Nisan ayinda dondurulmus embriyoyla transfer olacaklar gelin bu gunleri beraber gecirelim...

Kizlar az once kan verdim geldim sonucunu bekliyorum 11 de cikacak insallah. Rabbim pozitif sonucu gostersin tamamina erdirsin. Hayirli evlatlar bagislasin bize insallah banada cumlesinede
CAnı m hayırlısı olsun almadın mı sonuçları

Kizlar cok tesekkur ederim ogrendigim andan beri dualar ediyorum allahim benimkinide cumlesininkinide tamamina erdir dileyen isteyen herkese nasibet et diye

acelyacicegi canim vaginal jel kullananlatda gelrn tortunun pembemsi olmasiyla ilgili birsey duydunmu bu bi sikinti oldugu anlaminami geliyor?[/QUO
hadi bakalım inşallah canım çok sevindim.

Kizlaar hamileyiiiiiiiiiiim cok sukur rabbime rabbim dileyen herkese nasibetsin.allahim tamamina erdirsin insallah
Çok sevindim maşallah Allah tamamına erdirsin. Ben sana dedim pembe leke iyidir diye bende de öyle olmuştu pozitif sonuç aldığımda.

Kizlar cok tesekkur ederim ogrendigim andan beri dualar ediyorum allahim benimkinide cumlesininkinide tamamina erdir dileyen isteyen herkese nasibet et diye
Aa bn sabahtan beri bekliyorum neden gormemisim mesajlari, canim cok sevindim yuppii tebriklerrr birer gun arayla aldik pozitifi, degerin kac cikti peki

Masallh kardesime guzelmis degerin 8. Gune gore, bn de pazartesi tekrarliyacam ins, daha dun yaptim testi ya, yani 13. Gunde yapacam canim
kızlar bi fikir verin ltfennnn((ben mart ayında kürtaj oldum 2.ci adetimde dondurulmuş transferı yapacam erken mı sızceeee((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…