hayırlı olsun tebrik ederim :))
Sağol canım, bende seni tebrik ederim ikinci çizgiyi görmüşsün, bende kan testinden 2 gün önce idrar testi yapmıştım ikinci çizgi silik çıkmıştı ve sonra kanda da çıktı, o yüzden bende seni tebrik ediyorum, sende artık annesin... Rabbim sağ salim dertsiz tasasız kucağına almayı da nasip eylesin inşallah...Amin..
Verdim canım kanımı çok şükür düşük çıkmadı
doktor jeli bırak dedi hergün günde 2 defa progestan iğne vurul dedi
Alıntı nese77 kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
Bugun testimin tekrari vardi degerim%75 yakin artmis dr gorustuk dr soyledi cumaya tekrar test dedi inss cumada daha guzel haberle dönerim kizlar
İster istemez üzülüyordum cupcakelove ve neşe77 arkadaşım ikinizinde değerlerinin yükselmesine çok çok sevindim, inşallah başka problem yaşamadan bebişlerimizi 9 ay sonra kucağımıza alıcaz
Sağol canım, bende seni tebrik ederim ikinci çizgiyi görmüşsün, bende kan testinden 2 gün önce idrar testi yapmıştım ikinci çizgi silik çıkmıştı ve sonra kanda da çıktı, o yüzden bende seni tebrik ediyorum, sende artık annesin... Rabbim sağ salim dertsiz tasasız kucağına almayı da nasip eylesin inşallah...Amin..
aaaamiiiiiiinnnnnnnnnnn ay gözlerim doldu ya (sende annesin)i görünce burası gerçekten uğurlu bir topik sanırım :)
aha hamıleeeekızz kana gıtseydın ya hemen idrarda cıktıysa kanda haylı haylı cıkar
Bugun testimin tekrari vardi degerim%75 yakin artmis dr gorustuk dr soyledi cumaya tekrar test dedi inss cumada daha guzel haberle dönerim kizlar
canım sana söylemiştim memlekette olacağım ama takip edeceğim diye şükürler olsun pozitif çıkmış sonucun ne olur gelişmelerden haberdar et
cupcakelove un haberini merak ederken senin güzel haberini aldım canım hadi senin test gününü de kutlayalım insallah aralık -ocak ayında da yavrunuzu kucağınıza aldığınızda paylaşalım güzel haberleri Rabbim kucaklarınızı boş bırakmasın insallaaaaaaaaaaaaah
Alıntı nese77 kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
İster istemez üzülüyordum cupcakelove ve neşe77 arkadaşım ikinizinde değerlerinin yükselmesine çok çok sevindim, inşallah başka problem yaşamadan bebişlerimizi 9 ay sonra kucağımıza alıcaz
Allah razı olsun cnm benim kimse sıkıntı çekmez inşallahhh
en ufak bi kan görsem aklım gidiyor bişi olacak diye ama çok şükür şimdi içim rahat ama 9 Mayıs'ta keseyi görsem Dahada rahatlıcam
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bende inşallah 9 da kese görücem
Ama biraz korkuyorum her lavaboya gittiğimde lekelenme oluyormerkezi aradım aspirini bırak dedi devam ederse kan testi yaparsın demesi korkuttu beni
canım beni de korkuttun ama neyse ki güzel haberini aldım sen pozitif bir annesin lütfen böyle olmaya devam et mübarek 3 aylarda dualarımdasınız
Canım benim ya, sen bizlere nasıl bu kadar çok seviniyorsan inşallah çok çok çok yakında bizde sana böyle sevinelim inşallah, var ya senin topiğin hepimize uğurlu geldi,umarım sana da uğurlu gelir
aaaamiiiiiiinnnnnnnnnnn ay gözlerim doldu ya (sende annesin)i görünce burası gerçekten uğurlu bir topik sanırım :)
kızz annesın ıste dogru söylemişş
