valla şu kırmızılara uyuz oluyorum, tedaviden önce her kırmızıda ağlıyordum sonra durumu kabullendim gittim merkeze bu sefer de tedaviye başlamak için gelsin diye dua ediyordum, hamileliğim boyunca da kırmızı renk bile giymedim wc de kırmızı görürüm diye
nasıl gidiyor canım bebişinle ilk günlerin taze hamişşş
canımmm benımm valla hersey normal dıyolar yaa gerçekten nasıl normal leke leke lekelenıyorum nereye kadar surecek bılmıyorummvalla şu kırmızılara uyuz oluyorum, tedaviden önce her kırmızıda ağlıyordum sonra durumu kabullendim gittim merkeze bu sefer de tedaviye başlamak için gelsin diye dua ediyordum, hamileliğim boyunca da kırmızı renk bile giymedim wc de kırmızı görürüm diye
Canımm haftaya salı günü gidicem herhalde o zaman transfer günü belli olur :26:
artık bizlerde sabır kalmadı seni çook iyi anlıyorum cnm buaralar çok sinirliyim çok gerginim eğer bu seferde olmazsa uzun bi süre ara vermek zorundayım sıfırdan başlamam gerekecek hepimizin sıkıntısı hemen hemen aynı
Sen biran önce tedaviye başlamak isyiyorum yazdın yaaa been ilk negatifimi aldığımda 2,3 ay ara vermek zorunda kalmıştım bende senin gibi tedaviye başlamak istiyordum şimdi ise tedaviye hazır değilim biraz daha uzasa diyorum korkuyorum negatif olacak diye
Iyi gidiyor.iki gun bisey yapmadım.bugun yavastan başlarım.basladım bile kendime kahvaltı hazırlıyorum..:)))
canımmm benımm valla hersey normal dıyolar yaa gerçekten nasıl normal leke leke lekelenıyorum nereye kadar surecek bılmıyorumm
canımm sende bılıyorsunkı 4 senelık evlıyım bekle bekle bıktım artık gerçekten odar gergın ve sınırlıyım hatdınden fazla duygusalımkı su aralar ben suan ne kadar cok ıstıyorsam okadar da cok gergınım emın ol yasadıkların 5 kez hayal kırıklıgı ve o erken dogumun hala etkısındeyımmm rabbım sabrımızı arttırsın bende senn gıbı olacam eger buda olmazsa tekrar sıl bastan fakat ben cokkorkuyorumm ya olmazsa ne olacak ne yapacaz tekrar denemeye gucumuzde yok benım suan buna bıle gucum yok ama ben ıkızlerımı kaybedelı mayıs 2 de 1 sene olacak daha fazla beklemek ıstemıyorumm hemen deneyım dıyorum ya aynı seylerı sıkıntıları yasarsam dıyo cok korkuyorum rahat bır gebelık gecıremeıyorummsakır sakır kanama azaldı cogaldı azaldı cogaldı korkusuna hazırmıyım suan onuda bılmıyorum ne yapacagmı aslında hala bılmıyorummm ben bebeklerımı dogurdumda ölecekelrını bıle bıle allahım benımde canımı alsaydı keşke dedım keşke o dogum masasında bende ölesydım dedım maff oldum yıpranmakda ne kelime resmen dünya diye birşey kalmadı dondum aglayamadım herkez agladı ben aglayamadım nefes alamadım yavrularımı bırkre kucagma alamadım brkere yuzlerını göremedım günlerce allaha yalvardım bır kere ruyamda görim diye göremedm ama hala rüyamda o filmi görüyorum resmen doguma gıdısım dogrusum doktorun bunlar ölecek bunu bil ve asla ümitlnme dıyıp hemşirelerin karnıma çöküşlerii benim bagrışların onların doğuşlarını kaç gece ogurdum ben ama dıyorumkı sırkelen sen ancak bunu bır beişin olursa atlata bilirsin hadi bidaha savaş diyorum ve rabbime yalvarıyorum allahım bu sefer nasip et ne olursun nasip et bana bagışla yaram kapansın artık içimdeki şu ateş sönsün artıkk
