Nisan ayında donmuş bebeklerini alacaklar buyrunn

Burdaki yorumlari okuyorum sadece cnm

çok teşekkür ederim tatlım Allah razı olsun. tatlım bende pko eşimde varikosel vardı. Bahçeci fulya ilk denememiz yumurta toplanıp donduruldu 1 ay sonra transfer edildi. çok ilaç kullandım. Başta vitaminler gonalf,cetrotide, sonra bantlar jel ve yine kan sulandırıcı iğne vuruluyorum.

Aminnnn cnm
Ne zaman adet olursun cnm mart başı gibimi tedaviye başlarsın :26:

mayıs 1 allahın ıznıyle canım şuan badım zatn 1 ne olacamm sogan kurunede baslıyorum bu ay doktor dogum kontrolde verdı şu kist de erırr inşallah öbür ay baslarsam hazıran 1 bellı olur allahın ıznııle

anladım canımm allah emeklerını yemesın inşallah transferın oldumu ??
cetrotide ne için o ilaca yabacıyımda

askım ben bılıyorm senn bebış oldugnu yanlışmı yazmısın ne nasıl bebısın dıye soracaktım ben nasıl gıdıyor annelık maaşallah ne olur bızlerede dua et olurmu canmm
sultancığım annelik gerçekten çok başkaymış, ben pozitifi aldığım gün, hamileliğim boyunca , doğum sırasında , kızımı ilk kucağıma aldığımda, hastaneden çıktığımda ve halaaaaa isteyen herkese nasip etmesi için Rabbime yalvarıyorum, düşmanımı bile Allah bu sevgiden mahrum bırakmasın, Rabbim kimseyi de evladıyla sınamasın

aminn canım benım agzına saglık allah razı olsun canım allah analı babalı saglıklı sıhatlı buyutmek nasıp etsınnn eeee bu araada kardes ne zaman gelecekkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…