Nisan ayında donmuş bebeklerini alacaklar buyrunn

senınn daha önceki denemen de ne olmustu canım onu merak ettım sımdıı bu arada bu gece sana dua edecemm rabbım yardımcın olsun inşş busefer nasip etsin

Sagol allah razı olsun cnm.

Bundan oncekinde deger 19 cikmisti.bir hafta sonrasında kasıklarımda agrı vardı ve hafif kanamalarım var dı hep.doktora gittim kan testi istedi ve dusuktu degerim sekizyuzlerde ultrasondada bakınca gebelik bozulmus dedi vede dıs gebelikten suphelendi.çok sükür degilmis ama degerimin düsmesi bir ayı buldu.

Cnm film al.yada disari cik dolas.
Ne yapayım valla yatar pozisyonda degilim bacaklarımı uzatıp oturur pozisyonda televizyon izliyorum.

Cnm film al.yada disari cik dolas.
Ne yapayım valla yatar pozisyonda degilim bacaklarımı uzatıp oturur pozisyonda televizyon izliyorum.

Transfer olduktan sonra komik filimler izlicem birde bol bol kitap okucam şimdiden onları yapmim diyorum belki transfer gününe kadar sıkılırım
İnşallahhh zaman su gibi geçer de güzel haberleri biran önce alırsın

Oda dogru.benim transfere kadar olan sure cabuk geçti.bu sure daha zor test tarihine kadar olan.sagolsun eltim geliyor arada muhabbet filan bakalım artık.bi sekilde gecicek artık.:))

Kiz sen istanbulun neresindensin.:))

Süperrrrr yaaa maşallah size
bişi merak ettim eltinin çocuğu var mı

Cnm var 3 tane.evlendigi zamanlar onunda cocugu olmamıs bi kac sene.sonra o zamanlar bi doktora gittiginde anlamadım alttan bi krem sürmüş sonra olmus.ondan sonrada devamı geldi zaten.

Süperrrrr yaaa maşallah size
bişi merak ettim eltinin çocuğu var mı

canımmmm sen nasılsın iyimisin ne kaç gunun kaldı senın bebişini almana doktora gitmedın daha dimiii off ya bende bır önce olsun ıstıyorummm yaa ben hala lekelenıyorum adetımın 10 gunu aradım normal dıyolar dogum kontroldenmıs göuslerım davul gıbı yaa

valla şu kırmızılara uyuz oluyorum, tedaviden önce her kırmızıda ağlıyordum sonra durumu kabullendim gittim merkeze bu sefer de tedaviye başlamak için gelsin diye dua ediyordum, hamileliğim boyunca da kırmızı renk bile giymedim wc de kırmızı görürüm diye

Canımm haftaya salı günü gidicem herhalde o zaman transfer günü belli olur :26:
artık bizlerde sabır kalmadı seni çook iyi anlıyorum cnm buaralar çok sinirliyim çok gerginim eğer bu seferde olmazsa uzun bi süre ara vermek zorundayım sıfırdan başlamam gerekecek hepimizin sıkıntısı hemen hemen aynı
Sen biran önce tedaviye başlamak isyiyorum yazdın yaaa been ilk negatifimi aldığımda 2,3 ay ara vermek zorunda kalmıştım bende senin gibi tedaviye başlamak istiyordum şimdi ise tedaviye hazır değilim biraz daha uzasa diyorum korkuyorum negatif olacak diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…