Aşılama Nisan Ayında Aşılama Yaptıracak Olanların Yeri

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

geçicek tabide. Kafanda soru işareti kalmayacakmı. neyse tabi sen bilirsin genede. İnşallah kötü bişey yoktur.

dedinya ara kanamamı diye. He ben yerleşme kanaması diyorsun sandım tatlım

yerleşme kanamasımı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 yok yaa ben inanmıyorum artıkın bu aralar bebeemm olacaka elbet ama öle şeylerle kurcalamıyorum kafamı yok yerleşme kanaması yok bilmem nee amaannnn sempatiksalakcinni

evet çok haklısın çok düşündükçe çıkmaza giriyoruz. Hiçgerek yok. zamanı geldiğinde olacak işte

kızlar aşılama yapmış gününe bekleyenlere beni ekleyebilirsiniz.en son adet tarihim 23 mayıs.3-4 mayısta aşılama oldum.ne zaman adet olcamı hesaplamadım hesaplamıcam:)

evet çok haklısın ama önemli olan inancımız. ben inanıyorum mutlaka olacak bebeğimiz. O yüzden ben artık gerçekten üzmüyorum kendimi elimden geldiğince

üzülmemek elbet elde değil ama hayatın sırf ondan ibaret olduğunu bi silsek kafamızdan ozman hayat daha çekilicek olur belki dime ablamm opuyorumnanaktan

üzülmemek elbet elde değil ama hayatın sırf ondan ibaret olduğunu bi silsek kafamızdan ozman hayat daha çekilicek olur belki dime ablamm opuyorumnanaktan

kesinlikleeeeeeeeeeee "çok güzel cümle hayatın sırf ondan ibaret olduğunu silsek" süper yaaa. Bundan sonra öyle düşünelim tamamı.Ben söz veriyorum. Bak bundan sonra aşılamam falan tutmadığında üzülmeyeceğim. Şuan bunu gerçekten çok inanarak yazıyorum

ayyy ablam üzülme tabii sen kıyamam :teselli: bende söz veriyorum ne olursa olsun üzülmek var tamam ama kendimizi paralamak yok insanız tabiki üzülücez ama üzülcez ve geçicek okadar insan nelere alışmıyor neleri isteyince yapıyor biz neden yapamayalım

evet tatlım ama biz dünyamız yıkılmış gibi davranıyoruz. ucunda ölüm varmış gibi. Hatta bazen isyan ediyoruz (sözü sana ufaklığım). Artık bu tür davranışlar sergilemek yok.

evet tatlım ama biz dünyamız yıkılmış gibi davranıyoruz. ucunda ölüm varmış gibi. Hatta bazen isyan ediyoruz (sözü sana ufaklığım). Artık bu tür davranışlar sergilemek yok.

yook yook aslaaaa bi daha demem öle şeylerrr dersem ağzıam iki kere vur emi :mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…