- 6 Ekim 2014
- 1.656
- 1.117
- 78
Canim benimkide 17 nisanda oldu bana 26 sinda yap dedi ben dedim 25 inde olurmu ok dedi bakalim canim hayirlisi olsun canim insallah rabbim bizide sevindirsin insallah hani guven demiyorum ama yinede pozitif cikmis insallah aynisini kandada goreceksin hayirlisiylaelsal bnm transfer 14 nisanda oldu rabbimin izniyle bu cuma test yapacm kan testi. Idrar a pek guvenemiyorum canim ya, yani 10. Gunde bakacam teste.. sen ne zamn yapcn peki? M muallime54 canimmm transferin hayirli ugurlu olsun, Rabbim tatli mi tatli bebisler versin sana elsal a, tusemim e ve bana ve tum bu süreci yaşayan arkadaslara
Sgol canim, hersey nasip, nasipten öte köy yok. Rabhim bu mubarek hunlerin yüzu suyu hurmetine hayirli evlatlar versin ins bizlereCanim benimkide 17 nisanda oldu bana 26 sinda yap dedi ben dedim 25 inde olurmu ok dedi bakalim canim hayirlisi olsun canim insallah rabbim bizide sevindirsin insallah hani guven demiyorum ama yinede pozitif cikmis insallah aynisini kandada goreceksin hayirlisiyla
Oyle mi canim bn ignelere bagliyorum nedense, persembe sabahi ilClarimi almadan bi test daha yapacm idrar testi, bakalim ayni mi cikacak? Cuma gunu de kan testimi yyapacam ins, ignelerde hayirli olsun canim ins guzel kaliteli yumoşlarin olur Canim, hangi igneyle basladiniz canmacelyacicegi canımmm ben ok sevindim bence çok iyi o ikinci çizginin çıkmasııı bende bugün iğnelere basladım hadi hayırlısı kızlar:))
Bence iğnelerle hiç alakası yok canımmm tuttu o bebişlerOyle mi canim bn ignelere bagliyorum nedense, persembe sabahi ilClarimi almadan bi test daha yapacm idrar testi, bakalim ayni mi cikacak? Cuma gunu de kan testimi yyapacam ins, ignelerde hayirli olsun canim ins guzel kaliteli yumoşlarin olur Canim, hangi igneyle basladiniz canm
Ay insallh canim benim duani esirgemeBence iğnelerle hiç alakası yok canımmm tuttu o bebişlerben inanıyorum karnında böyle tepişiyolar canımm benim iğnelerde gonal f 187.5 la basladık hayırlısı insallah
Hoşbuldum inş hepimiz güzel sonuçlar alırıZCanim benim hastane ilk gunu saydi ki onuncu gun test gunu denildi ve pazar gunu o gunde hem farketmez sonucta cunartesi test yaptir dediler bakalim rabbim hayirli ve mujdeli haber verdirsin hepimize insallah
Canim cok sevindim cok umut oldun masallah ben ilaclarin etkisi oldugunu dusunmuyorum hadi bakalim hayirli haberlerinin devami gelsin canim senin transfer 13 nisandaydi demi?
Muallime54 hosgeldin hadi hayirli olsun aramiza katildin insallah sorunsuz kolay bi bekleme sureci geciririsin ve mujdeli haberin alirsin sende bizde
Canım bnm dondurulmuş embriyolarımda hüzre kaybı oldu transfer günü iptal edildi bnde yeni drda yeni bi tedaviye basladım hayırlısıylaAcelyacicegi canim bencede pozitif hamilesin sen hadi darisi basiniza insallah
Tusemim senin dondurumuslarla transfer degilmiydi ben gonal f fi ilk basta kullandim sonra yumurta toplandi
Slm kizlar ben yabanci bi siteden bi yazi buldum cok guzel sizede gondereyim besinci gunde bebek tam olarak yerlesirmis dokuzuncu gundede kanda tespit edelebilir diyor her gunu gun gun anlatiyor kenke bize transfer yaparken bunu verseler bizde hangi gun ne asamada bilsek. Benimde bugun pek belirti yok. Acelyacicehi canim senin hic lekelenmen falan oldumu bende olmadi bu iyiye isarettir insallah. Ben henuz disari cikmadim evden sadece ara ara odada geziniyorum cogunlukla sirtima yastik koyup oturuyorum ara sirada sirt ustu uzaniyorum ananas yiyorum ha bu arada dus yapma konusunda henuz cesaretimi toplayamadim siz aldinizmi alacakmisiniz?Eki Görüntüle 1504181
elsal canim ben transfeti sali gunu oldum cumartesi bes dklik ilik bi dus aldim ciktim, yani transfer gununu de sayarsak 5. Gun yaptm canm, hemsire bana ikinci gunden sonra yap demisti ama gene de yapmadim, ama ilik suyla yapman lazim cicim
Artik sana kalmis cnm dusEvet suyun sicakligi cok onemli birde oturarak degil ayakta demislerdi bana bu arada ananasida sordum sakincasi yok dedi ama faydasi konusundada birsey diyemem dedi k. Dogumcunun hemsiresi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?