canım neolur cok dıkkat et kendıne allah yardımcın olsun bacımm sakın agır iş yapma
canııııııım tüylerim diken diken şuanda, Rabbim sana hayırlısıyla kaybettiklerini üzüntülerini unutturacak yavrularını nasip etsin tez zamanda.canımmm benımm valla hersey normal dıyolar yaa gerçekten nasıl normal leke leke lekelenıyorum nereye kadar surecek bılmıyorumm
canımm sende bılıyorsunkı 4 senelık evlıyım bekle bekle bıktım artık gerçekten odar gergın ve sınırlıyım hatdınden fazla duygusalımkı su aralar ben suan ne kadar cok ıstıyorsam okadar da cok gergınım emın ol yasadıkların 5 kez hayal kırıklıgı ve o erken dogumun hala etkısındeyımmm rabbım sabrımızı arttırsın bende senn gıbı olacam eger buda olmazsa tekrar sıl bastan fakat ben cokkorkuyorumm ya olmazsa ne olacak ne yapacaz tekrar denemeye gucumuzde yok benım suan buna bıle gucum yok ama ben ıkızlerımı kaybedelı mayıs 2 de 1 sene olacak daha fazla beklemek ıstemıyorumm hemen deneyım dıyorum ya aynı seylerı sıkıntıları yasarsam dıyo cok korkuyorum rahat bır gebelık gecıremeıyorummsakır sakır kanama azaldı cogaldı azaldı cogaldı korkusuna hazırmıyım suan onuda bılmıyorum ne yapacagmı aslında hala bılmıyorummm ben bebeklerımı dogurdumda ölecekelrını bıle bıle allahım benımde canımı alsaydı keşke dedım keşke o dogum masasında bende ölesydım dedım maff oldum yıpranmakda ne kelime resmen dünya diye birşey kalmadı dondum aglayamadım herkez agladı ben aglayamadım nefes alamadım yavrularımı bırkre kucagma alamadım brkere yuzlerını göremedım günlerce allaha yalvardım bır kere ruyamda görim diye göremedm ama hala rüyamda o filmi görüyorum resmen doguma gıdısım dogrusum doktorun bunlar ölecek bunu bil ve asla ümitlnme dıyıp hemşirelerin karnıma çöküşlerii benim bagrışların onların doğuşlarını kaç gece ogurdum ben ama dıyorumkı sırkelen sen ancak bunu bır beişin olursa atlata bilirsin hadi bidaha savaş diyorum ve rabbime yalvarıyorum allahım bu sefer nasip et ne olursun nasip et bana bagışla yaram kapansın artık içimdeki şu ateş sönsün artıkk
saol canım allah razı olsun senden adım sultan canım ama sunu bıl artık dayanma gucum kalmadı savasa sankı keybedecegnı bile bile girenlerden gibi hissediyorum kendımı resmen artık dışarı çıkamıyorum bır bebek duysam ıcım yanıyor akrabalarımın acıyan bakışları içimi parçalıyor hele eşim ah o eşimin bir çocuga ilgisini göresem içim eriyor resmenSultan naptın sen bana yaaa okurken çok kötü oldum şimdi sana ne yazsam bilemedim ama şunu bil hep dularımda olacaksın ismini bilmiyorum ama sultan diyip dua edicem kuzum benim kıyamam ben sana
allah yardımcın olsun emeklerını yemesın ıns cok dıkkat et tekrar dıyorum ılaçlarını aksatma hızlı hareket etme korkma vsYok yok yapmam cnm merak etme.ufak tefek seyler.bugün ablam bide annem geldi.yemek yapıp bırakıcaklar sagolsunlar.
