çocuğum ama çocuğum olsun die uğraşıyom bu işte bi terslik varr sempatiksalakcinni
senin dr baya dakikmiş. bana hiç biri öyle bişey demedi. saat saat hesaplamıyorlar yani. zaten 2. gün yumurtalıkta folikül var mı kist var mı ona bakıcaklar ve ilaç dozunu söylicek. fark eder mi acaba?
tam adet olursam arayıp sorucam. belki bi gün sonra gelin der dimi. 2. veya 3. gün diyorlarya. bakalım
boşver sen senin doktorun ne dediyse onu yap canım. Bütün doktorlar farklı sonuçta. Yarın gitmeden önce ara istersen bir ona göre gidersin.
eeee.... sen napıyosun işte misin?
istanbulu sel götürdü nasıl havalar şimdi. ben üniv.yi orda okudum ama 5 yıldır hiç gidemedim çalışmaktan.
herşey dozunda güzel dimi bi kuraklık bi sel yazık oldu. ama İstanbul her halikarda İstanbul.
Ben varım olurmuuu
evet kocam geldi yemek yedik şimdi sofrayı toplucam mutfak dolaplarının üstünü sldim altı kaldı o da bitsin bi çay yapıp oturcam valla yada canım isterse ütü yaparım bilmiom sen napıyon cicişş
bu arada bende seni yerim
bende eve geldim tatlım arkamdan kocam girdi eve bizde yemek yedik oturuyoruz şimdi. :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?