Aşılama Nisan Ayında Aşılama Yaptıracak Olanların Yeri

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bak bu akşam ne oldu. kayınvalideme tokatı geçiriyordum :)))))
yolda iş arkadaşalarımla durağa yürüyorum. Sonra arkamdan biri geldi omuzuma sarılıp boynumdan öptü neye uğrdığımı şaşırdım saniyelik bi düşünce ile kim acaba arkadaşımmı bu kadar samimi bir şekilde kim öper boynumu falan derken bir döndüm kaynanam. Ayy anne dedim az kaldı geçiriyordum yumruğu dedim.
Ne kadın yaa offf hiç bitmiyor öpmeleri

benimkide yatıyor bugun kaveye göndermedim yaşasın kötülükkkk yaprak dökümüne bakarken çayımıda yudumlarım ohh canım çektiiii
sende otur kocişinle ohhh aklinialirimsmile

iyi yaptın göndermedim aferim kız sana.bende bekliyorum yaprak dökümünü

:roflol::roflol::roflol: ben olsam hiç düşünmem arkamıda dönmem yala yut beni deliyorum aşkından derdim şoke olsun onu yapandaaa hehehehe :roflol::roflol:

haa dediğim konuya baktınmı ablaasempatiksalakcinni
Selammmm
Bende baktım kız o konuya..
Hani zorla evlendirilmişse falan anlarımda. Bu kadın birbirimizi seviyoruz yazmış yanlış hatırlamıyorsam.
Adamda bunun evli olduğunu bile bile ilgi gösteriyorsa yuh yani. Kadınında niyeti var demekki ne diyeyim.

slm canım hoşgeldin
yok yok kadın bugun görüşmedim yüz vermedim artık mesafeli davrancam die yazmış en son baktım ben :1ninca:

:roflol::roflol::roflol: ben olsam hiç düşünmem arkamıda dönmem yala yut beni deliyorum aşkından derdim şoke olsun onu yapandaaa hehehehe :roflol::roflol:

manyaksın kız kadın şok olurdu herhalde.Oğlum nasıl biriyle evli diye. bak o an ne geldi aklıma. Bir arkadaşımızda arkamızda geliyordu gazete alıyordu bizde ilerledik. Hem ilerliyoruz hemde uğuru bekliyoruz biranda böyle bişey olunca uğurmu falan diye aklımdan saniyeler içinde bir sürü şey geçti yok artık falan oldum. (bugün başka topikteki kız demiştiya iş yerindeki biri asılıyor diye hemen o geldi aklıma ama hemen topladım kendimi yok uğur böyle bişey yapmaz diye) :roflol::roflol:

slm canım hoşgeldin
yok yok kadın bugun görüşmedim yüz vermedim artık mesafeli davrancam die yazmış en son baktım ben :1ninca:
ıyi bari. Ama canım ben olsam adamın ilgi göstermesine bile izin vermemki.
Neyse uzak dursun bizden aman aman..

kız senin misafirlerin yokmu ne işin var burda

:kedi:

hay allahım yaa bu sanal alemde nemen bişey sanki gercekten yaşıyor gibi herseyi bilinç altımıza yerleştiriyoruz hemen o kadın geldi aklına hee :roflol:

kocam beni çağırıyoo oynaşayım azcuk hadi öptümm sizii görüşürüzz ha bu arada bizim arabanın arkasına yazı yazcakmış kocam diyor şöle yazayımmı
SENı SEVMEK ıBADETıM AMA SEVEMEM CENABETıM:lepi:
HADı BYYYYYYYYY

Deli bu kız ya

gene yaptın yapcağını sonrada kaçıyorsun şebekkk

he kalmayamı gelecekler sizinle vakit geçirmeyede değil. ne geliyorlar o saatten sonra gitsinler kayınvalidende kalsınlar o zaman. Alla alla
Al bendende o kadar. Ama işte eşim için sesimi çıkarmıyorum canım.
Canım bende çıkayım. Kocaman öptüm opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…