inşallah allah razı olsun senden sende cok ıyı bılıyorsun bu acıların nedemek oldugnu rabbım bebegıde sana babasına bagıslasın inşcanııııııım tüylerim diken diken şuanda, Rabbim sana hayırlısıyla kaybettiklerini üzüntülerini unutturacak yavrularını nasip etsin tez zamanda.
saol canım allah razı olsun senden adım sultan canım ama sunu bıl artık dayanma gucum kalmadı savasa sankı keybedecegnı bile bile girenlerden gibi hissediyorum kendımı resmen artık dışarı çıkamıyorum bır bebek duysam ıcım yanıyor akrabalarımın acıyan bakışları içimi parçalıyor hele eşim ah o eşimin bir çocuga ilgisini göresem içim eriyor resmengöz yaslarıma hkim olamıyorum kendilinden akıyor gidiyor kıpır kıpır hayata gülen gözlerle bakan sulatnın gözünün feri gitti sadece bir umut dıyorum yarabbım krban olim umudumu ver dıyorum az önce eşimle sahile gittik ıtımmı dedı denız kenarında it dedim korkmazmısın dıyınce ölümden asla korkmuyorum dedim gerçekten korkmuyorum çünkü benim umutlarım hayallarim yaşam sevinçlerimi ben bir sene önce dogum masasında bıraktım yavrularımın mezarlarını göremedım hala ellerı ayakları hayalım canlarımm rüyalarım umutlarınm bunları yıtrmıs bır ınsan ölümden korkamı ki hiç diyorum tabı bunları ona söyleyemıyorum bana dedıgı söz ya hiç olmazsa hiç olmazsa ayrılırım işte diyorum şurda dayanabılecem 2 sene daha belkı ondan sonra çekılırım hayatından o baba olabılır ama ben anne asla dıye düşünüüyorumm evet allaha ınanıyorum kadere ınanıyorum ama ınanın kızlar ben savasamıyorum neolur bana dua ederken dayanma gucu ver dıye dua edın yalvarıyorum hepinize
allah yardımcın olsun emeklerını yemesın ıns cok dıkkat et tekrar dıyorum ılaçlarını aksatma hızlı hareket etme korkma vs
inşallah allah razı olsun senden sende cok ıyı bılıyorsun bu acıların nedemek oldugnu rabbım bebegıde sana babasına bagıslasın inş
saol canım allah razı olsun senden adım sultan canım ama sunu bıl artık dayanma gucum kalmadı savasa sankı keybedecegnı bile bile girenlerden gibi hissediyorum kendımı resmen artık dışarı çıkamıyorum bır bebek duysam ıcım yanıyor akrabalarımın acıyan bakışları içimi parçalıyor hele eşim ah o eşimin bir çocuga ilgisini göresem içim eriyor resmengöz yaslarıma hkim olamıyorum kendilinden akıyor gidiyor kıpır kıpır hayata gülen gözlerle bakan sulatnın gözünün feri gitti sadece bir umut dıyorum yarabbım krban olim umudumu ver dıyorum az önce eşimle sahile gittik ıtımmı dedı denız kenarında it dedim korkmazmısın dıyınce ölümden asla korkmuyorum dedim gerçekten korkmuyorum çünkü benim umutlarım hayallarim yaşam sevinçlerimi ben bir sene önce dogum masasında bıraktım yavrularımın mezarlarını göremedım hala ellerı ayakları hayalım canlarımm rüyalarım umutlarınm bunları yıtrmıs bır ınsan ölümden korkamı ki hiç diyorum tabı bunları ona söyleyemıyorum bana dedıgı söz ya hiç olmazsa hiç olmazsa ayrılırım işte diyorum şurda dayanabılecem 2 sene daha belkı ondan sonra çekılırım hayatından o baba olabılır ama ben anne asla dıye düşünüüyorumm evet allaha ınanıyorum kadere ınanıyorum ama ınanın kızlar ben savasamıyorum neolur bana dua ederken dayanma gucu ver dıye dua edın yalvarıyorum hepinize
allah yardımcın olsun emeklerını yemesın ıns cok dıkkat et tekrar dıyorum ılaçlarını aksatma hızlı hareket etme korkma vs
inşallah allah razı olsun senden sende cok ıyı bılıyorsun bu acıların nedemek oldugnu rabbım bebegıde sana babasına bagıslasın inş
Geçecek kuzum çektiğin bütün sıkıntılar geçecek az kaldı anne olmana
Neler düşünüyorsun sen öyle ölümden korkmamak eşinden ayrılmayı düşünmek de ne demek çok kızdım sana şimdi
Daha çook gençsin cnm yaşını bilmesem karşımda 50 yaşında biri var sanırım acaba bi psikoloğamı gitsen ne bilim sana iyi gelen sevebileceğin bi kursamı gitsen acil senin kafanı dağıtman lazım:85:
Cnm benim anlıyorum ve anlamaya calısıyorum.ama lütfen silkelen ve kendine gel.bunların hepsini bende dusundum bak soyleyim simdiiii.
