Nisan ayinda dondurulmus embriyoyla transfer olacaklar gelin bu gunleri beraber gecirelim...

Sabah aksam progestan iğne mi ben sadece aksam vurunuyodum bırak yürümeyi yatamıyodum oturamıyodum bile canım sende olmuyo mu ağrı sadece bende mi oldu acaba 4 kez vurunmuştum o bile yetmişti yani.bu arada valla kızlar gece kalktım namazlarımda hep dua ettim rabbim inşallah tutunucaktır ikinizinde

Agri mi alasini yasiyorum canim, afedersin igne yerleri mosmor olmus, yurumekte oturmakta zorluk cekiyorum ama ne yapayim mecburum vurulmaya,

Tusemim canim dualarin icin allah razi olsun insallah ucumuzunde ve tum isteyenlerinde hayirli ve pozitif haberlerini aliriz.
Acelyacicegi ignelerin o kadar acittigini bilmiyordum canim allah kolaylik versin emeklerimizi bosa cikarmasin.

Ya ne güzel sevindim buna ama genelde psikolojiyi çok etkiliyo
Beni çok etkiliyo iğneler inanılmaz acıtıyo acıyo çekiyosun bebişlerim için diyosun ama sonra olmıyınca çektiğim acıya mı yanıyım olmadığına mı diyosun o 12 gün bana 12 yıl gibi gelmişti hem yıllardır beklediğin sey oluyo artık hamilesin hemde ya tutunmazsa acba tuttu mu tutacakmı tutmayınca bi de etrafın üzülme olur stres yapma telkinleri var benim negatiften sonra toparlamam 2 tedaviye baslamaya cesaret etmem 1 yılımı aldı bikmiyorum belki ben çok güçsüzümdür

Aslında benim Yengemde öyleydi ama şuam bi oğlu var. Ondan biliyorum genelde biz kadınların psikolojisi allak bullak oluyo

Aslında benim Yengemde öyleydi ama şuam bi oğlu var. Ondan biliyorum genelde biz kadınların psikolojisi allak bullak oluyo
Allah analı babalı büyütmeyi nasib etsin canım bu dönem gercekten zor atlatmayı hepimize nasib etsin rabbim ve düşmanıma bile yaşatmasın çok zor sana hangi evresini anlatıyım ki her anı zor rabbim hepimizi evlat hasretiyle sınamasın

Çok ağır olduğunu bilirim canım ya âmin inşallah ve sende inşallah tez zamanda anne olursun

Mrb kizlar bugun nasilsiniz ben iyim cok sukur bi sikintim yok bugun 5. Gunum dun belimde ve bacagimda agri vardi bugun oda yok karnim siskin sadece birde yorgunum tabi ilacin etkileridir onlar diye hamilelik belirtisinden saymiyorum onlari ama icimden bir his hamilesin diyor birde ruyamda besik gordum dun gece insallah bebegimin habercisidir. Benimde tum benim durumumda olanlarinda yuzunu guldurdun rabbim insallah bebislerine kavustursun.

Insallh ruyan cikar cnm hayir olsun, bizde iyiyiz canim cok sukur, belirti Falan yok, bu arada bugun senin 4. Gunun. Transfer gunu sayilmiyor kac kere soyledim. Bn az once igne mi yapmaya gittim saglk ocagina, orda eczane vrdi ugradim bi test aldim, bugun 7. Gunum

Az once yaptim ikinci cizgi silik gorunuyordu, aceba ignelerin etkisiyle mi hafif görundu canimm

Canim benim hastane ilk gunu saydi ki onuncu gun test gunu denildi ve pazar gunu o gunde hem farketmez sonucta cunartesi test yaptir dediler bakalim rabbim hayirli ve mujdeli haber verdirsin hepimize insallah

Az once yaptim ikinci cizgi silik gorunuyordu, aceba ignelerin etkisiyle mi hafif görundu canimm

Canim cok sevindim cok umut oldun masallah ben ilaclarin etkisi oldugunu dusunmuyorum hadi bakalim hayirli haberlerinin devami gelsin canim senin transfer 13 nisandaydi demi?

bugün benimde transferim oldu artık bende bekleme sürecindeyim.

Muallime54 hosgeldin hadi hayirli olsun aramiza katildin insallah sorunsuz kolay bi bekleme sureci geciririsin ve mujdeli haberin alirsin sende bizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…