git gelde haber ver bızeeebugün gidicem cnm inşallah
gitmezmi aşkım allahım kımseye göstermesn rahatbı gebelık gecırelım ıns suankı durumun nasıl ıgne kaçlık verdı dedım cevap yazmadnnAllah razı olsun cnm benim kimse sıkıntı çekmez inşallahhh
en ufak bi kan görsem aklım gidiyor bişi olacak diye ama çok şükür şimdi içim rahat ama 9 Mayıs'ta keseyi görsem Dahada rahatlıcam
inşallah canm sevınmezmıyım hepımız aynı kadaerı yasıyoz aynı sıkıntı streslerı cekıyoz nasıl sevınmemm
günaydınn canmmmm
git gelde haber ver bızeee
gitmezmi aşkım allahım kımseye göstermesn rahatbı gebelık gecırelım ıns suankı durumun nasıl ıgne kaçlık verdı dedım cevap yazmadnn
Cnm telefondan yazıyordum inan çook zor oluyor arada kaynamış mesajın özür dilerimm
kuzum çok şükür iyiyim ama sayende iyiyim sen iğneden bahsedince koşa koşa kan verdim sonra merkezi aradım iğneden bahsedince jeli bırak günde 2 tane progestan 50 mg iğne kullan dedi sence iyimi:26: ben normalde jeli sabah akşam kullanıyordum şimdi jel kullanmayınca yerine iğne verdi
inşallah canm sevınmezmıyım hepımız aynı kadaerı yasıyoz aynı sıkıntı streslerı cekıyoz nasıl sevınmemm
günaydınn canmmmm
Cnm telefondan yazıyordum inan çook zor oluyor arada kaynamış mesajın özür dilerimm
kuzum çok şükür iyiyim ama sayende iyiyim sen iğneden bahsedince koşa koşa kan verdim sonra merkezi aradım iğneden bahsedince jeli bırak günde 2 tane progestan 50 mg iğne kullan dedi sence iyimi:26: ben normalde jeli sabah akşam kullanıyordum şimdi jel kullanmayınca yerine iğne verdi
kanaman ne durumda pekı azalma var mı rengı yogunlugu ne durumda agrıların gectımı
günaydınn canmmmm
kanaman ne durumda pekı azalma var mı rengı yogunlugu ne durumda agrıların gectımı
cnm şimdilik kan yok çok şükür sadece bi kere lekelenme oldu ama o da herhalde daha önceki jeldir
hadi inşallahhhh 9 mayısta ikimizde doktordan güzel haberler alırızzz
günaydınn canmmmm
iyi canm cok sukur kanamam bıttıyse bol su ıc ve ıstırat et ıgnelerının vakıtlı vurdur cok ayakda dolasma canmm ayy benm transferın kaçına olurkı en gec 15 dıye dusunuyormm sızzcee ve bu arada ben cokk hastayımm yaa:2::2::2:aynı bu sarıkafa gıbıyımm bogazm sıs salya sumuk bırbırıne karısıyor valaakızz annesın ıste dogru söylemişş
cnm şimdilik kan yok çok şükür sadece bi kere lekelenme oldu ama o da herhalde daha önceki jeldir
hadi inşallahhhh 9 mayısta ikimizde doktordan güzel haberler alırızzz
günaydınn canmmmm
iyi canm cok sukur kanamam bıttıyse bol su ıc ve ıstırat et ıgnelerının vakıtlı vurdur cok ayakda dolasma canmm ayy benm transferın kaçına olurkı en gec 15 dıye dusunuyormm sızzcee ve bu arada ben cokk hastayımm yaa:2::2::2:aynı bu sarıkafa gıbıyımm bogazm sıs salya sumuk bırbırıne karısıyor valaa
Cnm benim doktorum 20 gün sonra transfer yapmıştı:26:
Desene şifayı kaptın transfer kadar kandineee çoook iyi bak kuzummm geçer inşallahhh ilaç içemezsin herhalde en iyisi meyve yemek özelikle kivi ben çok heyecanlandım senin tedavine başlamana o kadar çok sevindimki anlatamam şuanda ezan okunuyor elimi açtım sana dua ettim cnm inşallahhh bu sefet allahın izniyle olacakkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?