- 6 Ekim 2014
- 1.656
- 1.117
- 78
elsal ikinci cizgi hafifte n cikmis gızz hdi insllh hamilesi dir canim bnm. Cok dikkT et kendine agir agir hareket et evde
Gitme derim aksi ispatlanana kadr sen hamilesin, bn risk alamam yani, evden cikmamaya ozen gosteriyorm canim, insallh sende hamilesin cnmIlginc bi duyguymus insan baskasina yorum yapabiliyormusta kendine yapamiyormus sana gorur gormez hamilesin demistim. Kendime diyemiyorum inanamiyorum emin olamiyorum. Yarin teyzem davet etmis gitmesemmi diye karar veremiyorum evleri dorduncu kat ve asansorsuz sen ne dersin gitsemmi yoksa risk almasammi??
Canımmmm hayırlı olsun artıkk
Canımmm gözün aydın benim içim gercekten hep inanıyodu rabbim sağlıkla meleğine kavusmayı nasib etsin çok sevindim kızlar darısı bana ne yaptınız ne yapmadınız nelere dikkat ettiniz yattınız mı sürekli bilgilendirin lütfenBu arada sanirim hamileyiimmmmm kan testi pozitif cikti ama doktor pazartesi tekrarla ddi
Ayy canim cok cok sagol, bn korkuyorum pazartesi katlansinda anca oyle sevinecem, insallh sende en kisa zamnda bu duyguyu tadarsin canm benm, ne yapyik ne ettik hep yzadim bn, saglikli bslendim transfer oncesi, gunde iki uc tane ceviz, bi iki kasik pekmez ve bi avuc kara uzum yedim, transferden sonra acidan baharatlidan uzak durdum, cigkofte lahmaciun ezme faln yemedim, bol su ictim ve hergun meyve sebze yemeye ozen gosterdim, gunluk olarak; sut ictim bi avuc kabak cekirdigi yedimCanımmmm hayırlı olsun artıkkhamişsin canım bence emin ol yani çıkmış ikinci rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı mis kokusunu içine çekmeyi nasib etsinn
Canımmm gözün aydın benim içim gercekten hep inanıyodu rabbim sağlıkla meleğine kavusmayı nasib etsin çok sevindim kızlar darısı bana ne yaptınız ne yapmadınız nelere dikkat ettiniz yattınız mı sürekli bilgilendirin lütfen
Gitme derim aksi ispatlanana kadr sen hamilesin, bn risk alamam yani, evden cikmamaya ozen gosteriyorm canim, insallh sende hamilesin cnm
Bu arada sanirim hamileyiimmmmm kan testi pozitif cikti ama doktor pazartesi tekrarla ddi
Canımmmm hayırlı olsun artıkkhamişsin canım bence emin ol yani çıkmış ikinci rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı mis kokusunu içine çekmeyi nasib etsinn
Tusemim canim benim darisi basina insallah olacakta ben okadar beslenme konusunda dikkatli olamadim ama saglikli beslenmeye dikkat ettim hic ama hic egilmedim lavaboya bile yuzumu bile dik durarak yikadim ananas yedim bir dilim hergun ama transfer sonrasi basladim sirt ustu yattim cogunlukla ama tek pozisyonda uyumadim ha birde cok sicak sakladim kendimi insallah kandada pozitif sonucu alirim canim ve en kisa zamandada senin pozitif sonucunla seviniriz canim
Canımmm gözün aydın benim içim gercekten hep inanıyodu rabbim sağlıkla meleğine kavusmayı nasib etsin çok sevindim kızlar darısı bana ne yaptınız ne yapmadınız nelere dikkat ettiniz yattınız mı sürekli bilgilendirin lütfen
Canım benim hiç sıkma canını üzülme keyfini çıkar hamişsin bebişin seninle rahat ol ki bebiştw rahat etsin annesi eminim sonucun katlanıcaktaAyy canim cok cok sagol, bn korkuyorum pazartesi katlansinda anca oyle sevinecem, insallh sende en kisa zamnda bu duyguyu tadarsin canm benm, ne yapyik ne ettik hep yzadim bn, saglikli bslendim transfer oncesi, gunde iki uc tane ceviz, bi iki kasik pekmez ve bi avuc kara uzum yedim, transferden sonra acidan baharatlidan uzak durdum, cigkofte lahmaciun ezme faln yemedim, bol su ictim ve hergun meyve sebze yemeye ozen gosterdim, gunluk olarak; sut ictim bi avuc kabak cekirdigi yedim
Bu arada bende aci yemedim gunde 2 lt den fazla su ictimCanımmmm hayırlı olsun artıkkhamişsin canım bence emin ol yani çıkmış ikinci rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı mis kokusunu içine çekmeyi nasib etsinn
Bn jel killanmiyorum ama duydum bi kac kisi oyle yazmisti sanirim tahris oldugu icin geliyormus canim, yani eger aziciksaacelyacicegi canim vaginal jel kullananlatda gelrn tortunun pembemsi olmasiyla ilgili birsey duydunmu bu bi sikinti oldugu anlaminami geliyor?
Pembemsi olduysa sonuç pozitif bence canım kaçıncı gününacelyacicegi canim vaginal jel kullananlatda gelrn tortunun pembemsi olmasiyla ilgili birsey duydunmu bu bi sikinti oldugu anlaminami geliyor?
Bugun 8. Gunum sabahta test yapmistim resim olarak ekledim yspar yspmaz ikinci cizgi net cikti hemsireme gonderdim idrarda yanilma payi var dedi yarin test yaptir dedi zaten 9. Gun yaptir demislerdi ben dayanamatip bugun yaptim idrarda sonra leke falan yokta hafif pembrmsi gordum gelen o beyaz tortuyu ama sonrakiler benbeyazdi sadece bir iki defa gordum oyle yine hemsireme sordum dediki yarin test yaptirin eger sonuc pozitifse igne baslariz dedi bskalim yarin sabah testte ne cikacakPembemsi olduysa sonuç pozitif bence canım kaçıncı günün
elsal topigi okuyunca heh benim donemim dedim.. :) bende aralikta basladim tup bebek tedavisine yumurta toplamada 46 yumurtam vardi ohss oldum senin gibi ertelendi.. sonra rahimde perde oldugunu fark etti doktorum ameliyat oldum yine ertelendi simdi de endometriumun kalinlasmasini beklioruz bu ay transferim olcakti ama bakalim p.tesi belli olcak :))
Amin Allah isteyen herkese nasib etsin gercekten cok zorlu bir surec sonu guzel olsun yuzumuz gulsun :))Canim oncelikle allah kolaylik versin cok zor bir surec cok sukur sende o zor surecin sonuna gelmissin insallah basarili bir transfer olur ve donucundada pozitifi gorursun hep dua ediyorum rabbim bizlerinde yuzunu guldursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?