tl canım yaa yoksa senn euromu ???*
Evet cnm malesef euro3500 yapan yerlerde varmis ama ben iy bi merkez istiyorum bu defa
evet bılıyorum ılk kımdı yaa
Kızlar merhaba:))
Ee donmuş tedavisinde biri olarak benimde burada olmam lazımmmm.
Bugün tedavinin 6.günü 28martta başladım.
Ozsen8279 arkadaşımız sanırım :26:
aynen sende benm gıbı gecmısemı baktın canm buldummmama sonrada sennn
Evettt baktım çaktırma
yaaa offfallah yardımcın olsun emeklerını yemesın cok zor ya ne paralar dökuyoruzz offfffffffff inşallah bu sefer olur canm sıkıntınız neydı
yumurtalarimla ilgili sorunum var bu sekilde cozum bulmaya calisiyoruz hayirlisyla emeklerimiz bosa cikmaz insallah Allah hepimizn yardimcisi olsun senin ne sorunun var
yaaa offfallah yardımcın olsun emeklerını yemesın cok zor ya ne paralar dökuyoruzz offfffffffff inşallah bu sefer olur canm sıkıntınız neydı
yumurtalarimla ilgili sorunum var bu sekilde cozum bulmaya calisiyoruz hayirlisyla emeklerimiz bosa cikmaz insallah Allah hepimizn yardimcisi olsun senin ne sorunun var
bende de aynı canm eşde problem yok cok suukur ben pko var kan pıhtılaşması var ray var varda var yanı allah beterınden sakınsın en buyuk sorun pko ıste
canımm sırann önemı yok allah hepımıze versın inşallah allah dularımızı kabul etsın en emekler dökuyoz maddı manevı yıkılıyoz maaf oluyozz
Ben bu sefer kesin çıkıyorum yoksa koca beni boşayacak o zaman çocuğu rüyamda görürüm
git anam git gülel gülr hadı yemegnıde ap aksam konusuruz yınee
Anlaştık cnm seninle sohbet çok zevkli
aynen canım benmkı de kafası tavana degmıstı ıkız erkek oldugnu ögrennce sonrada durdu keske bırı kız olsaydı sennde ıstegın olurdu demıstırabbm bunu hayırlı görmus ne yapalım kısmet canm o lekelnmen kacıncı haftanda olmustu hayatım
Aynen cnm katılıyorum bakma benim öyle yazdığıma sağlıklı olsun kuzular yeter
Benim içinde kız erkek hiç farketmez
Degisik bu erkekler yaa ne komiklerBenimkide 1 kiz 1 erkek olsa ne güzel olur diyo kiz cocuklarinida cok seviyor disarida fln görünce bayiliyor hep yüzünde gülümseme oluyor =) Eskiden icim acirdi esim disardaki cocuklari yada akrabalarimizin cocuklarini görünce böyle hüzünlü bir gülümsemesi olurdu bende kendimi cok kötü hissederdim insallah Allahim kucagimiza almayi kendi cocuklarimizi öpüp koklamayi nasip eder artik hüzünlü gülümsemeler biter.. Lekelenmelerim ilk 8. haftalarda olmustu sonrada 10-11. haftalarda canim ama ben jelden mi oldu ondan emin olamadim cünkü Tr deki hemsiremle görüstüm jel yapar dedi topak topak kahvrengi olarakta gelir korkma dedi ve öylede oldu siyah renkte bile geliyodu jel.
evet ondandır canım çok fazla degılsee topak topaksa jel ıcerde bekledınden renk degıstırıyomş
Bilmiyorum canim ic camasirimda da bir kac damla leke vardi o yüzden biraz tedirgin olmustum ama cok sükür simdilik bir sorun yok jelide biraktim zaten biraktiktan sonra bir problem olmadi insallah daha da olmaz.. Sen jel mi kullanacaksin canim yoksa igne fln mi?
ben hem jel hem ıgne kullanıyodum canm jelı bırakıp ıgneye gecıyordumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?