hepiniz gitmişsiniz...godes naptın adet oldunmu
kabak çekirdeği yiyonmu bakim
ben de dalmışım yaprak dökümüne ama içim karardı yaa bi bitse şu dizi de kurtulsak.kabak da hiç yemedim ya unuttum gitti diyorum ya bu sefer bi salıvermişlik var üstümde
yok bitmesin ya ben çok seviyorum bu diziyi. Kabak çekirdeği falanda bahane aslında ya. ne bilim ben bu sefer deneyeceğim hem ananas hemde kabak çkirdeğini. birde böyle deniyim artık son çırpınışlarım. yakında batarım bende nereye kadar bu mücadele bakalım.
ya canım sorma batma konusu benim de kafamı kurcalıyo..bu aşılamalar çok sıkışık zamanımıza geldi. battık bile biz..cepte para yok yani o derece olduk bide bu sıkışıklıkta 110 lira verip proxeedi aldık onuda içmedi boşa gitti.ama bu ay da tutmazsa aşılama zorla içircem
selammkaydirigubbakcemile2
cabuk geldin kız ne oldu kocan sıkıldımı senden:roflol::roflol:
:1closedeyes: hıh hiçte bilem uyuttum geldim anlarsınız yaaaa :jeyyar:
demekki kocanı etkilememiş maddiyat tatlım. Valla ben birde her akşam keciboynuzu içiriyorum hatta bazen o kendi kaynatıyor. Çünkü oda sıkıldı beklemekten her ay aynı şeyleri yaşamaktan.
Ya canım ben eşime geçenlerde gene sordum bu proceed tadı kötümü diye oda hayır değil dedi. Sormamdaki amaç sen demiştinya tadı kötü diye eşim içimiyor birde eşime sorim dedim Oda kötü değil diyor anlamadım gitti.
hadi bakalım :))))
sen ne yapıyon şimdi bakim
ya canım bilmiom çok yanımda içti birini öğürdü falan hatta bende kokladım gerçekten çok kötü kokuyodu
hiçç valla yaprak dökümünü izledim çayımı içtim öle bakınıyom iş yapasım yok bayanssulusmile
mafoldumben canım ailemi izledim yaprak dökümünden çok seviyorm o diziyi orda doğum yaptı kız ne güzel kızı oldu bende ağladım yaaa off kocam diyor benim artık hiç ümidim yok onun ağzından duyunca böle şeyler çok kötü oluyorum yaamafoldumben
suda doğum..
suda doğum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?