Nisan ayında donmuş bebeklerini alacaklar buyrunn

ama kendını cok yorma son gun yanı bır gun önce hıc bırseyyapma rahımı yormamak lammıs ah yakın olsan ben sana bakardım sende bana kader ortagmm

Öylemiii o zaman salıya kadar temizler ,salı günü de beden temizlik işlerini (anlarsın işte)ve yemekleri yaparım artık.:))

ama kendını cok yorma son gun yanı bır gun önce hıc bırseyyapma rahımı yormamak lammıs ah yakın olsan ben sana bakardım sende bana kader ortagmm

Yakın olsak ne güzel birbirimizin derdinden anlardıkk.böyle zamanlarda insan aynı dili konuşabilecek dert ortağı arıyor yaa.bu sayfa da olmasa kendimi çok yalnız hissederdim..

aminn canım benım agzına saglık allah razı olsun canım allah analı babalı saglıklı sıhatlı buyutmek nasıp etsınnn eeee bu araada kardes ne zaman gelecekkk
sultancım 2 tane daha dondurulmuş embriyo var, kızım büyümeden yaş geçmeden (33 şuan) yapmak istiyorum, rahata alışınca zor oluyormuş, gerçi 2 küçük bebekle idare etmek de zor olur, ben çalışıyorum bide, nasip işi bunlar tabi ama seneye düşünüyorum, kış bebeği biraz zor oluyor, korumak çok emek istiyor, aslında seneye nisan düşünebilirdim aynı dönemde olsun diye ama kızım kış ayında doğdu ve 1 aylıkken bronşit oldu , çok gözüm korktu o yüzden seneye en geç ağustos ayında transfer için gidebilirim.

Yakın olsak ne güzel birbirimizin derdinden anlardıkk.böyle zamanlarda insan aynı dili konuşabilecek dert ortağı arıyor yaa.bu sayfa da olmasa kendimi çok yalnız hissederdim..

aynen öyle canım kesşke yakın olsakda bu arada hangı şehırdesin yaş kaçsı senn

Hic kullanmadim canim ama bir sor doktoruna öneriyorsa ve etkiliyse kullanirsin, igne devamli kullaninca mahvediyo insanii
canmm hastanede yatarken hep onu vermıslerdı bana ben ondan bılıyorm ama tabı ıgne daha cabuk etkısını gösterıyomus

Erisin gitsin yok olsun kisttt birdahada g
elmesin
inşallah canmmmm sen ne yapıyon nasılsın???

anladım canım hakkında hayırlısı haklısın tabı bırı buyumeden dıgerıne gecmek zor tabıkııı

Nasıl olayım cnm kurbanlık koyun gibi bekliyorum
Sanki zaman durdu gibi
sen nasılsın keyfin nasıl cnm :26:

çok şükür iyiym canım yarın sogan kurune baslıcam bu ay onu da yapım dedm ne olsun aynı ıste ev ıslerı vs

İnşallah cnm soğan kürü şifa olur
Benimde günüm çok şükür iyi geçti sahilde çimlerin üzerinde zaman geçirdik
anadolu yakasında kartal tarafında oturuyorum cnm bilirmisin o tarafları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…