Nisan ayında donmuş bebeklerini alacaklar buyrunn

Cnm folibol , b12 ve bebe aspirin iç demişlerdi
yaşım 28 senin yaş kaç cnm?
benm yaş 25 oldu bu ay taze 25 im yanıı folic asit 2 aydır içiyorum bu 3. ayım olacak b12 bana hıc vermedıler aspirin clexan ıgne 450lk hergun vuruluyorm baska ılaç kullanmadn deglmıı bana lucrın verıyolar transferden önce bırde ovıtrelle çatlatma ıgnesı vuruluyorm transferden sonra tutunmaya yardımcı olyomuşş

Yok cnm bu kadar gerçi bu ikinci tedavimde doktorum başka olacak bakalım o bana neler verecek heyecanla ve merakla bekliyorum

canm ne zaman gideceksın doktora neler yaptın ne durumdasın sen ???*
bugün gittim kese var gebe doktoruna git 10 gün sonra dedi birsürü kan idrar tahlili verdi yolladı

canım kan pıhtılaşması bendede var ve bende acaba ondanmı tutmuyor bebelerim diyordum 4 defa tüp denedim Ama RABBİM tüpsüz verdi yani sulandırıcı kullanıyorsan kafana takma pıhtılaşmayı

Bu çok güzel bi haber cnm bana umut oldun

tedavim mayısa kaldı maleseff ben beklemek istemedikçe allahım neden böyle oluyor bilmiyorum bütün işlerim neden aksi gidiyor benim yaa sen sabır ver bana yarabbım

Çok şükür cnm iyiyim dün tedaviye başladım 15 gün sonra doktora gidicem
Sen nerelerdeydin uzun zamandır gelmiyorsun herşey yolundadır inşallahh tedavin ne oldu :26:

iyiym bende canım gıremedım evet temızlık mısafır felan ondan tatlım
sen tüpemı donmusa mı baslaın benm tedavı bu ay ıptal öbur ay baslıcam kıst cıktı bu ay

hımm anladım canım önemlı degılkı öbur aya attı test felan ıstedı ona göre karar verdı benmde 2. donmusum olacak hangı ılaclarla basladın tatlımm ???

İnşallah biran önce kistin gider bende tüp bebeğe başladığımdan beri hep poliple uğraştım tam tedaviye başlıcam diyorum hop polip çıkıyor du iki kere bu sıkıntıyı yaşadım cnm
Canım şimdilik estrofem içicem ilk 5 gün 1 tane sonraki 5 gün 2 tane sonraki 5 gün ise üçtane 15. Günde doktora gidicem
ekstradan da hergün içmem için b12 ve folibiol verdi seninlilerde böylemiydi hatırlıyormusun cnm :26:

esterofemı 3 içtigmi hatırlıyorum aspirin vermedımı sana tatlım senn dıgerlerı dustumu hıc tutmadımı canım ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…