Sabah aksam progestan iğne mielsal canim bnm cocuk yoktu 4. seneme grdim. Iki tane 5. Gun embriyosu koydular. Ilaclarim estrofem, ecoprin, progestan fitil, progestan igne sabah aksm. Bide folio diye vitamin hapi. Sabah aksam saglik ocagina kadr gelip ignemi oluyorum. Yavas yavs yuruyorum istesemde hizlanamam cunku igne yerlerim aciyor. Evde de ufak tefek islerimi yapiyorum. Agir is yapmuyrm oyle iste. Tutup tutmamasi rabbim e kalmis. Kendime ve bu surecteki tum yol arkadslarima dua ediyorum
Agri mi alasini yasiyorum canim, afedersin igne yerleri mosmor olmus, yurumekte oturmakta zorluk cekiyorum ama ne yapayim mecburum vurulmaya,Sabah aksam progestan iğne miben sadece aksam vurunuyodum bırak yürümeyi yatamıyodum oturamıyodum bile canım sende olmuyo mu ağrı sadece bende mi oldu acaba 4 kez vurunmuştum o bile yetmişti yani.bu arada valla kızlar gece kalktım namazlarımda hep dua ettim rabbim inşallah tutunucaktır ikinizinde
Ayy bende sok oldum dedim bu iğnelerin bana mı gareziAgri mi alasini yasiyorum canim, afedersin igne yerleri mosmor olmus, yurumekte oturmakta zorluk cekiyorum ama ne yapayim mecburum vurulmaya,
Kızlar bu dönem psikolojinizi nasıl etkiliyo pekiAyy bende sok oldum dedim bu iğnelerin bana mı garezinapalım dayanıyoruz canım anlıyorum seni rabbim görüyo hiç sıkma canını
Kızlar bu dönem psikolojinizi nasıl etkiliyo peki
Ya ne güzel sevindim buna ama genelde psikolojiyi çok etkiliyoBen son derece sakin ve rahatim ben transfer gunu bile oyleydim simdi 4. Gunum sayilir cuma aksami transfer oldum. Heyecan ve merakta var tabi ama asiri degil ama.
Beni çok etkiliyo iğneler inanılmaz acıtıyo acıyo çekiyosun bebişlerim için diyosun ama sonra olmıyınca çektiğim acıya mı yanıyım olmadığına mı diyosun o 12 gün bana 12 yıl gibi gelmişti hem yıllardır beklediğin sey oluyo artık hamilesin hemde ya tutunmazsa acba tuttu mu tutacakmı tutmayınca bi de etrafın üzülme olur stres yapma telkinleri var benim negatiften sonra toparlamam 2 tedaviye baslamaya cesaret etmem 1 yılımı aldı bikmiyorum belki ben çok güçsüzümdürYa ne güzel sevindim buna ama genelde psikolojiyi çok etkiliyo
Aslında benim Yengemde öyleydi ama şuam bi oğlu var. Ondan biliyorum genelde biz kadınların psikolojisi allak bullak oluyoBeni çok etkiliyo iğneler inanılmaz acıtıyo acıyo çekiyosun bebişlerim için diyosun ama sonra olmıyınca çektiğim acıya mı yanıyım olmadığına mı diyosun o 12 gün bana 12 yıl gibi gelmişti hem yıllardır beklediğin sey oluyo artık hamilesin hemde ya tutunmazsa acba tuttu mu tutacakmı tutmayınca bi de etrafın üzülme olur stres yapma telkinleri var benim negatiften sonra toparlamam 2 tedaviye baslamaya cesaret etmem 1 yılımı aldı bikmiyorum belki ben çok güçsüzümdür
Allah analı babalı büyütmeyi nasib etsin canım bu dönem gercekten zor atlatmayı hepimize nasib etsin rabbim ve düşmanıma bile yaşatmasın çok zor sana hangi evresini anlatıyım ki her anı zor rabbim hepimizi evlat hasretiyle sınamasınAslında benim Yengemde öyleydi ama şuam bi oğlu var. Ondan biliyorum genelde biz kadınların psikolojisi allak bullak oluyo
Çok ağır olduğunu bilirim canım ya âmin inşallah ve sende inşallah tez zamanda anne olursunAllah analı babalı büyütmeyi nasib etsin canım bu dönem gercekten zor atlatmayı hepimize nasib etsin rabbim ve düşmanıma bile yaşatmasın çok zor sana hangi evresini anlatıyım ki her anı zor rabbim hepimizi evlat hasretiyle sınamasın
İnşallah rabbim bizede yasatır o duyguyuÇok ağır olduğunu bilirim canım ya âmin inşallah ve sende inşallah tez zamanda anne olursun
İnşallah rabbim bizede yasatır o duyguyu[/QUOTE
Âmin canım inşallah kazasız belasız
Insallh ruyan cikar cnm hayir olsun, bizde iyiyiz canim cok sukur, belirti Falan yok, bu arada bugun senin 4. Gunun. Transfer gunu sayilmiyor kac kere soyledim. Bn az once igne mi yapmaya gittim saglk ocagina, orda eczane vrdi ugradim bi test aldim, bugun 7. GunumMrb kizlar bugun nasilsiniz ben iyim cok sukur bi sikintim yok bugun 5. Gunum dun belimde ve bacagimda agri vardi bugun oda yok karnim siskin sadece birde yorgunum tabi ilacin etkileridir onlar diye hamilelik belirtisinden saymiyorum onlari ama icimden bir his hamilesin diyor birde ruyamda besik gordum dun gece insallah bebegimin habercisidir. Benimde tum benim durumumda olanlarinda yuzunu guldurdun rabbim insallah bebislerine kavustursun.
Insallh ruyan cikar cnm hayir olsun, bizde iyiyiz canim cok sukur, belirti Falan yok, bu arada bugun senin 4. Gunun. Transfer gunu sayilmiyor kac kere soyledim. Bn az once igne mi yapmaya gittim saglk ocagina, orda eczane vrdi ugradim bi test aldim, bugun 7. Gunum
Az once yaptim ikinci cizgi silik gorunuyordu, aceba ignelerin etkisiyle mi hafif görundu canimm
bugün benimde transferim oldu artık bende bekleme sürecindeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?