Nisan ayinda dondurulmus embriyoyla transfer olacaklar gelin bu gunleri beraber gecirelim...

bende dondurulmuş embrıyo transerı yapacam ama korkuorm..psıkolojımbozuldu

Valla canim bu konuda ne desem bilemedim allah hayirli ve saglikli evlat versin ben yaptirdim uc gun sonra test yaptiricam bakalim hayirlisi insallah

acelyacicegi canim sanirim sen baska bir topictede varsin sana bi sorum var kendinde yada baskasinda 6. Gununde adet sancisi yasayan oldumu bu olumsuz bi durummu bu konuda bi tecruben yada bilgin varmi??

acelyacicegi canim sanirim sen baska bir topictede varsin sana bi sorum var kendinde yada baskasinda 6. Gununde adet sancisi yasayan oldumu bu olumsuz bi durummu bu konuda bi tecruben yada bilgin varmi??
Canim bn 5 gunden itibaren aksamlari bel agrisi cektim, tipki adette yakin ki bel agrim gibi, bugun de szg kasikta batmalar oluyor daha once olmuyordu canim, evet 2015 mart ayinda tup bebek topigine de bakiyorum, bu sabah gebelik testimi tekrrldim hatt fotusunu attim diger topige bi iki arkds hamilesin ddi, bakalim yarin test yapacam canim, rabbim gonlumuzdekni hakkimizda hayirli eylesin insallh,

Bu arada kandiliniz mubarek olsun i s, rabbim dualarinizi kabul etsin ins, bu gece bni de anin dualarinizda bn de sizin adiniza dua edecem allahin izniyle, elsal cım durumlar nasil bugun, dusunu kendini tutabilirsen ertelersin tabi canim, bn dayanamadim 5. Gun kisa tutup 5 dakka ayakta alip ciktim,

Son düzenleme:
Canim neden stres yapiosunki allah senin icin ne yZdiysa onu yasarsin, bol bol dua et kendine ve nasil olacak, tutmiyacakmi, tutacakmi, ya olmassa die kendini zihnini mesgul etme boyle bos vesveselerle, sadece dua et, guzel ve saglikli beslen, agir hareket et, kendine hastaymissin gibi muamele et, ve gerisi ni allah a birak, dondurulmus cok basitmis gercekten, nnde ilk denememde taze embriyloyla kimyasal gebelik yasadim, simdi dondurulmusu denedim, yarin 10 .gunm ins, oldugu kadar, olmadigi kader demisler canm

Seninde kandilin mubarek olsun canim bu mubarek gunlerin hurmetie rabbim emeklerimizi dualarimizi bosa cikarmasin insallah. Canim benim sancim karnimda hemde tam adet sancisi hemsireye dordum istirahat et dedi. Bende simdi yatiyorum. Canim bence sen hamilesin olk testindede demistim daridi basimiza insallah bende yarin sabah bi test yapayim diyorum yarin 7. Gunum olucak insallah sanirim srnde ilk 7. Gununde yapmistin demi birde sabah ilk idrarlami yaptin testini?

Canım bence test yapma bazı arkadaslarda pozitife rağmen testte çıkmıyo moralin bozuluyo sonra adet ağrılarını yasadıklarını ben hemen hemen tüm pozitif alanlardan okudum canım

Canım bence test yapma bazı arkadaslarda pozitife rağmen testte çıkmıyo moralin bozuluyo sonra adet ağrılarını yasadıklarını ben hemen hemen tüm pozitif alanlardan okudum canım

Tusemim canim allah razi olsun senden herzaman pozitif yorumlarinla guc verdin bana allah hepimizin yuzunu guldurdun insallah

Tusemim canim allah razi olsun senden herzaman pozitif yorumlarinla guc verdin bana allah hepimizin yuzunu guldurdun insallah
Hepimizden razı olsun canım benim ben inanıyorumm rabbim bu mübarek ayda vericek mucizeni inşallah güldürücek rabbim bizi

Hepimizden razı olsun canım benim ben inanıyorumm rabbim bu mübarek ayda vericek mucizeni inşallah güldürücek rabbim bizi

Amin canim insallah dualarimda herkesi aniyorum ama ozellikle sen ve acelyacicegi aklima geliyor dualarinizda beni anin lutfen insallah bu mubarek gecede rabbim dualrimizi kabul etsin bebislerimizi bizlere bagislasin artik yanliz birakmasin bizi amiin

elsal cim bnce de yarin test yapma cunku neden dersen ben ikii sonucuda hazirlikliyim ondan gelio bu cesaret yoksa tusemim in dedigi gibi negatif cikma ihtimali de var, bn de cok okudum negatif cikip, test gunu kanda pozitif alan, ama yapip negatif gorunce uzilmek var, az daha sabir canim bnm, ikinizde duamdasiniz isimlerinizi gelen kutuma yzzin da isimle dua edeyim size , dua edrken allahim ensala ve tusemime diuorum napakbu gece de her defada da size ve diger arkdslara da edecem i ns,

Canım benim inanın bende dua ederken isminizi diyorum elsal ce acelyaçiçeğine diye rabbim güldürücek inşallah bizi siz alın pozitif haberini arkanızdanda ben alırım inşallah böyle dolaşırız

Canim hayırlı kandiller Rabbim şu güzel gecenin yüzü suyu hurmetine tüm isteyenler le birlikte bizlere de hayirli sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin. Bana nisan in 10 da iki tane dondurulmuş 3. Gün embriyosu transfer i oldu 7. Ve 8. Gün idrar testi yaptım negatif 8. Gün akşam birde kan testi yaptım yine negatif bütün umutlarim gitti 9. Gun de adet sancilarim başladı adet oldum olacam yani dün 12. Günüm du akşam a kadar adet sancısı çektim akşam kan verdim sonuç 55 çıktı canım yarın tekrar yaptiracam inşallah degerim katlanir yani demek istediğim sabret günü gelmeden test felan yapma boşu boşuna 4 günü kendime zehir ettim

Tusemim, acelyacicegi sagolun kizlar iyiki varsiniz aslinda bende her turlu sonuca hazirladim kendimi cok sukur tamamen rahat olmasamda yinede rahat ve stressizim sadece merak var bende zsten cumartesi trst yaptir dedi dr. Bir gun daha beklerim yrterki sonuc hayirli ve saglikli bebisim olsun.

Elif-su06 canim senin adina cok sevindim insallah katlanir ve tamamina erdirir rabbim seninkinide hepimizinkinide insallah daha fazla beklemeden bizlerde anne oluriz insallah

sende iyiki varsın canımm rabbim duyuyo görüyo allahın izniyle yüzün gülecekk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…