Nisan ayında donmuş bebeklerini alacaklar buyrunn

anladım canım nasılsın pekı ıyımısın nasıl gıdıyorrr

Cnm iyi sayılırım.bugün temizligimin cogunu bitirdim.yarına anane ziyareti ve yemekler kaldı.diger ilaclarıda ekleyınce biraz sinir katsayisi arttı.cok gerginim hersey batiyor valla.o biraz sıkıntı.

şuan bende öyleyım hungur hungur aglamak ıstıyorum sankı vakıt hıc gecmıyor yuregımın ustune bırı oturuyor yaa neden böyle oluyorm bılmıyormmm
bazen oluyor inanki sultancığım hayırlısıyla yavrunu kucağına aldığında hiçbirşey hatırlamayacaksın bugünlere dair. bak geçen sene bugün benim miladım, kızımla buluştuğum, yavrumun bana tutunduğu transfer günüm 8 nisan, Allahım isteyen emek veren herkese nasip edecek insallah. okadar ağlıyorumki haberlerde bırakılan , şiddete maruz kalan bebekleri görünce, bukadar zalim insanlara bu melekleri veren Rabbim hakeden senin gibi burada dua bekleyen , evlat hasretiyle yanan güzel insanlara da verecek insallah

inşallah canımm benım allah razı olsun guzel dıleklerın ve duaların için canım benimm

Ayy yoruldum kizlar son hazirliklar.iki uc cesit yemek yaptim.temizlik filan.biraz alisveris, anane ziyareti bittim valla.esim gelene kadar dinleneyim dedim biraz.siz ne durumdasınız.

Ayy yoruldum kizlar son hazirliklar.iki uc cesit yemek yaptim.temizlik filan.biraz alisveris, anane ziyareti bittim valla.esim gelene kadar dinleneyim dedim biraz.siz ne durumdasınız.

Ne yemekler yaptın cnm merak ettim
Bak gör bu sefer inşallahhhhhhhhhhh olacak bebeğin tutunacak

Iki gunluk salata
Tarhana corbası
Kabak yemegi
Taze barbunya
Valla bunlar iki gun yeter

Ucuncu gune allah kerim arkadaşım vallaa..

Hepsi süperrr ellerine sağlık cnm şifa olsun şimdiden bebeğine ve sana
bende nohut yemeği pilav yapmıştım iki gün onu yemiştik ondan sonrada kendimi yormayan yemekler yapmıştım genelde tencere yemeği

anladım canımm allah emeklerını yemesın inşallah transferın oldumu ??
cetrotide ne için o ilaca yabacıyımda

Transferim geçen hafta çarşamba yapıldı canım. Cetrotide kan sulandırıcı bir iğne çok kullanmadım zaten.

Şu anda transfer sonrası Clexane 4000 kullanıyorum. 2 güne kadar bişey yoktu. Son iki iğne yerim kayısıdan daha büyük bildiğiniz morda değil simsiyah morardı ve hafif şiş. Daha önceki iğnelerde bu sorunu yaşamamıştım. Aranızda yaşanız var mı?

canm göbekten vurmuyomusn vuracan yerı ıkı parmanla tut sık ve öyle vur ve elınle bastır ıgneyı cktınten sonra ovalama bıde öyle dene ısters ıstemez morarıyo ama şişme olmadı bana böyle vurmamı söylemıslerdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…