inşallah canm benm inşallah allah emeklerımızı yemesın
İnşallah Cnm.çarşambaya kadar bi güzel evi temizleyim.bide üç dört çeşit yemek yaptım mı tamam bu işi.:))))
ama kendını cok yorma son gun yanı bır gun önce hıc bırseyyapma rahımı yormamak lammıs ah yakın olsan ben sana bakardım sende banakader ortagmm
Öylemiii o zaman salıya kadar temizler ,salı günü de beden temizlik işlerini (anlarsın işte)ve yemekleri yaparım artık.:))
ama kendını cok yorma son gun yanı bır gun önce hıc bırseyyapma rahımı yormamak lammıs ah yakın olsan ben sana bakardım sende banakader ortagmm
evet öyleymiş canm aslında bu hap varya progestan alttan alabılıyosun o daha ıyımıs bende öyle duysumm
mayıs 1 allahın ıznıyle canım şuan badım zatn 1 ne olacamm sogan kurunede baslıyorum bu ay doktor dogum kontrolde verdı şu kist de erırr inşallah öbür ay baslarsam hazıran 1 bellı olur allahın ıznııle
Kızlar doktordan şimdi çıktım Çarşamba transfer.:))
sultancım 2 tane daha dondurulmuş embriyo var, kızım büyümeden yaş geçmeden (33 şuan) yapmak istiyorum, rahata alışınca zor oluyormuş, gerçi 2 küçük bebekle idare etmek de zor olur, ben çalışıyorum bide, nasip işi bunlar tabi ama seneye düşünüyorum, kış bebeği biraz zor oluyor, korumak çok emek istiyor, aslında seneye nisan düşünebilirdim aynı dönemde olsun diye ama kızım kış ayında doğdu ve 1 aylıkken bronşit oldu , çok gözüm korktu o yüzden seneye en geç ağustos ayında transfer için gidebilirim.aminn canım benım agzına saglık allah razı olsun canım allah analı babalı saglıklı sıhatlı buyutmek nasıp etsınnn eeee bu araada kardes ne zaman gelecekkk
Yakın olsak ne güzel birbirimizin derdinden anlardıkk.böyle zamanlarda insan aynı dili konuşabilecek dert ortağı arıyor yaa.bu sayfa da olmasa kendimi çok yalnız hissederdim..
canmm hastanede yatarken hep onu vermıslerdı bana ben ondan bılıyorm ama tabı ıgne daha cabuk etkısını gösterıyomusHic kullanmadim canim ama bir sor doktoruna öneriyorsa ve etkiliyse kullanirsin, igne devamli kullaninca mahvediyo insanii
inşallah canmmmm sen ne yapıyon nasılsın???Erisin gitsin yok olsun kisttt birdahada g
elmesin
anladım canım hakkında hayırlısı haklısın tabı bırı buyumeden dıgerıne gecmek zor tabıkııısultancım 2 tane daha dondurulmuş embriyo var, kızım büyümeden yaş geçmeden (33 şuan) yapmak istiyorum, rahata alışınca zor oluyormuş, gerçi 2 küçük bebekle idare etmek de zor olur, ben çalışıyorum bide, nasip işi bunlar tabi ama seneye düşünüyorum, kış bebeği biraz zor oluyor, korumak çok emek istiyor, aslında seneye nisan düşünebilirdim aynı dönemde olsun diye ama kızım kış ayında doğdu ve 1 aylıkken bronşit oldu , çok gözüm korktu o yüzden seneye en geç ağustos ayında transfer için gidebilirim.
aynen öyle canım kesşke yakın olsakda bu arada hangı şehırdesin yaş kaçsı senn
canmm hastanede yatarken hep onu vermıslerdı bana ben ondan bılıyorm ama tabı ıgne daha cabuk etkısını gösterıyomus
inşallah canmmmm sen ne yapıyon nasılsın???
anladım canım hakkında hayırlısı haklısın tabı bırı buyumeden dıgerıne gecmek zor tabıkııı
Nasıl olayım cnm kurbanlık koyun gibi bekliyorum
Sanki zaman durdu gibi
sen nasılsın keyfin nasıl cnm :26:
hııı anlamadımm???:44::44:
neden öylesin ki daha transferıne çokmu var senınn ??
Tüp bebek tedavisinde heyecan ve bekleme bitmiyorki 10 gün sonra kontrole gidicem donmuş bebelerim çözüle bilecekmi transfer olacakmı vs vs
ya birşey olmaz asla kötü düşünme tamammı bu arada bol nar ye nar suyu iç canm rahm kalınlaşsın bebış kolay tutunsun tamammı ??
Ben narın iyi olmadığını hep duydum :26:
Ben narın iyi olmadığını hep duydum :26:
transfere kadar nar transferden sonra düşük yaptırıyo onu duymussundur canmm
istersen araştır netten
Yok cnm araştırmama gerek yok doğru diyorsun ben kesin transferden sonrakini duymuşumdur
Sen nasılsın cnm keyfin yerindedir inşallah
çok şükür iyiym canım yarın sogan kurune baslıcam bu ay onu da yapım dedm ne olsun aynı ıste ev ıslerı vs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?