Belirti olmuyo diye üzülme cnm sende biliyorsun herkezin değişik oluyor
senin bebiş bak gör uslu olacak
olsun zaten cok takılma boyle şeylere herkezde farklı oluyomus kımınde hıc olmuyomus test gunun hamgı gundu ?? daha erken yapmayı dusunuyormussun????
Valla oylle yapmaya calısıyorum amaaaaaa
Arada bi dürtü geliyor..:)))
Kîtabı aldınmı cnm..
ben çok merak ediyordum o kitabı en kısa zamanda alıcam
Ama en kısa zamanda bak sorucam yineee....
Pazartesi test günüm.takılmıcam diyorum herkeste farklı diyorum ama arada ister istemez düsünüyorum.ama bu tedavimde daha rahatım kasmıyorum fazla.dün dısarı cıktım.esimle sinemaya gittim.günlerı cabuk bitirmem lazım..:))) bugunde dısarı cikicam iğne günüm bugün.:))
Cnmmm sen aldın mı kitabıı....
aynen canım cok kasma cokda dolaşma bırtanem ne ıgnesı canımm
benim doktor her ihtimale karsı dusuk icin igne veriyor cnm.bes gün arayla.transfer gunu yaptılar bide bugün yaptırdım.
pruloton depantmı canım kaçlık yaptırıyorsun 500 lük mu progestanmı
evet cnm proluton depot 500 luk
hmm anladım canım pekı jel kulanıyormusun onla beraber
evet cnm proluton depot 500 luk
jel dedigin progestanmı cnm
benım doktor bana bu ıgneyı hıc vermedı ya neden acaba :44: Ben hem progestan 75 lık vurldum gunde 1 ben burda duydum bu ıgneyı zaten adınıda yazlış yazmışımneysekı anladın sen
yok crıonel jelmıydı adı uzun uzun cubuklar varya progestan hap gıbı mınık onlardanmı alıyosun
progestanı ben fitil olarak yaıyorum.sabah2 aksam 2.bu igneyide bizim doktor hastalarına yeni baslamıs.tazede banada yapmadı.dondurulmuslarla basladım ben.hastalarınada 5 ay once filan baslamıs.
canım cok ssaol bende öbur ay baslıcam ya oyuzden soruyorum bu ıgneyı ısrarla soylememe ragmen doktorum gerek yok dedı neden bılmıyorum progestanı 2 +2 almanda cok degılme en fazla gunde 3 tane verdıler bana sabah ögle aksam seklınde senn doktor bayagı progestanla yuklemıs senı bebısın yapısır ıns sana cok saol neysekı öbur ay bıze yardımcı olacaksın ıns
insallah cnm.onceki dondurulmustada ayniydi benim.transferden bes gun once basladım ve devam.elimden ne gelirse yaparım sizin icin cnm.hadi bakalım bende sizin transfer zamaninızı sabırsızlıklaa bekliyorum.
inş öncekı kımyasalmı olmustu tutup düşmüşmüydü canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?