peşinden gelelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?