CAnı m hayırlısı olsun almadın mı sonuçlarıKizlar az once kan verdim geldim sonucunu bekliyorum 11 de cikacak insallah. Rabbim pozitif sonucu gostersin tamamina erdirsin. Hayirli evlatlar bagislasin bize insallah banada cumlesinede
Canım çok sevindimmm rabbim sağlıkla kucağına almayı nasib etsinKizlaar hamileyiiiiiiiiiiim cok sukur rabbime rabbim dileyen herkese nasibetsin.allahim tamamina erdirsin insallah
Canim hayırlı olsun kac ciktiKizlaar hamileyiiiiiiiiiiim cok sukur rabbime rabbim dileyen herkese nasibetsin.allahim tamamina erdirsin insallah
acelyacicegi canim vaginal jel kullananlatda gelrn tortunun pembemsi olmasiyla ilgili birsey duydunmu bu bi sikinti oldugu anlaminami geliyor?[/QUO
hadi bakalım inşallah canım çok sevindim.Bugun 8. Gunum sabahta test yapmistim resim olarak ekledim yspar yspmaz ikinci cizgi net cikti hemsireme gonderdim idrarda yanilma payi var dedi yarin test yaptir dedi zaten 9. Gun yaptir demislerdi ben dayanamatip bugun yaptim idrarda sonra leke falan yokta hafif pembrmsi gordum gelen o beyaz tortuyu ama sonrakiler benbeyazdi sadece bir iki defa gordum oyle yine hemsireme sordum dediki yarin test yaptirin eger sonuc pozitifse igne baslariz dedi bskalim yarin sabah testte ne cikacakshopping insallah soyledigin gibi pozitiftir ve allah tamamina erdirir benimde cumlesininde dileyen isteyen cabalayan herkesin
Çok sevindim maşallah Allah tamamına erdirsin. Ben sana dedim pembe leke iyidir diye bende de öyle olmuştu pozitif sonuç aldığımda.Kizlaar hamileyiiiiiiiiiiim cok sukur rabbime rabbim dileyen herkese nasibetsin.allahim tamamina erdirsin insallah
Aa bn sabahtan beri bekliyorum neden gormemisim mesajlari, canim cok sevindim yuppiiKizlar cok tesekkur ederim ogrendigim andan beri dualar ediyorum allahim benimkinide cumlesininkinide tamamina erdir dileyen isteyen herkese nasibet et diye
12.gün sonucu mu bu cnmmmacelyacicegi canim 107.27 cikti seninki kac cikti ikinci kez test yaptinmi? bana hemsire pzt tekrarlat dedi
Transferden sonraki 9. Gunumdu.12.gün sonucu mu bu cnmmm
süper bı sonuç ikiz mi olacakTransferden sonraki 9. Gunumdu.
Masallh kardesime guzelmis degerin 8. Gune gore, bn de pazartesi tekrarliyacam ins, daha dun yaptim testi ya, yani 13. Gunde yapacam canimacelyacicegi canim 107.27 cikti seninki kac cikti ikinci kez test yaptinmi? bana hemsire pzt tekrarlat dedi
kızlar bi fikir verin ltfennnnMasallh kardesime guzelmis degerin 8. Gune gore, bn de pazartesi tekrarliyacam ins, daha dun yaptim testi ya, yani 13. Gunde yapacam canim
Bir adet donemi dinlenecekmissin ya, niye erken olsun, ya tutarsa bu seferkızlar bi fikir verin ltfennnn((ben mart ayında kürtaj oldum 2.ci adetimde dondurulmuş transferı yapacam erken mı sızceeee ((
yani erken değil demi 2.ci adetimde dondurulmuşa başlamak???Bir adet donemi dinlenecekmissin ya, niye erken olsun, ya tutarsa bu sefer
histereskopi oldum zaten bu ay...internette araştrdım.histereskopi sonrasında tüp bebek yapanların tutunma şansı daha çok artıyormuşşşyani erken değil demi 2.ci adetimde dondurulmuşa başlamak???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?