Aşılama Nisan Ayında Aşılama Yaptıracak Olanların Yeri

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
zor ama bende bi huy var başkası yapsada beğenmiyom illa ben yapcam akannehir

ya canım ben niye hasta olmuyorum off ara ara çok hafif varla yok arası karnım ağrıyor sonra göğüslerimde şişti ve dokununca acıyor. Galiba regli olucam ama bişey engelliyor. belki yaın doktor ilaç verirde regli olurum sonrada hemen 4. aşılama yaptırırım.

valla ablam yarın ak koyun kara koyun belli olcak azcuk daha sabır taammı ablamm opuyorumnanaktan

biliyomda off inşallah kist yoktur bide onun geçmesini bekleyecem ben 4. aşılama için sabırsızlandıkça uzuyor nedir bu yaa

vardır bundada bi hayır elbet kist olacağını sanmıyorum yaaa bebik olsun bebik :asigim:

yavruceylan hoşgeldinnnnnnnnnnnnnn
canım nasılsın daha öncede sormuştum. son durum nedir merak ediyom valla

Son düzenleme:
vardır bundada bi hayır elbet kist olacağını sanmıyorum yaaa bebik olsun bebik :asigim:

ay keşke ama hiç sanmam :)))
Ya kafama ne takılıyor biliyonmu
şimdi ben 7 mayısta regli oldum. O gün moral bozukluğuyla doktora gittim oda aşırı uyarılmış yumurtalar var geçmesini bekleyecez dedi. Sonra dayanamadım ben 17. gün tekrar gittiğimde hepsi geçmiş dedi. Regli olunca gel dediya. Hemen geçtikten sonra gene aynı ay içinde kist olurmuki. ne ilaç kullandım ne bişey. bu kafama takılıyor.

ya ablam bu kist dediği şey büyümeyen yumurtalar olmuyoırmu? ee seninde adetin 17. gününde geçmiş ondan sona kist olcağını sanmıyorm zaten kaç aydır iğne ilaç kullanıyon bu zmana kadan olmamış bu aymı olcek kist ? ya başka bişi var ya bebik var ( geç yumurtladıysan bebeikte geç belli olur) en son düşüncem kist benceee CADIARZU

yaa offfff çayı ısısın die koydum ocağa unuttum yanmış demlik offff mafoldumben

ya bencede geçtikten sonra aynı ay içinde niye gene kist olsunki bende senin gibi düşünüyom. Ama hamile olmadığımı düşünüyorum. O zaman ortada kistten başka bişey var sorun olan.
Off kafamı daha çok bulandırmiyim. Yarın belli olacak işte dime ama ne kalmış şunun surasında. Ay çok kızıyom kendime amma sabırsızım yaa

konu bebik olunca sabırsız olmamız normal deilmi sence ablamm yyaaaa olsunn
yaaaa canım benim. ben oyaladım seni dime.

yok ayol tamamen benim sakarlığım eee sakar unutkan olmakta bi maharet öhöö öhööö elime su dökemez kimsee bide ii tarafından bakalım yepisyeni bi çaydanlığım olcek bunu atıncaa kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…