-ben yaslanınca bi kim yardımcı olcak.
-yaslanınca bana bu koca bakmaz ben gider darulacizeye orada pasalar gibi yasarım.
-bayramlarda kimse bizim kapımızı calmayacak tek basımıza yalnız kalıcaz.
Oooooooo daha neler neler. bu bi sureç böyle anlar hepimizin başına gelebilir.
En kısa zamandda toparlanmaya çalış.
Bi kitap önerecegim cnm bi kitap var lütfen onu oku.bana cok sey kattı cnm.
Ugur koşar.bana allah de ötesini bırak.
Hemen bu kitabı alıyorsun ve okuyorsun arkadaşım lütfennnnnn.
offfff saolun arkadaşlar bende anne olmak istiyorumu izledim aglaya glaya öldüm resmenaynı acıları hemen hemen yasamısız kadınla ttamam kıtaba bakım bulabılırsem alıp okuyacam söz sana canım benımm allah razı olsun bazen doluyorum böyle işte ne yapım ıyıkı varsınız rabbım kımseyı evlat acısıyla sınamasın
Cnm benim anlıyorum ve anlamaya calısıyorum.ama lütfen silkelen ve kendine gel.bunların hepsini bende dusundum bak soyleyim simdiiii.
-ben yaslanınca bi kim yardımcı olcak.
-yaslanınca bana bu koca bakmaz ben gider darulacizeye orada pasalar gibi yasarım.
-bayramlarda kimse bizim kapımızı calmayacak tek basımıza yalnız kalıcaz.
Oooooooo daha neler neler. bu bi sureç böyle anlar hepimizin başına gelebilir.
En kısa zamandda toparlanmaya çalış.
Bi kitap önerecegim cnm bi kitap var lütfen onu oku.bana cok sey kattı cnm.
Ugur koşar.bana allah de ötesini bırak.
Hemen bu kitabı alıyorsun ve okuyorsun arkadaşım lütfennnnnn.
ben çok merak ediyordum o kitabı en kısa zamanda alıcam
Lütfen transfere girmeden simdiden okuyun olurmu.bak gercekten birazda olsun rahatlatacak sizi eminim ben.
Cnm mesaj kutun dolu :26:
Lütfen transfere girmeden simdiden okuyun olurmu.bak gercekten birazda olsun rahatlatacak sizi eminim ben.
saol canım şimdi gördüm sildim sizi merak etttim ne yapıyorsunuz dıye
tamam canım söz yarın cıkıp bakaıp alacamm canım sen nasılsın ıyımısın nasıl gıdıyor belırtıler varmıı?????
Hicbisey yok cnm aynı bisey hissetmiyorum benn..
Hicbisey yok cnm aynı bisey hissetmiyorum benn..
olsun zaten cok takılma boyle şeylere herkezde farklı oluyomus kımınde hıc olmuyomus test gunun hamgı gundu ?? daha erken yapmayı dusunuyormussun????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?