Aşılama Nisan Ayında Aşılama Yaptıracak Olanların Yeri

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
tam adet olursam arayıp sorucam. belki bi gün sonra gelin der dimi. 2. veya 3. gün diyorlarya. bakalım

senin dr baya dakikmiş. bana hiç biri öyle bişey demedi. saat saat hesaplamıyorlar yani. zaten 2. gün yumurtalıkta folikül var mı kist var mı ona bakıcaklar ve ilaç dozunu söylicek. fark eder mi acaba?

boşver sen senin doktorun ne dediyse onu yap canım. Bütün doktorlar farklı sonuçta. Yarın gitmeden önce ara istersen bir ona göre gidersin.

istanbulu sel götürdü nasıl havalar şimdi. ben üniv.yi orda okudum ama 5 yıldır hiç gidemedim çalışmaktan.

herşey dozunda güzel dimi bi kuraklık bi sel yazık oldu. ama İstanbul her halikarda İstanbul.

evet kocam geldi yemek yedik şimdi sofrayı toplucam mutfak dolaplarının üstünü sldim altı kaldı o da bitsin bi çay yapıp oturcam valla yada canım isterse ütü yaparım bilmiom sen napıyon cicişş
bu arada bende seni yerim

bende eve geldim tatlım arkamdan kocam girdi eve bizde yemek yedik oturuyoruz şimdi. :)))

bende eve geldim tatlım arkamdan kocam girdi eve bizde yemek yedik oturuyoruz şimdi. :)))

benimkide yatıyor bugun kaveye göndermedim yaşasın kötülükkkk yaprak dökümüne bakarken çayımıda yudumlarım ohh canım çektiiii
sende otur kocişinle ohhh aklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…