Ben senin kafanı karıştırmak istemem ama şöyle bişi yapa bilirsin mesela ben umut tüp bebek merkez seçmeden önce kadınlar kulübünden merkezle ilgili yorumlarını okudum seninde öyle bi şansın varmı gideceğin merkzle ilgili topik varmı ?
O zaman iyi kötü yorumları görürsün ben şahsen yorumlara göre merkezimi seçtimde:)))
Benimde 15i test gunum insallah sevinc ciglikariyla sonucumuzu yazariz
hayırlısı olsun canm hayırlı haberlerle gel inşallah
öylemı tatlımmaldın geldın bebişini yanı hayırlı ugurlu olsun canım benm bir ömür sennle olsun inşallah sende sıkıntı neydı kacıncı denemen bu canmm bu arada sen hangı ılacları kullandın??
Bu güzel topikte hepimiz tek tek güzel haberler yazarız inşallahhh
Aminnnn cnm
Ne zaman adet olursun cnm mart başı gibimi tedaviye başlarsın :26:
çok teşekkür ederim tatlım Allah razı olsun. tatlım bende pko eşimde varikosel vardı. Bahçeci fulya ilk denememiz yumurta toplanıp donduruldu 1 ay sonra transfer edildi. çok ilaç kullandım. Başta vitaminler gonalf,cetrotide, sonra bantlar jel ve yine kan sulandırıcı iğne vuruluyorum.
Kızlar doktordan şimdi çıktım Çarşamba transfer.:))
Burdaki yorumlari okuyorum sadece cnm
canımm sen dünya tüp bebekdemı deneyecektın onunla ılgılıde topig gördum ben bi arastır istersen arkadaşım
Evet cnm orayi dusunuyorum fakat bulamadim burda hcby
Burdaki yorumlari okuyorum sadece cnm
Evet cnm orayi dusunuyorum fakat bulamadim burda hcby
ben dün görmüştüm orayla ilgili topig bulabılırsem lınkını atım sana canımm bakıyorummm
Tmm cnm tskrler
ayyy orayı sen açmışsınnbende bişe buldum dıyorum yaa hay bana
sultancığım annelik gerçekten çok başkaymış, ben pozitifi aldığım gün, hamileliğim boyunca , doğum sırasında , kızımı ilk kucağıma aldığımda, hastaneden çıktığımda ve halaaaaa isteyen herkese nasip etmesi için Rabbime yalvarıyorum, düşmanımı bile Allah bu sevgiden mahrum bırakmasın, Rabbim kimseyi de evladıyla sınamasınaskım ben bılıyorm senn bebış oldugnu yanlışmı yazmısın ne nasıl bebısın dıye soracaktım ben nasıl gıdıyor annelık maaşallah ne olur bızlerede dua et olurmu canmm
sultancığım annelik gerçekten çok başkaymış, ben pozitifi aldığım gün, hamileliğim boyunca , doğum sırasında , kızımı ilk kucağıma aldığımda, hastaneden çıktığımda ve halaaaaa isteyen herkese nasip etmesi için Rabbime yalvarıyorum, düşmanımı bile Allah bu sevgiden mahrum bırakmasın, Rabbim kimseyi de evladıyla sınamasın
yaa tebrıklercanım gözün aydın al gel bebişlerini ayy ikizmi olacak yoksa
ne güzel olur valla dimiiii.inşallah CNm yaa bu sefer olur.:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?