- 6 Ekim 2014
- 1.656
- 1.117
- 78
elsal canim dus aldinmi, bn aldim bugun tkrr duşum6
Yok kuzum daha almaya cesaret edemedim kendime guvenmiyorum bes dk ya cikamam diye diyorum iyice yerlessin oyle dus alayim saclarim korkunc yaglandi gunde iki defa dus alan ben sirf bebisim icin cumaya bir hafta olacak olsun yekerki bebisim tutunsun annesine bugun benim biraz kasik batmalarim oldu sirt ustu yatinca gecti bugunde adet sancisina benzer sancim oldu korktum
bende dondurulmuş embrıyo transerı yapacam ama korkuorm..psıkolojımbozuldu
Canim bn 5 gunden itibaren aksamlari bel agrisi cektim, tipki adette yakin ki bel agrim gibi, bugun de szg kasikta batmalar oluyor daha once olmuyordu canim, evet 2015 mart ayinda tup bebek topigine de bakiyorum, bu sabah gebelik testimi tekrrldim hatt fotusunu attim diger topige bi iki arkds hamilesin ddi, bakalim yarin test yapacam canim, rabbim gonlumuzdekni hakkimizda hayirli eylesin insallh,acelyacicegi canim sanirim sen baska bir topictede varsin sana bi sorum var kendinde yada baskasinda 6. Gununde adet sancisi yasayan oldumu bu olumsuz bi durummu bu konuda bi tecruben yada bilgin varmi??
Canim neden stres yapiosunki allah senin icin ne yZdiysa onu yasarsin, bol bol dua et kendine ve nasil olacak, tutmiyacakmi, tutacakmi, ya olmassa die kendini zihnini mesgul etme boyle bos vesveselerle, sadece dua et, guzel ve saglikli beslen, agir hareket et, kendine hastaymissin gibi muamele et, ve gerisi ni allah a birak, dondurulmus cok basitmis gercekten, nnde ilk denememde taze embriyloyla kimyasal gebelik yasadim, simdi dondurulmusu denedim, yarin 10 .gunm ins, oldugu kadar, olmadigi kader demisler canmbende dondurulmuş embrıyo transerı yapacam ama korkuorm..psıkolojımbozuldu
Seninde kandilin mubarek olsun canim bu mubarek gunlerin hurmetie rabbim emeklerimizi dualarimizi bosa cikarmasin insallah. Canim benim sancim karnimda hemde tam adet sancisi hemsireye dordum istirahat et dedi. Bende simdi yatiyorum. Canim bence sen hamilesin olk testindede demistim daridi basimiza insallah bende yarin sabah bi test yapayim diyorum yarin 7. Gunum olucak insallah sanirim srnde ilk 7. Gununde yapmistin demi birde sabah ilk idrarlami yaptin testini?Bu arada kandiliniz mubarek olsun i s, rabbim dualarinizi kabul etsin ins, bu gece bni de anin dualarinizda bn de sizin adiniza dua edecem allahin izniyle,elsal cım durumlar nasil bugun, dusunu kendini tutabilirsen ertelersin tabi canim, bn dayanamadim 5. Gun kisa tutup 5 dakka ayakta alip ciktim,
Canım bence test yapma bazı arkadaslarda pozitife rağmen testte çıkmıyo moralin bozuluyo sonra adet ağrılarını yasadıklarını ben hemen hemen tüm pozitif alanlardan okudum canımSeninde kandilin mubarek olsun canim bu mubarek gunlerin hurmetie rabbim emeklerimizi dualarimizi bosa cikarmasin insallah. Canim benim sancim karnimda hemde tam adet sancisi hemsireye dordum istirahat et dedi. Bende simdi yatiyorum. Canim bence sen hamilesin olk testindede demistim daridi basimiza insallah bende yarin sabah bi test yapayim diyorum yarin 7. Gunum olucak insallah sanirim srnde ilk 7. Gununde yapmistin demi birde sabah ilk idrarlami yaptin testini?
Canım bence test yapma bazı arkadaslarda pozitife rağmen testte çıkmıyo moralin bozuluyo sonra adet ağrılarını yasadıklarını ben hemen hemen tüm pozitif alanlardan okudum canım
Hepimizden razı olsun canım benim ben inanıyorumm rabbim bu mübarek ayda vericek mucizeni inşallah güldürücek rabbim biziTusemim canim allah razi olsun senden herzaman pozitif yorumlarinla guc verdin bana allah hepimizin yuzunu guldurdun insallah
Hepimizden razı olsun canım benim ben inanıyorumm rabbim bu mübarek ayda vericek mucizeni inşallah güldürücek rabbim bizi
Canım benim inanın bende dua ederken isminizi diyorum elsal ce acelyaçiçeğine diye rabbim güldürücek inşallah bizi siz alın pozitif haberini arkanızdanda ben alırım inşallahAmin canim insallah dualarimda herkesi aniyorum ama ozellikle sen ve acelyacicegi aklima geliyor dualarinizda beni anin lutfen insallah bu mubarek gecede rabbim dualrimizi kabul etsin bebislerimizi bizlere bagislasin artik yanliz birakmasin bizi amiin
Seninde kandilin mubarek olsun canim bu mubarek gunlerin hurmetie rabbim emeklerimizi dualarimizi bosa cikarmasin insallah. Canim benim sancim karnimda hemde tam adet sancisi hemsireye dordum istirahat et dedi. Bende simdi yatiyorum. Canim bence sen hamilesin olk testindede demistim daridi basimiza insallah bende yarin sabah bi test yapayim diyorum yarin 7. Gunum olucak insallah sanirim srnde ilk 7. Gununde yapmistin demi birde sabah ilk idrarlami yaptin testini?
sende iyiki varsın canımm rabbim duyuyo görüyo allahın izniyle yüzün gülecekkTusemim, acelyacicegi sagolun kizlar iyiki varsiniz aslinda bende her turlu sonuca hazirladim kendimi cok sukur tamamen rahat olmasamda yinede rahat ve stressizim sadece merak var bende zsten cumartesi trst yaptir dedi dr. Bir gun daha beklerim yrterki sonuc hayirli ve saglikli bebisim olsun.
Elif-su06 canim senin adina cok sevindim insallah katlanir ve tamamina erdirir rabbim seninkinide hepimizinkinide insallah daha fazla beklemeden bizlerde anne oluriz insallah
Seni gidi yaramz senii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?