Nisan ayında donmuş bebeklerini alacaklar buyrunn

Bende dondurulmuş transferle ilk denememi yaptım. Bugün transferde 3. günümüz. Kısmetse 17 de testimiz var.

Cnm burdan bi arkadaş kıbrısta tedavi görmüştü onu baya üzmüşlerdi
Bugün sordum bürüksel tüp bebek merkeziymiş bi an senin gittiğin yer sandım çok şükür değilmiş

Cok fazla merkez var sasirdim hangisine gidecegim henuz karar veremedim.. hit cok konusuluyor berke beyle ilgili pek bisy bulamadim birde murude cakartas var bilemiyorum kii hem maddi hem manevi cok iy karar vermek lazim...

aşkımm nasıl gidiyor tedavınn ne durumdasın suan ???
tatlım ben kızıma kavuştum nisan ayındaki transferimden sonra şuan 3.5 aylık oldu kızım teyzesi, gülücüklere falan da başladı, Allah hepinize nasip etsin insallah

Benimde ilk tedavimde öyleydi canim hem jel hem igne kullaniyodum ama doktorum dondurulmusta tek jel veriyorum dedi ben israrla igne istedim ama ikiside ayni etkiyi gösteriyor dedi ve sadece jel kullandim.

evet öyleymiş canm aslında bu hap varya progestan alttan alabılıyosun o daha ıyımıs bende öyle duysumm

Iyimin yarın kontrolüm var sabahtan.allahın izniyle gün verirler diye düşünüyorum bakalım.
hayırlısı olsun canm hayırlı haberlerle gel inşallah

Bende dondurulmuş transferle ilk denememi yaptım. Bugün transferde 3. günümüz. Kısmetse 17 de testimiz var.

öylemı tatlımm aldın geldın bebişini yanı hayırlı ugurlu olsun canım benm bir ömür sennle olsun inşallah sende sıkıntı neydı kacıncı denemen bu canmm bu arada sen hangı ılacları kullandın??

tatlım ben kızıma kavuştum nisan ayındaki transferimden sonra şuan 3.5 aylık oldu kızım teyzesi, gülücüklere falan da başladı, Allah hepinize nasip etsin insallah

askım ben bılıyorm senn bebış oldugnu yanlışmı yazmısın ne nasıl bebısın dıye soracaktım ben nasıl gıdıyor annelık maaşallah ne olur bızlerede dua et olurmu canmm

Cok fazla merkez var sasirdim hangisine gidecegim henuz karar veremedim.. hit cok konusuluyor berke beyle ilgili pek bisy bulamadim birde murude cakartas var bilemiyorum kii hem maddi hem manevi cok iy karar vermek lazim...

Cnm bende merkzimi seçerken en çook memnun kalınan yeri tercih ettim

Yanii hit diyorsun

Ben senin kafanı karıştırmak istemem ama şöyle bişi yapa bilirsin mesela ben umut tüp bebek merkez seçmeden önce kadınlar kulübünden merkezle ilgili yorumlarını okudum seninde öyle bi şansın varmı gideceğin merkzle ilgili topik varmı ?
O zaman iyi kötü yorumları görürsün ben şahsen yorumlara göre merkezimi seçtimde:)))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…