aşkımm nasıl gidiyor tedavınn ne durumdasın suan ???
canım nasılsın ????
Bende dondurulmuş transferle ilk denememi yaptım. Bugün transferde 3. günümüz. Kısmetse 17 de testimiz var.
Tabi insan merakta ediyor canim ister istemezIlla kiz yada erkek olsun derdimiz yok sadece merak var =))
Rabbim hepimize saglikli hayirli evlatlar nasip etsin insallahhh
Benim tup bebek kibrista yapilcak cnm aranizda varmi kibrista yaptiran
Bende dondurulmuş transferle ilk denememi yaptım. Bugün transferde 3. günümüz. Kısmetse 17 de testimiz var.
Cnm burdan bi arkadaş kıbrısta tedavi görmüştü onu baya üzmüşlerdi
Bugün sordum bürüksel tüp bebek merkeziymiş bi an senin gittiğin yer sandım çok şükür değilmiş
tatlım ben kızıma kavuştum nisan ayındaki transferimden sonra şuan 3.5 aylık oldu kızım teyzesi, gülücüklere falan da başladı, Allah hepinize nasip etsin insallahaşkımm nasıl gidiyor tedavınn ne durumdasın suan ???
Hayırlı olsun canım ya.bu demek oluyorlar ki Allah'ın izniyle ilk güzel haberi sen vereceksin.:)))
17 nisanda ağzın kulaklarına gider inşallahhhh
Benimde ilk tedavimde öyleydi canim hem jel hem igne kullaniyodum ama doktorum dondurulmusta tek jel veriyorum dedi ben israrla igne istedim ama ikiside ayni etkiyi gösteriyor dedi ve sadece jel kullandim.
hayırlısı olsun canm hayırlı haberlerle gel inşallahIyimin yarın kontrolüm var sabahtan.allahın izniyle gün verirler diye düşünüyorum bakalım.
tatlım ben kızıma kavuştum nisan ayındaki transferimden sonra şuan 3.5 aylık oldu kızım teyzesi, gülücüklere falan da başladı, Allah hepinize nasip etsin insallah
17 nisanda ağzın kulaklarına gider inşallahhhh
Cok fazla merkez var sasirdim hangisine gidecegim henuz karar veremedim.. hit cok konusuluyor berke beyle ilgili pek bisy bulamadim birde murude cakartas var bilemiyorum kii hem maddi hem manevi cok iy karar vermek lazim...
Ay ağzın bal yesin. Amin inş tatlım. Cümlemiz için güzel olur tedavilerimiz inş.
inşallah arkadasımm inşallah rabbım hıcbırımızın emeklerını yemesın
Cnm bende merkzimi seçerken en çook memnun kalınan yeri tercih ettim
Yanii hit diyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?