Nisan ayinda dondurulmus embriyoyla transfer olacaklar gelin bu gunleri beraber gecirelim...

elsal bnm transfer 14 nisanda oldu rabbimin izniyle bu cuma test yapacm kan testi. Idrar a pek guvenemiyorum canim ya, yani 10. Gunde bakacam teste.. sen ne zamn yapcn peki? M muallime54 canimmm transferin hayirli ugurlu olsun, Rabbim tatli mi tatli bebisler versin sana elsal a, tusemim e ve bana ve tum bu süreci yaşayan arkadaslara

Canim benimkide 17 nisanda oldu bana 26 sinda yap dedi ben dedim 25 inde olurmu ok dedi bakalim canim hayirlisi olsun canim insallah rabbim bizide sevindirsin insallah hani guven demiyorum ama yinede pozitif cikmis insallah aynisini kandada goreceksin hayirlisiyla

Sgol canim, hersey nasip, nasipten öte köy yok. Rabhim bu mubarek hunlerin yüzu suyu hurmetine hayirli evlatlar versin ins bizlere

acelyacicegi canımmm ben ok sevindim bence çok iyi o ikinci çizginin çıkmasııı bende bugün iğnelere basladım hadi hayırlısı kızlar:))
Oyle mi canim bn ignelere bagliyorum nedense, persembe sabahi ilClarimi almadan bi test daha yapacm idrar testi, bakalim ayni mi cikacak? Cuma gunu de kan testimi yyapacam ins, ignelerde hayirli olsun canim ins guzel kaliteli yumoşlarin olur Canim, hangi igneyle basladiniz canm

Bence iğnelerle hiç alakası yok canımmm tuttu o bebişler ben inanıyorum karnında böyle tepişiyolar canımm benim iğnelerde gonal f 187.5 la basladık hayırlısı insallah

Acelyacicegi canim bencede pozitif hamilesin sen hadi darisi basiniza insallah
Tusemim senin dondurumuslarla transfer degilmiydi ben gonal f fi ilk basta kullandim sonra yumurta toplandi

Hoşbuldum inş hepimiz güzel sonuçlar alırıZ

Acelyacicegi canim bencede pozitif hamilesin sen hadi darisi basiniza insallah
Tusemim senin dondurumuslarla transfer degilmiydi ben gonal f fi ilk basta kullandim sonra yumurta toplandi
Canım bnm dondurulmuş embriyolarımda hüzre kaybı oldu transfer günü iptal edildi bnde yeni drda yeni bi tedaviye basladım hayırlısıyla

Gunaydin hayirli sabahlar kizlarrr nasiliz bugun. Bnm 8. Gunum, hic heyecan belirti yok, aksine durgunum ya sizler

Slm kizlar ben yabanci bi siteden bi yazi buldum cok guzel sizede gondereyim besinci gunde bebek tam olarak yerlesirmis dokuzuncu gundede kanda tespit edelebilir diyor her gunu gun gun anlatiyor kenke bize transfer yaparken bunu verseler bizde hangi gun ne asamada bilsek. Benimde bugun pek belirti yok. Acelyacicehi canim senin hic lekelenmen falan oldumu bende olmadi bu iyiye isarettir insallah. Ben henuz disari cikmadim evden sadece ara ara odada geziniyorum cogunlukla sirtima yastik koyup oturuyorum ara sirada sirt ustu uzaniyorum ananas yiyorum ha bu arada dus yapma konusunda henuz cesaretimi toplayamadim siz aldinizmi alacakmisiniz?

elsal cim bnce artik ananas yeme, genede istersen sor doktoruna ama daha da yeme derim, surekli yatmakta iui dehil, rahme kan gitmez bebek tutnamaz, arada kalkmak lazim ki kan dolasimi olsun vucutta, bide ben gun gun embriyo gelisimi transfeeden sonra yazdim nette cikti, bn onu coktan okumustum, ama senin paylastihinda ingilizce, herkes okuyamzz ki bn hic leke falan gormedim canim. Herkes gorecek diye bosey yok zaten merak etme cicim

Heegun sut iciyorum, sabahlari bi iki tane kayisi yiyorum bi bardak suyla, gunde iki kivi portakal muz yemeye gayret ediyorum, ayrica iki gundur iki ksaik pekmez iciyorum biraz kansizlik var da bnde, bide bi avuc kabak cekirdegi yiyorum, kabak cekirdegi nde bol miktarda cinko demir ve omega 3 var, gecen sefer arkadaslar onermisti tutunmaya yardimci oluyor diye demislerdim bol su iciyorum elsal canim, sen ne yiyorsun bakalim, ha bide acidan uzak duruyorum, kesinlikle cok baharatli bisey tuketmedim, maydonazda yemedim

Canim bende zaten istesemde yatamiyorum sikilirim ilk gun bile yatmadim tamamen ananasida sordum bakalim cvp gelince burdan yazarim fikir olsun diye butun arkadaslara muz kabizlik yapar diye yemiyorum ben ananas disinda henuz ozel beslenmeye baslamadim sadece sabalari bal yemeye basladim duzenli olarak. Dus konusunu ne yaptiniz? Ha birde ben sicak tutmaya ozen gosteriyorum kendimi hayatimda ilk defa patik giyindim sirf bebeisim icin uzun corap patik ve uzerine bot seklinde pantiflerim o derece dikkat ediyorum sicak durmaya birde siki kiyafet giyinmemek gerektigini duymustum bol giyiniyorum. Allahim insallah bebislerimiz simsiki tutunur bizlere vucudunuzda saglikli bir sekilde gelisir ve hayirlisiylada saglikli birsekilde kucagimiza aliriz bebislerimizi. Amiiiiin

elsal canim ben transfeti sali gunu oldum cumartesi bes dklik ilik bi dus aldim ciktim, yani transfer gununu de sayarsak 5. Gun yaptm canm, hemsire bana ikinci gunden sonra yap demisti ama gene de yapmadim, ama ilik suyla yapman lazim cicim

elsal canim ben transfeti sali gunu oldum cumartesi bes dklik ilik bi dus aldim ciktim, yani transfer gununu de sayarsak 5. Gun yaptm canm, hemsire bana ikinci gunden sonra yap demisti ama gene de yapmadim, ama ilik suyla yapman lazim cicim

Evet suyun sicakligi cok onemli birde oturarak degil ayakta demislerdi bana bu arada ananasida sordum sakincasi yok dedi ama faydasi konusundada birsey diyemem dedi k. Dogumcunun hemsiresi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…