Nisan ayında donmuş bebeklerini alacaklar buyrunn

Degisik bu erkekler yaa ne komikler Benimkide 1 kiz 1 erkek olsa ne güzel olur diyo kiz cocuklarinida cok seviyor disarida fln görünce bayiliyor hep yüzünde gülümseme oluyor =) Eskiden icim acirdi esim disardaki cocuklari yada akrabalarimizin cocuklarini görünce böyle hüzünlü bir gülümsemesi olurdu bende kendimi cok kötü hissederdim insallah Allahim kucagimiza almayi kendi cocuklarimizi öpüp koklamayi nasip eder artik hüzünlü gülümsemeler biter.. Lekelenmelerim ilk 8. haftalarda olmustu sonrada 10-11. haftalarda canim ama ben jelden mi oldu ondan emin olamadim cünkü Tr deki hemsiremle görüstüm jel yapar dedi topak topak kahvrengi olarakta gelir korkma dedi ve öylede oldu siyah renkte bile geliyodu jel.

Aynen cnm katılıyorum bakma benim öyle yazdığıma sağlıklı olsun kuzular yeter
Benim içinde kız erkek hiç farketmez

Tabi insan merakta ediyor canim ister istemez Illa kiz yada erkek olsun derdimiz yok sadece merak var =))
Rabbim hepimize saglikli hayirli evlatlar nasip etsin insallahhh

evet ondandır canım çok fazla degılsee topak topaksa jel ıcerde bekledınden renk degıstırıyomş

evet ondandır canım çok fazla degılsee topak topaksa jel ıcerde bekledınden renk degıstırıyomş

Bilmiyorum canim ic camasirimda da bir kac damla leke vardi o yüzden biraz tedirgin olmustum ama cok sükür simdilik bir sorun yok jelide biraktim zaten biraktiktan sonra bir problem olmadi insallah daha da olmaz.. Sen jel mi kullanacaksin canim yoksa igne fln mi?

ben hem jel hem ıgne kullanıyodum canm jelı bırakıp ıgneye gecıyordumm

ben hem jel hem ıgne kullanıyodum canm jelı bırakıp ıgneye gecıyordumm

Benimde ilk tedavimde öyleydi canim hem jel hem igne kullaniyodum ama doktorum dondurulmusta tek jel veriyorum dedi ben israrla igne istedim ama ikiside ayni etkiyi gösteriyor dedi ve sadece jel kullandim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…